A u
Postavke>Telefon>Stanje čekanja>Višenamjenska tipka
...je naređeno šta?
Printable View
Pisena engleskom u standby modu:
Active standby: Off
Left selection key: Messaging
Right selection key: File manager
Navigation key right: Calendar
Navigation key left: New text msg.
Navigation key up: Gallery
Selection key: Contacts
Al mislim da nije problem u tome...
Mislim da je vise hardverski, ma da je moguce i softwerski...
Ne znam sta da radim... :dunno:
Vuki mislim da ovo važi samo kada je mobitel u stand-by modu a ne kada je u izborniku ili nekoj aplikaciji.= Citat =:
Postavke>Telefon>Stanje čekanja>Višenamjenska tipka
CISKO ako možeš daj tu nokiju na procjenu štete u neki gsm servis neka postave dijagnozu i kažu okvirnu cijenu popravka.
A čudi me to što kad pritisnem joystick škljocne onak kao gumb, al mob ne reagira...
Nadam se da nije neki nepopravljiv problem... mobitel stvarno nije loš...
Jel moguce da se nece moci popraviti?
Imam N73 preko godinu dana, i od nedavno me počeo živcirat joystick, sve češće mi se događa da kad stisnem jednom joystick on reagira kao da sam 2 puta stisno. Gledam baš na ebayu i što mislite o ovome http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-NOKIA-...d=p3286.c0.m14
Gledao sam i video rastavljanje N73 i ne izgleda mi komplicirano zamjenit taj joystick
imam n73 i kad stisnem * upiše mi 9 i tako kad stisnem izađi ode mmi u opcije kak da to popravim HVALA
LJUDI! daj mi pomognite kao što piše u prošlom postu imam problema sa tipkama aki kad maknem prednju masku i vratim je natrag sve je ok i onda nakon nekog vremena opet tipka natrag ne radi itd POMOĆ šta da radim novu masku da kupim ili kaj hvala
Bok
Molio bih pomoć u vezi s joystickom na n73, odkad sam promijenio masku, nije mi čovjek stavio novi joystick, te stari ima lufta užasno, tj. ja odem u desno s njim već se tipke dodiruju, i nije dosta treba još "stisnuti" prema desno, bježi joystick u sve strane, ako netko zna gdje bih mogao to odnijeti na popravak, garanciju nemam, u vg?
kada se mijenja maska ne mijenja se u kompletu i joystick,ako je prije promijene maske joystick radio onda vrati staru masku ili kupi orginalnu.