:( jel može ko objasnit kako da se pojim na internet (wireless...)?
Printable View
:( jel može ko objasnit kako da se pojim na internet (wireless...)?
Ajde vlasnici Varia 2 dajte se malo raspišite prodal sam jedinicu pa da čujem komentare
Dvojka je zapravo HTC tytn koji je brandiran na t-mobile. Tipkovnica koja na slikama izgleda roze boje u stvarnosti je boje "trule višnje" i izgleda super.
Poleđina je crna sa malim znakom od t-mobilea! Sve u svemu mob je super i iznenađujuće dobro izgleda. Lagano se otljučava ukoliko se ne uspije dobiti kod od t-mobilea (ja sam ga dobio po povoljnijoj cijeni i nisu ni htjeli poslati kod jel nisam platio punu cijenu!).
Procesor leti, tipkovnica je odlična (raspored brojki je malo promjenjen tako da nije više u gornjem redu nego su raspoređene kao na normalnoj tastaturi! Ima scroller koji je izrazito funkcionalan. Kamera je puno bolja od one na jedinici i puno je softverskih opcija prilikom slikanja.
Jedini nedostatak je za bivše vlasnike jedinice što na dvojki ne mogu iskoristiti memorijsku karticu!
zanima me preporuka,pretpostavljam da je dvojka bolja,ali da čujem vaša mišljenja,koji je bolji,koje su prednosti i mogućnosti i što se dobije kad se otključa (makne t-mobileove funkcije) :bat: .
Zanima me da si pokušam nabaviti koju tu stvarčicu pa da vidim malo ukratko rezime ako vam se da pistai,bio bi vrlo zahvalan ... :headbang: