joj daj mi reci di, baš me zanima, i ako jesi, onda je to onaj zadnji šrot koji nema ni ime marke na sebi nego se proizvodi u nigdjezemskoj= Citat =:
Poslao: coma_zgb
imas mp3 po 450kn, vidio sam tako da...
Printable View
joj daj mi reci di, baš me zanima, i ako jesi, onda je to onaj zadnji šrot koji nema ni ime marke na sebi nego se proizvodi u nigdjezemskoj= Citat =:
Poslao: coma_zgb
imas mp3 po 450kn, vidio sam tako da...
kaj oces reci da je 100w malo?= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
ima kingstech za 750 al 4x25 vata.moras pojacat na max da bi ista cuo.buduci da imam dost audio cda ,par rwova i Sony RW discman mislim da bi za mene i ljude kao ja najopametnije bilo uzet Sony cdautoradio a danas svi podrzavaju i rw .
let the party begin! (Klubheads)
u nekom katalogu neke robne kuce, radio nije noname nego je neka marka. naravno da to nije nesto kvalitetno, ali za 1000kn imas gomile sasvim solidnih autoradia sa mp3-cama= Citat =:
Poslao: flOorKilla
joj daj mi reci di, baš me zanima, i ako jesi, onda je to onaj zadnji šrot koji nema ni ime marke na sebi nego se proizvodi u nigdjezemskoj
tako je za 1000 kuna ili mozda malo vise ima dosta mp3 playera za auto...
ja nemam mp3, poso su bili full skupi kada sam kupovao, moj je ovaj dolje, 4x50 watti, ok se cuje, mozda bi malo radio prijemnik mogao biti bolji...
http://web.vip.hr/mobil4.vip/kenwood.jpg
@killa, frend mi ima taj pioneer, samo kaj je njegov dofuran iz azije ili amerike, pa nema rds :) ne znam da li ovaj kod ima, pretpostavljam da da...
pa yebeš rds!!!!!! koj če ti to isus.........
pa svaki ima rds, to je korisna stvarcica
gle - za tu lovu, bolje mu je da ima... pogotovo kad to imaju i najveci shrotexi :D
Ti ga imaš? :p
evo mog pioneera 5500, ali u drugom autu
http://web.vip.hr/bigboss.vip/slike/pioneer5500.jpg
http://web.vip.hr/bigboss.vip/slike/pioneer55001.jpg
imaš pravo, sviđaju mi se npr. narodnjaci i žene koje ih slušaju s pet kila nakita + piercing + tetovaža + oštar jezik - e to ti je moj tip idealne žene! Ukusa da popizdiš! :)= Citat =:
Poslao: andrea
ti se rijetko s kim slažeš kaj se ukusa tiče:cool:
auuuuuuuuu,teški ukus....lol....bit će fighta.........;D.......poznat mi je opis......;)....samo pliz navucite rukavice....
h0h0 he has done it now... :)
a gumu za zube? :)
preporucujem i jajobran iliti suspenzor.. :D
stvarno? pa tko bi rekao?! ja tebi ozbiljno a ti se zahebavaš. Istina je da si izbirljiv do jaja! ali doslovno do jaja....;)= Citat =:
Poslao: whiteboy
imaš pravo, sviđaju mi se npr. narodnjaci i žene koje ih slušaju s pet kila nakita + piercing + tetovaža + oštar jezik - e to ti je moj tip idealne žene! Ukusa da popizdiš! :)
vidio sam danas reklamu za neki mp3 autoradio za nekih 600 i nešto kuna.... e pa to nebi NIKAD kupio...
rađe se ja držim onog pioneera za 5k
ma kaj 5, 500k...
500k cega... :confused: ...tolara??? ;D
e da mislite da su u sloveniji šta jeftiniji?¨!
@bigboos, pa kuna valjda, kaj ce mi netko sranje od kazica za 5k, uostalom takvog mi i komsija ima, ja moram imati barem 10 puta bolji, onda 50k... :D
bolesno.nebi dao vise od 1500 za autoradio (KUNA!!!)
@coma 25x4 je malo da.sad imam 40*4 oa mi je onak na knap moram dost pojacat.
ma najjaci je sony mp3 player nemam pojma kako se zove kosta cca 1600 kn (sigurno best buy) ima mi ga bratic u auto, definitnivno najbolji koji sam ikad vidio
@hrvoje, bio sam sarkastican, smjesno mi je takvo preseravanje, normalno da je onaj od 5k kn bolji, kako kaze ona stara narodna, koliko para, toliko muzike... ;D
da tak je...danas bas bjeh u hg spotu vidio sam neke clarione nisu bas ne s(izgledom)
btw ak tam idete nes kupovat naoruzajte se zivcima jer se ceka :)
Bilo je u novinama da je prosječno čekanje sat vremena. Al dobro, ipak im je skladište na drugom kraju grada.
Ne, čekaj, skladište im je pod nosom.
Ah da, debili su :rolleyes:
Svrstani su u top 5 dućana u zg sa najgorom uslugom. Samo da se zna, ve-mil je u top 5 najboljih, tako da ako baš ne morate u hgšrot, odite u vemil.