Onda da se usuglasimo na kraju: jel praznjenje do kraja smeta bateriji ili ne?
Printable View
Onda da se usuglasimo na kraju: jel praznjenje do kraja smeta bateriji ili ne?
o baterijama u novu temu!
= Citat =:
Poslao: whiteboy
o baterijama u novu temu!
Stoji! Ali opet kao sto Fanj kaze, ima li netko konacan odgovor-bar od onih sto pisu za Mobil?
-Oprosti,ali moram ti quotati na tvoj post.= Citat =:
Poslao: vivicav
Ne bih da unosim pometnju, ali ja mislim da se LiIon baterije ne formiraju. Ja nisam svoju nijednu do sada formirao (LiIon) i sve rade besprekorno. Postupao sam po fabrickom uputstvu (prvo punjenje 4 sata) i to je bilo to. Baterija je nakon svakog narednog punjenja povecavala kapacitet iako to punjenje nije trajalo duže od vremena koje je potrebno da se baterija napuni do kraja.
-Ja sam čovjeku objašnjavao formiranje Litij-polymerske baterije, a ne Litij-ionske.Litij-ionska verzija baterije nije niti spomenuta.
-Uvjeravam te i u to budi 100 % siguran,da se svaka nova Litij-polymerska baterija mora formirati,dok kod Litij-ionske to nije uvjet.
-Hvala...
vidi ti darkana tek roden, a radi cuda :)
Neka, neka volim kad nije sve monotono! Argumenti pljuste sa svih strana - to se trazi! :thumbup:
glupost, ja imam li-poly i nisam je formiravao i svaki je puta ispraznim do kraja i traje super dugo.= Citat =:
Poslao: darkan69
-Oprosti,ali moram ti quotati na tvoj post.
-Ja sam čovjeku objašnjavao formiranje Litij-polymerske baterije, a ne Litij-ionske.Litij-ionska verzija baterije nije niti spomenuta.
-Uvjeravam te i u to budi 100 % siguran,da se svaka nova Litij-polymerska baterija mora formirati,dok kod Litij-ionske to nije uvjet.
-Hvala...
Rekoh da si za baterije otvorite novu temu. Niste, pa ja ovaj thread zatvaram.