najljepši samsung ikad i najveći bum na tržištu d500
Printable View
Apsolutno se slažem s tim. Po meni, najljepši Samsung ikada.= Citat =:
A na drugom mjestu bi bio d900-
Slažem se s tobom, uprsvo sam to i spomenuo par postova iznad...
Nije d600 loš uopće samo što u usporedbi sa nokia n serijom...ma šta ja pričam, ne može se uspoređivati :)
Ali d900 mi je jedan od gorih samsunga ikad...
Rekao sam da mi je d600 dosadio za 2 mjeseca ali da moram opet samsunga uzeti prije bih d600 nego d900...
glas za E900,i D900 je vrlo lijep al ipak E900 izgleda "elegantnije" pa ostajem pri E-u,ali samo sto se tice dizajna ostatak ipak pridajem D-u
Evo pošto je CeBIT dao neke novine..ono što je sigurno da nam dolazi f700,pa bi dao glas za njega.Sviđa mi se dizajn klizne qwerty tipkovnice+i naravno pohvale ekranu koji je ubojica.
Po meni je D900 i budući koji dolazi F700, tek kad vidim kako će se ponašat F700 mislim da će on biti vodeći samsung mobać!!!
Istina, f700 je poprilicno zanimljiv model i vjerojatno ce biti poprilicno trazen, ako ne naprave sranje sa softom...
F700 je doslovce zvijer od telefona
e 900 jedan od najljepsih mobitela
za sad vodi d900:dunno: koji bed...
FFakat volite anoreksichare;D i bulimichare:lol:
po mojem D900 je lijep ali njemu zamjeram kao i ako se ne varam svakom samsungu sto nemozes namjestit bilo koji ton za poruku,to je koma
lijepi su bas ova dva koja su poprimila najvise glasova ali kad bi vec npr mogao birati uzeo bi d900
kupio sam si e900 i fakat mi je najljepsi samsung trenutno.D mi je nekako presirok.
E900 rules
samsung x830 .....ma nekaj drugo i fora je :flame:
E900 ima elegantan design ali u soft je fakat nula.. D900 je tanak, elegantan i fakat ima super soft te super SWIFT chip pa malo razmislite ako cete kupit mob iz ledenog doba kao E900 neka izvoli svako ima ukus te stil protiv toga nemam bas nista.
Za D900 bih se uvije odlucio i eto me ponovo na D900 heee ;)
definitivno D900!:)
d900 tanak ljep elegantan..
D900 je zakon!
glas na e900,lijep je i d900 al mi se nikako ne svida kad se otvori pa ono zadebljanje koje su morali napraviti zbog kamere.
Meni je najljepsi E390, svidja mi se zbog tih ostrih ruboba a uopce nije prevelik niti presirok!!! Moj glas za E390!!!:headbang:
Samsung e-900 mi je odlican pogotov u dizajnu steta jedino sta ima malo losiji software...