I dalje radi... :D
Samo jednu nije poslao dosad, ostale su isle normalno (i prosjecnom brzinom od oko 10ak sekundi).
I dalje radi... :D
Samo jednu nije poslao dosad, ostale su isle normalno (i prosjecnom brzinom od oko 10ak sekundi).
meni vise ne radi nego sto radi
Nije radilo ovih dana jer nesto rade sa sustavom slanja poruka.,
Evo danas kao rade,ogranicili su broj poruka na 15 trenutno.,A sto se tice poruka poslao i ne stize....:thumbdown
sad sam poslo evo radi hmm dpkle traje dobro doslo
pa to onda nije free sms, zar ne? ;)
tebe taj sms ne kosta apsolutno nista a radi na principu slanja maila na mobitel (naravno onima koji to imaju aktivirano, isplati se, 20kn za cijeli zivot -> rekoh jednokratno, to je samo aktivacija usluge i isplativo je, slazem se s tim da kradu al kaj se tu more...
Samo T-Mobile možda još naplaćuje aktivaciju te usluge i košta 20kn+PDV= 24,40kn.
A VIP ne naplaćuje jer čim se registrirate online http://prijava.vip.hr usluga e-maila na SMS i obrnuto vam postaje aktivirana i dostupna,besplatno.
Probao sam još kada si postao prvi put.Hvala.Sve radi za 5,jedino su prošli mj.imali nekakvih radova pa se nije moglo slat.
e, ako pošaljem nekome tko to nema aktivirano, ć mu se odmah naplatiti 24 kn ili prov mora tu uslugu aktivirati pa će tek onda dobiti sms? ja bih bilo koji drugi servis odabrao sam da ne dajem ovim lopovima 24 kn za glupost.
poz
nece mu se nista naplatit....
Jel tko slao preko wadje ovih dana?Ja sam slao unazad 2-3 dana,evo i danas i nista ne stize uopce.,A dok su imali onu test fazu sa 10-15 poruka dnevno radilo je.,:confused:
da i ja sam poslo smsova pa ne stizu...a pise poslano ):
Kontaktirao sam ih e-mailom pa čekam odgovor.
Posalo sam i ja e-mail prije 2 dana ali nisu nista odgovorili.,Inace kad je bilo ono vrijeme testiranja slao sam im mailove i uvijek su brzo odgovorili.,:confused:
smradovi....sad kad sam na nuli na mobu..sad ne radi...
wadja neradi
lazem radi, ovo ja samo da odbijem ostale da nije guzva,
sala stize poruka za 2 -3 sec
a di je nestala ona tema s onim free sms gadget... yahoo widget engine tak se zove mislim....jel radi to,i koj je onda najbolji program od tih...
ja isprobo ovaj mob385 i radi mi bez ikakvih email i tih narihtavanja i 20kn placanja
Evo dobio sam odgovor:
= Citat =:
Izvorno postao Stavros Dimitrakopoulos
Dobio sam i ja isti mail.,Poslao prije 20 minuta na vip i simpu i nije nista jos stiglo.,:thumbdown
josh ne radi...
HVALA sms freak :japan:
Evo probao poslati par poruka i sve radi normalno... :spin:
Najnormlanije sve radi u IE_u... :spin:
Sinoc je radilo,ali danas opet ne radi.,Nebih se cudio da ovi nasi operateri imaju prste u tome.,
ja sam glup..više neznam poslati tam sms..