Ok hvala na odogovoru najvjerojatnije ću onda uzeti SanDisk
Printable View
Ok hvala na odogovoru najvjerojatnije ću onda uzeti SanDisk
Ej,može li mi tko reći gdje ima najjeftinije micro sd kartice od 2 ili 4 gb u zagrebu i koliko koštaju? Molim brze odgovore jer mi je hitno... Hvala :)
to je najjeftinije sto sam izvukao na nabava.net ;)
Ali je optimum u zagrebu?
Moze li mi tko reci gdje ima za kupiti micro sd od 4gb u Zagrebu? Bio sam sad u Optimumu,ali ih nemaju vise :(
Trebao bih brzi odgovor jer sam sad u gradu,ovo pisem s moba...
Hvala :)
jel možd feniks u maksimirskoj ,pogledaš tam,il imaš još u maksimirskoj tam prek puta onog dm-a tu negdje jedan
Nema ni u feniksu,bio sam i tamo... Na kraju sam našao u king crossu u onom tehno dućanu :)
Ljdi jel znate di se moze nabavit kartica M2 iskljucivo od 2GB? Gleda san u Hg spota(350kn.) i u topela (320kn.) a to mi je malo previse.
Jutros kupljena u "Svijetu Medija"
Sony M2 2gb 249,00Kn
jucer sam ja bio u svijetu medija u importanne galeriji i u onom u avenue mall-u i nemaju nigdje tih od 249 kn, jedino su u avenue mall-u imali sony od 300 kn, ja ih pitao u cemu je razlika i zena mi kaze, da su ti od 249 bili bez adaptera, a ovaj je s adapterom u obliku usb sticka...
ja sam za svoj mob uzo 1gb za 200kn ;)
Mos objasnit koja je prednost tog sa adaptoron? Nisan bas se bas informira to za adapter sa katricon. Bas cu otic pitat valjda je ista cijena.
isao sam, nije radilo ....subota popodne, otici cu ujutru tamo, valjda ce sutra raditi trgovine, jebga :-/
edit:
ovaj adapter u obliku sticka mi je bas bzvz, bar meni, radi toga nisam ni kupio, jer imam laptop s citacem kartica, a i kad imam adapter na pro duo mogu uvijek u bacit u neki mob koji podrzava njih..
Dobra stvar,sad treban vidit jeli ide u paketu sa karticon taj adapter.Jel u pravilu da ide adapter u paketu sa karticon ili treba naglasit?
evo ja konacno kupio m2 2gb sandisk u vipu kraj importane galerije i plati 241 kn, ali mislio sam da dodje i adapter za memory stick pro, ali dodje samo za pro duo, tako da nista od citaca u laptopu jer imam samo PRO na njemu
gdje ima taj usb stick adapter posebno za kupiti ?