je li se i vama desava da vdownloader ne uspijeva skinuti video sa youtube???
Printable View
je li se i vama desava da vdownloader ne uspijeva skinuti video sa youtube???
Neznam koji je to vdownloader ali ja koritism DownloadHelper dodatak za mozillu firefox i skida mi s bilo koje stranice flv video. Meni je odlicna
ni meni nije radilo preko raznih downloadera pa skidam preko real playera.
ja sam instalirala DownloadHelper, ali ne znam baš koristit. :(
kad kliknem na njega, otvori mi se neka tablica na kojoj je hrpa stvari, a nigdje nema ni filmića koji hoću skinut ni opcije Download...
Nemoj kliktat na ikonu za downloadhelper.
Otvori jutub filmić i pusti da se loadira. Kad to prođe, kliknu na strelicu pored ikone za downloadhelper i odaberi file: xxxxxxx.flv
Nakon toga bi te trebao pitati gdje ćeš spremiti video. Uz ovu opciju gore. postoji još 1-2 opcije koje sad nisu bitne niti znam čemu služe.
Ne mora se YT filmić loadovati, čim otvoriš stranicu gdje postoji .flv fajl ono ga odmah detektuje i možeš ga downloadovati.
Skini Youtube grabber,ja ga imam i odlican je
- Otići na ovo: http://keepvid.com/
- Pod download napisati url adresu koju pogledate na yubitu u desnom uglu ekrana
- Stisnuti download, izbaciti će link-->kliknuti na njega i to je sve
- Kada se stvar skine na komp, preimenovati u npr. Ederlezi.avi
- Skinuti program: Free Video to iPod Converter
- Konvertirati, ubaciti na telefon i gledati :)
ajoj, ma keepvid samo u extremnim situacijama, odnosno ako nisi na svom kompu pa nemaš download helper...
stvar je da je keepvid spomenut sto puta i ljudi samo ponavljaju načine za download.
najbolje i najlakše je vađenje iz cachea kojeg je detaljno yo!gurth objasnio
ma evo i ja sam se prebacio na mozillu... i stvarno super ide... a od konvertora ja bih istaknuop tvc... po meni je najbolji
slažem se u potpunosti sa time....prije koristio neki program za skidanje...a poslije se prebacio na vađenje iz cachea i jednostavno je i dobro...
staviš si folder od cachea negdje na dohvat ruke i kada se očita neki filmić jednostavno ga kopiraš iz cachea, dodaš ekstenziju .flv i ola....;)
ako ti ne paše format, uzmeš Super i konvertiraš ga u željeni....
meni to ne funkcionira: dok je otvorena ta stranica na youtube-u ne mogu taj file skopirati, a kad zatvorim stranicu, automatski mi nestane file. :dunno:
Youtube grabber mi je bio dobar jedno vrijeme, ali kasnije mi nije svaki 2. filmić nije htio skidati, pa sam odustala od njega.
pa pokusaj preko onih internet stranica!!!
uspjela sam s DownloadHelper-om, sad kad sam skužila kako radi.:notooth: