uspjeo ga!
toooooooo
:)
skinuo sam onaj xs2.0
ucitao main i fs i stisnuo kvacicu main,fs,customization, pricekao i ko novi w800!
:klap:
uspjeo ga!
toooooooo
:)
skinuo sam onaj xs2.0
ucitao main i fs i stisnuo kvacicu main,fs,customization, pricekao i ko novi w800!
:klap:
Hoću flešat svoj k750 u w800 ali nemogu skinut ništa od potrebnog sa topsony-a, u čemu je problem?:confused:
Pomoć ljudi, flešal sam po uputama sad nemogu više upalit mob a ni xs++ ne prepoznaje
izvadi bateriju pa ga probaj upaliti ako nece onda ga probaj sa PhoneSX++ ucitat mora moci, a kad ga ucita ponovo stavi main ili SF ili obadboje mora raditi
i ja samimo slicnh problema
KADA NAPRAVIS MAIN I FS I NA KRAJU COSTOMIZE MOB TI JAVLJA GRESKU I ONDA PONOVA STAVIS FS I SVE JE OK (VJEROJATNO COSTOMIZE NESTO POBRKA FS)
javi kako je proslo
Dovoljno je flashat samo main.
Hvala na pomoći i sorry kaj senisam odmah javil (radim ovaj tjedan noćnu smjenu). Stvar je u tome da mi mob xs++ nije prepoznal pa nakon pola sata razbijenja :freakout: glave pokušal sam sa starim phone xs-om. On ga je prepoznal pa sam stavil main i prošljakal je. Problem je bio u tome kaj sam stavil krivi FS (nije bil za ovu regiju), pa sam nskinul onaj pravi i sad konaćno imam W750 :love:
wtf w750i pa koji si ti mob flashal?
ja imam big problem.. sa phonexs++ sam htio uploadat nove ikone, i sve fino napravio, i pitao me dal hocu novu metodu ili stari bruteforce.. sa bruteforce nije islo, pa sam izabrao novu i sjebao mob. poslije ga xs++ nije htip prepoznat. sad sam instalirao stari phonexs 2 alpha i prepoznao ga je. sto mi je sad ciniti? :) uglavnom nebi htio da mi se izbrisu fajlovi u mobu.. ako ih je moguce sacuvat bilo bi super.. ako ne, jeb***. HELP!
ah dok mi netko odgovori vec ja rijesim problem :)
uglavnom, flashao sam main, a ne fs i sve je ok sad. al sto se dogada, sa phonexs++ kad uploadam nove ikone, koristim onu novu metode, ne bruteforcing. i nakon toga ne mogu upalit mob.. onda opet ponovno moram flashat main da bi bilo ok i da vidim te ikone koje sam uploadao.. zasto se to dogada?
a i moj star 2 mj, i jos ga dobio za rodendan od cure :)
jos razmisljam dal da stavim gore soft od w800 il ne.. makar mi samo smeta ta t-mobile sranja.. pogotovo ove prve dvije ikone koje se nisu promjenile( se moze to kako rjesit?) i ostala schortcut sranja i njohove melodijice.. sve bi to maknuo i bilo bi ok. a moram onda i fs stavit da ga debrandiram, ha?
Otvorite far manager i udite u /ifs/settings/messaging kopirajte fajl pref_store.txt i otvorite ga u notepadu i promjenite iz /smsdata u /tpa i sacuvajte i taj novi fajl pref_store.txt (kojeg ste editirali u notepadu) prebacite na mobitel!!
I jos samo trebate napraviti ove foldere na kompu pa ih kopirajte u mob u /tpa folder :
messaging
messaging/sms
messaging/sms/msg
messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/pending
messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/sm
messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/sr
system/messaging/sms
Izadite i izvadite bateriju i upalite mob i gotovo!!
Meni ovo uspjesno radi i sad moze stati oko 21 000 poruka!!!:thumbup: :thumbup:
STICKY!!!!
postoji i jednostavniji nacin,postoji patch za brisanje sms limita
mozda malo glupo pitanje.jel mozda ima datoteka u kojoj pise koliko sam poslao sms-a tako da mogu izmjeniti kao da sam poslao npr. 10 000 poruka?????????????'
Ima sigurno, ali tko zna gdje, i moze li se uopce mijenjati.
A sta ce ti uopce to?
Zar nisu imali Ericssoni brojače poslanih poruka.
ako se dobro sijecam kad sam imao se to je bilo negdje na pozivi - troskovi poziva - brojilo sms