izasli novi TechniSat Driver 4.4.1 RC2 za texhnisatove kartice...ako je ko probo ili ce probat, nek posta dali su stabilni i kak rade?!
Printable View
izasli novi TechniSat Driver 4.4.1 RC2 za texhnisatove kartice...ako je ko probo ili ce probat, nek posta dali su stabilni i kak rade?!
samo da pitam:Jeli tako da svi kodovi vrijede za samo 7 dana i onda moras traziti nove da bi opet otkljucao yaj paket programa??
bok prijatelju!
Ovak kljuceve ti neke mjenjaju svakih 10-15 min, neki traju dan pa do par dana, zato ti slusi onaj vplug da automatski sam kad treba skine nove kljuceve i napravi refresh, a za ovo mi se cini da traju jedan dan..imas automatskih downlodera koji odma sa servera svakih 15-20 min skidaju kljuceve...
nadam se da si me skuzil :)
skuzio sam samo da jos kupim satelitsku.:)
evo postam privatnu poruku od kontakta sickjedi koji me je zatrazio za pomoc, pa da odgovore podjelim sa svima vama:
satelitska televizija
pozdrav!
Evo ovako imam par pitanja za tebe o satelitskoj televiziji:
1.dali se mogu gledati kodirani programi?
2.kako upisati kodove za gledanje kodiranih programa na televizijski prijamnik?
3.kad uzimam kompjutorski prijamnik jel moram uzimati jos dodatno i tanjur ili ne?
4.kolika je otprilike cijena za kvalitetan tv i pc prijamnik za satelitsku televiziju?
Hvala unaprijed.
ODGOVORI:
1.Mogu se gledat kodirani programi, ali ne svi, sve ovisi o kljucevima, trebaju ti kljucevi
2.Gledat možeš i na televizijskom prijemniku samo trabaš ukucat kodove u njega tj.update mu napravit kodova u njegov software ili karticu
3.Moraš uzet tanjur, naravno i LNB digitalni.
4.Za komp PCI kartica cca 500 kn, za TV cca 800 kn
pozz svima...ak mi moze nek da pomogne,imam dig receiver OPTICUM 4000A i STRONG 6004,pa bi tija da njeg prikopcam na PC,i da dekodiram sve kljuceve...e sta mi je sve potrebno za tako nesto...unaprijed hvala
serijskim kabel ga povezuješ
tak je rs232 se spaja, mada sam vidio par modela koji imaju prek usb-a spajanje tj.drito usb na reciver i rokaj, a za detaljnije pogledaj si www.dvbskystar.com
ak trebaš kaj, samo pitaj...:klap: