= Citat =:
Poslao: andrea
joj tomo, a kaj si oženjen ili kaj?
....bigamija!andrea...bigamija.....:)
Printable View
= Citat =:
Poslao: andrea
joj tomo, a kaj si oženjen ili kaj?
....bigamija!andrea...bigamija.....:)
U skladu sa trendovima u zadnje vrijeme više nas zanima imaš li sestru :p :p :p= Citat =:
Poslao: tomo
...kak znate da imam mamu....?
...e pa ebiga,nemogu popratiti trend,nemam seku,al da imam doveo bi je na sastanak forumaša.......ima nekih treba u oglasniku....navodno može biti sve što želiš za određenu svoticu(štefa,gina,nicole,barica,med. sestra,časna sestra itd....) pa kad dovoljno love skupim...dolazim sa sekom.....:)
e pa ako ćemo tak, imam ja i buraza, pa bi i njega mogla dovest...
...pa da nitko ne obraća pažnju na tebe - ne može... :D
bezobraznik, ja sam uvijek u centru pažnje...hehe
a da tebe pokupim umjesto burkea....ha?:p
...vidim ja da želiš izazvat' incident na forum sastanku... :D
Ja sam ti vrlo problematičan u susretu s ljudima (mizantrop) i alkohol mi dobro ne utječe na kordinaciju i konverzaciju a od sokova dobivam probavne poteškoće...
znam ja dmi da bi ti htio nas sve vidjet i upoznat. bit ćeš na kruhu i vodi, ali daj dođi...ne moraš na slijedeći ali obećaj da ćeš doći ove godine....:rolleyes:
ok...
gle, držim te za..................riječ tj. svi te držimo... :D
*OFFTOPIC* dobar avatar dmi :) *OFFTOPIC*
...avatar je on topic,al tvoj post nije....;)
Pa to sam nekako htio i istaknuti sa velikim "offtopic" i zvjezdicama :)
Ma vidio sam tu prvi put da je promijenio avatar i preduhitrio sve komentare da sam oftopik jel ;)
ja bi volio bit u braku ko WB. ono kad se urokam ko prasac da neko dođe po mene i to i niš ne pita (nismo čuli, a ko zna jel on čuo)
Meni je super! Samo me malo brine kak da je nagovorim da dođe po mene na sljeme kad se gore zgazimo... teško da će htjet na sljeme ak se nejde na fukodrom... :D uh, jedva čekam podle komentare na ovo... ;)
bože moj wb....pa kako to o svojoj djevojci....a tako je dobra...dolazi po tebe pijanduru..:D
ma zajebavam se ja... ona nije dobra, ona je NAJBOLJA! :)
AAAAAAAW! :)
pa znam. zato i jeste toliko skupa. jeste dugo jelda? ja mislim da da. blago njoj s tobom! nesmije si ni tetovažu ni piercing napravit...:D= Citat =:
Poslao: whiteboy
ma zajebavam se ja... ona nije dobra, ona je NAJBOLJA! :)
...al' može njega pijanog odvest' na tetovažu i "bušenje" kao protumjeru... :D
Vidis, uvijek sam se pitao zašto imaš "ja sam pijani majmun" istetovirano na leđima :)
...da mu nisi to primjetio dok si ga masirao.......;)
joj dobra ideja dmi..thanks...= Citat =:
Poslao: dmi
...al' može njega pijanog odvest' na tetovažu i "bušenje" kao protumjeru... :D
"masiranje"...what a strange way to call it... :p= Citat =:
Poslao: tomo
...da mu nisi to primjetio dok si ga masirao.......;)
...više je izgledalo da će se wb javit na ovaj post,but hebiga......:p