LOL
Odlična usporedba!
A, bogme, ako izgubiš mob, pronalazaču će biti jako drago jer će biti "kao novi". :thumbup:
Printable View
LOL
Odlična usporedba!
A, bogme, ako izgubiš mob, pronalazaču će biti jako drago jer će biti "kao novi". :thumbup:
a kako ekran, kako se vidi s tim?
ma znam, ali sam stavljao neke folije jos na K750 i slika je bila uzasna, pa me zanima kako je s tim
Vidi se normalno ali kad je direkt na suncu onda se slabije vidi.
edit: samo da napomenem da bolje prvo nazovite i provjerite..recimo za k750 nisu imali i neznam oce li dobivat jer kaze da nije bas isplativo,ima jos samo jedno silikonsko za k750,za k610 nema recimo.... dok za k800 su imali jos dosta komada cristal case-a....u pon-uto ce dobit i m2 kartice pa me zanima cijena,al za ovo je uvijek bolje nazvat i provjerit....01/3865-754 ,098/335-336
Evo ja sam jucer kupila crystal jacket za samsung d600 i super izgleda nema problema.:thumbup:
Ej, ljudi, ne želim spamati thread, ali mislim da smo postigli rekord u postovima za stvarčicu koja košta 40 kuna!!!
Izgleda poprilicno dobro, samo se "natakne", ima 2 dijela koja se ne spajaju, samo se mozda dodiruju i to je to... Imam na e900 i funkcionira bez problema (mozda slide cini malo grubljim, al zato mi se cini i cvrsce)
Pa valjda zato sto je stvarcica poprilicno dobra, a jeftina, sto je reklo bi se rijetkost u danasnje vrijeme...
Pozdrav
crystal jacket je dosta koristan,no po meni je ruzhan
MEni to dosta dobro izgleda ali ne isplati mi se sad uzimaz jer mi je mob sav zgreban!
e irena...ja sam isto jucer kupila cc i ono...malo je zgreban ekran...lik je rekao da su svi takvi...(i stvarno jesu,pogledala sam...)...je li i tvoj malo zgreban?to je onako povrsinski i ne kuzi se bas previse ali ono,ipak me pomalo zivcira...
i primjetih da mi se ponekad gornji dio ko "zalijepi" na ekran i onak je ko smoceno...jel se i tebi to dogada...
inace mi se bas svida to na mobitelu jer ga volim nositi oko vrata i trpam svakak u torbi a ne bi da se zguli :)
Bas sad malo gledam po netu i zanima me kak se opce mob stavi u ovu silikonsku navlaku?
Tutlek,da meni je na crystal jacketu ispod malo izgrebano površinski,a na ekranu ništa.Bila sam u trgovini,prvi crystal jacket je bio dosta izgreban,bilo je puno sitnih ogrebotina na povrsini ispod,pa sam isla zamijeniti za drugi,i uzela sam drugi koji ima malo ogrebotina,svi su takvi,:jehon::thumbdown
Oni uopće ne paze na ambalažu,da su pazili,ne bi bilo nijedne ogrebotine.
Ja nosim crystal jacket,i sve je ok,navikla sam se.Na ekranu imam malo kao smočeno,oko 6 malih lokvi vode(ALI IMAM FOLIJU,nisam ju još skinula.) :)
eh...mene zanima dal to,osim sto mi je ruzno :), unistava ekran...jer ja nemam foliju :) (skinula odmah prvi dan :D )
ljudi nemojte biti takve picajzle:notooth: skinite te folije s ekrana
Ljudi, ja sam imao CC na svojoj 6680 punih 8 mjeseci i stvarno ju je odlično "konzervirao". Dok su po forumu kružile fotke skoro uništenih oguljenih maski 6680 (zbog čega su vlasnici morali smanjivati cijenu moba kad bi ga prodavali, unatoč tome što mob radi OK), ja sam svoju prodao skoro kao potpuno novu.
I meni su se pojavljivale te mrlje kad bi se CC priljubio uz ekran, ali, vjerujte, nikakve posljedice za ekran nije bilo.
Sad, jedino malo estetski ružno zgleda.
e to mi je bilo bitno...jer sam ja mislila da unistava ekran...
sad mi je odmah lakse...
a to sto ruznije izgleda,vec se budem privikla... :kiss:
Kak vam se da cijelo vrijeme imat ruzniji i deblji mob da bi ga na kraju malo bolje prodali? Ja sam dobio tu pljastiku s V3 i skinuo je nakon 5min...