hvala zappane na podršci :beer: btw ja skoro nikad nisam 'pijan' ;) još će ispast da stvarno preveč cugam, a fakat sam se samo malo prek praznika 'proveselio'....
Printable View
hvala zappane na podršci :beer: btw ja skoro nikad nisam 'pijan' ;) još će ispast da stvarno preveč cugam, a fakat sam se samo malo prek praznika 'proveselio'....
trebo si navodnike staviti na ono "malo"
tebi je onda svaki dan praznik ;D= Citat =:
Poslao: whiteboy
@bigboss :lol:
...ma gled'o sam ti ja dosta tijeh dokumentaraca... :D= Citat =:
Poslao: andrea
to ti iz iskustva dmi?
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
andrea cini mi se da bi ovaj nesto htio od tebe
možda bi htio da se zahvalim na komplimentu, ako je na mene mislio....pa evo ako je hvala cule-st....
čudim se što zappan nije mene pohvalio, i bila sam uvjerena da će meni dati glas, a ne wb-u i comi, pa mislim ja se trudim...i na kraju ništa...:D :D :D
dmi- aha u tom grmu leži zec.....previše gledaš tv:cool:
od kud tebi da je zappan dao gals wb i meni?
coma, wb-u je dao glas, a tebe je pohvalio, iz čega proizlazi da ste mu ti i on super....itd...kužiš?
možda ja nisam to onak trebala napisat, ali i ti bi mogao čitati prijašnje postove pa bi skužio....pa valjda nemre dat 2 glasa...uostalom on je administrator odnosno car ovog foruma...nebi se čudila da može...ali mislim da nije...
andrea tebi je upućen moj glas i uvik će bit
svaleru :)
moš ovo prevest:confused:= Citat =:
Poslao: gog
svaleru :)
to ti znači da si lovac.......:)
aj dobro
Mislin da ti je gog otel reć da si švaler, tj. nekaki preljubnik, da tuđe ženske fataš uokolo...
koliko ja znan andrea nema momka
Oke, al sve jedno ona nije tvoja... :)
nego cija?
Pa mamina i tatina... :D Al u smislu u kon ti misliš, valjda ničija kad nema (ako nema) momka...
ona je naša,naša forumašica.....:)
to se podrazumjeva
nisan ja ni reka da e moja= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Oke, al sve jedno ona nije tvoja... :)
E, pa onda si švaler! :D
OK, Necemo ovdje o tome tko je svaler a tko nije.
dobro ionako još nisan svatia šta to znači
zakaj ne ovdje, pa forumas godine ukoliko je muskog spola, mora biti svalercina :)