:lol:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ali zato pijem sve drugo.......ma kada sam dovoljno urokan rokam i po vinu
...čini se da kad si tropa,da tamaniš sve pred sobom......takav ti je i WB...:)
Printable View
:lol:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ali zato pijem sve drugo.......ma kada sam dovoljno urokan rokam i po vinu
...čini se da kad si tropa,da tamaniš sve pred sobom......takav ti je i WB...:)
vidim da si i veceras roko po tuborgu
....kaj,pa tuborg je definitivno glavoboljček među pivama.....najgora piva na tržištu čak je BIP bolji.........Zlatorog rules,Žuja i stella.......
nakon par komada svaka je dobra, mislim da se svi slazete
ja nemrem smislit tuborg, gadan mi je...
ja tuborg nemogu smisliti, bar nekada. nakon par gutljaja je bilo livada (bolje da ne prićam). nisam zadnjih godina previše experimentirao s njim jer mislim da je ovaj naš - užas jedan. ovo ljeto sam u Danskoj pio odličan Tuborg ali taj nema veze s ovim našim.
Od pive Žuja, krombaher, kirinđibar, gines. Crna piva je odlična.
Gemišti su uvjek dobro došli kao i sada u sitne sate dok radim. ali boca je sve praznija izgleda da pušta.
ajd ti malo manje radi, radoholičaru moj, pa boca neće puštati... :D= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
Gemišti su uvjek dobro došli kao i sada u sitne sate dok radim. ali boca je sve praznija izgleda da pušta.
imam još i od punca onog nečeg kaj neznam kak se zove al me strah to pit da ne izbrišem forum slučajno.
ma kaj vi svi brijete tuborg je najljbolji.
ja ožujsko nemogu smislit.
= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
imam još i od punca onog nečeg kaj neznam kak se zove al me strah to pit da ne izbrišem forum slučajno.
:lol:.....hebote mene to puca ko trava,sve mi je smešno na forumu......
..i prsti su mi poplavili
@killa ne ljuti se . ukusi su različiti. ja sam napisao kaj mi se dogodilo kad sam tuborg pio i više ga ne pijem.
...pa kak Podravka može napravit dibru pivu,ajde juhu,,al pivu.....pa to kad čuješ samo već se podrigneš po vegeti.....:)
jel vidio tko dali je ovuda prošlo nekakvo pile?
nisam videl,al čul sam kukurikuuuuu!"!$#$$%#............................. ..izgleda da ga je autom neko........
nered kaj tebi zena kaze na tvoje redovito opijanje
...možda je samo pokušava dostići...
@nered ne da kuham frku, al da je to meni reko...
...ja bi se odmah sam zbannao ali nemrem... :D
iako istina boli više od svega, ostat ču priseban.
:cool: :cool: :cool:
...to sam i ja mislio sve dok me jednom daska na WC-u nije gadno pričepila i sad znam da na WC-u boli više od svega... :D
he he, sve sam vas našao ;D
dakle, evo kako se dobra stara ekipa urokavala ;D
i naravno, još se urokava ;D
al ova rečenica nagnala je moja usta da se deformiraju i ispuste tako glasan smjeh da mi je trenutno malo neugodno sad(u firmi sam i ništa ne radim, kopam po starim temama)
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ovo je bilo 2003., danas je to puno drugačije, vremena se mijenjaju.... ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
što se tiče pronalaženja ove teme :ban:
i dakle, ko ono ima jogurta na šajbi ;D
ajde da malo čujemo komentare na temu "novih članova" :)
Za novopočena pijance (vidim da svi koji su tu postali imaju iskustva, ovo je za one koje nemaju).
Svi govore da ne valja piti na prazan želudac, ali treba spomenuti ni na previše pun jer se može dogoditi da cijelu večer pijete i ništa ne osjećate, a onda najednom samo zakomite kad alkohol počme ulaziti u krv!
ovo se uglavnom događa sa žesticama, pogotovo prirodna rakija........ ločeš, ločeš, i u par minuta počneš puzat po podu tražeći izlaz....= Citat =:
Izvorno postao Billy_boy
Svakodnevnim korishtenjem mozga, u njemu se nakupe svakova sranja, koja onda medjusobno se pocnu mnoziti i naprave jos sranja u mozgu. Takva sranja samo onemoguju normalni rad mozga, samim time i normalno funkcioniranje covjeka.
S tog razloga potrebno je svako malo napraviti cisti format u mozgu, kako bi se doticna sranja potukla, ocistio prostor i napravilo mjesta za nove supstance...
Za takvo sto je pogodno koristiti: podmorniu, padobranca, il klasiku...
Za onaj full format do sad se najbolje pokazalo: viski + gutljaj pive ;)
Drink Hard! ;D