..osim dizajnom koji je po meni puno interesantniji od prijašnjih modela.
Printable View
Ne, to kaj ti mislis je gumb za potvrdu, ovaj model ima navi kao primjerice w810....
lijepo su ga stanjili, ali, ne sviđa mi se srebrna prednjica. nikak mi ne ide srebrno i narančasto i kombinacija srebrne prednjice i crne zadnje strane!!. crni s narančastim detaljima je mrak.:mega: thxgod da su vratili dizajn tipkovnice ko na P900 ili T610.
odlican mob, vec sam zvao po oglasniku za cijenu, nije bas mala, al bas mi se svida dizaj, i to sto je tanak, lagan, malen.. bas je simpa
Upravo dobio katalog od VIPa, eto W880 za 3591 Kn redovno, 2091 Kn na 12 mj, 1791 Kn na 24 mj. Ako koga zanima. :)
mene al ja bi sa čistim softom
u bivsoj elektromagicovoj trgovini u maksimirskoj kosta 3399 kn, nov, u hgspotu 3389 kn
Preskup. Za te pare si kupim Samsung u600 koji je dvostruko bolji od w880:= Citat =:
u bivsoj elektromagicovoj trgovini u maksimirskoj kosta 3399 kn, nov, u hgspotu 3389 kn
1. slider je (te je samo 1.5 mm deblji od w880)
2. ljepše dizajniran (touch sensitive tipke)
3. ima mnogo bolju kameru
4. mnogo veći ekran
5. također ima muzičke gene (suradnja sa Bang&Olufsenom)
6. veća video rezolucija
7. tv-izlaz i preglednik dokumenata
Jedino u čemu je gori od w880 je što nema u paketu tako veliku karticu, ima nešto slabiju bateriju te nema 3G.
Sa ovim se nikako ne bi slozio. Ne znam kakav je Samsung, ali probao sam neki LG od frenda sa takvim tipkama, totalna katastrofa! :Puke:
Ne samo da nema uopce osjecaja jel tipka stisnuta ili ne (necu ni zamisljat kako je na tome poruke pisat), nego kaze frend da mu se redovito dogadja da se tipke stisnu slucajno u djepu. Keylock ga tu skroz spasava!
BTW, minus za Samsung: SE softver je IMHO puno bolji.