kada jednom patch bacis na neki file onda on ostaje za vijeke vijekova. a da bi moddao neku codegrouo iz nekog drugog mpa i iz njega je potrebno patchat zastitu.
Printable View
kada jednom patch bacis na neki file onda on ostaje za vijeke vijekova. a da bi moddao neku codegrouo iz nekog drugog mpa i iz njega je potrebno patchat zastitu.
Možda ovo pomogne!!!
e daj probaj koristit Flash Backup 3 za stavljanje flasha ali odaberi R4.._v360_08.A0
meni je tak bilo dok nisam maknuo rsa zastitu. neznam kaj da ti vise kazem, mozda netko drugi ima nes za rec.
to ti je koji mobitel da odabereš imaš opciju v360 ali i R4513_v360_08A0 to je moto v360 s bootloaderom 08A0
e kompa daj nemoj jos nosit u servis, danas nejdem u skolu, imam jebenu gripu, pa cu probat ti napavit diabolic ali pricekaj, do 7 navecer bi trebalo bit gotovo. pozz:) :) :)
Gle Dogerkill, probaj ovaj postupak. Ak radi super, ako ne sorry.al trebo bi radit.
Uzmi yuet 4.0 i flashaj mob. Prema tome sto si rekao trebalo bi biti okay sad.
Y4.0 ima AER firmware koji zakljucava mob i ne da da stavljas nis derugo osim yueta.
Sada rsapakiraj yuet 4.0, izvadi cg1,cg7 i cg18. uzmi rsa2 patcher i odaberi u svako polje odgovarajucu cg grupu, i pritisni samo jednom onaj dolje siroki gumb. Izgasi rsa patcher.
Da li su te cg grupe patchane mozes provjerit tako da vidis kada su zadnje vrijeme modificirane, i usporedis sa satom na kompu. Ak se poklapa vrijeme to je to.
Sada otidji u shxcodec i tamo raspakiraj yuet 4.0 , zamijeni bootloader (ramdld) , imas u ovom thread vec ispravan( na esnipsu), i zamijeni ove cg kaj si modao(1,7 i 18), sada stisni compile shx i spremi na zeljeno mjesto. Upali rsd i odaberi taj novi flash bez rsa zastite i flashaj , te se pomoli da radi.
Ako je sve poslo po planu i mob se upalio normalno, ak nekaj steka zanemari to. E sada kad sve radi probaj stavit diabolic ( ali nemoj ga moddat, jer ga je vrlo tesko modificirat da radi, nego stavi original samo da vidimo jel smo se rjesili toga yueta) zastite, trebao bi svaki sad soft ic na mob. E ako nece diabolic stavi onda yuet 1.8 jer niti on nije zakljucan.
P.S. ja ovaj postupak nisam isprobaona yuetu 4.0 jer ga nemam na kompu, a sada trenutno ne mogu na net, ali isto ovako bi radio vaj postupak , ali u biti to ti je postupak micanja rsa zastite sa lte2 uredjaja, ovaj yuet bi trebao bit otkljucan micanjem ove zastite, i poslije kada stavis ovaj moddani mp trebao bi samo prek njega stavit bili koji drugi(npr.diabolic mp), i trebao bi raditi.
Javi ak ce bit kakvih problema pokusat cemo ih rijesit. Nadam se da ce ovo proradit, citao sam na drugim forumima, da pojavom ovog lte2 rsa patchera je omoguceno micanje aer zakljucanog firmware s moba .
Pozdrav ,danijel! :)
ako ti ne uspije ovaj postupak sa micanjem rsa zastite sa 4.0, e da ne bi trebalo radit testpoint, ako bas zelis imat diabolic, onda cemo to tako napravit, da iz diabolica uzmemo flex,drm grafiku i ugradimo na yueta 1.8, to sam ja sebi danas napravio i radi. ali prvo probaj ovo gore napravit
ej care, hvala ti al evo probo sam (sorry tek sada sam stigo do compa pa sam tek sada). kad flasham sa 40 patchanim, sve ok prođe i onda kad idem stavljat neki drugi software, sve prođe al neće se mob upalit sam zasvjetli i ugasi se
makar imam dialup vezu sad idem skinut to govno od softa, pa ti javim ak kaj slozim, sumnjam ali mozda mi se posreci. ak ne imam otvoren mob i znam radit testpoint tak da nema frke.
ZNAM DA BI TP SIGURNO RIJESIO STVAR!!! ali ako neces otvarat mob ok.
e otidji do yuetovog bloga, vidjet ces da je uspio napravit repair i testpoint bez otvaranja moba, nes kao da je izvadio bateriju.....i tak dalje....
posjeti pa probaj vrijedi pokusat.
evo nisam opet nista uspio, izgleda da ces mi ono morati reci za firmware, grafiku i ono prebacivanje jer ovako nejde nista - pa ak ni tak nista bum na servis, jer bi inace ja otvaro al boim se da ne pogriješim i nesto ne zeznem
gle fkat mi se ne da sad pisat neke tutore,bum sutra. a u sustini stvari samo napravi flex, od cg2 i cg15 te ramdld-a. i to pukni na mob, ove kodne grupe nek budu od diabolica.
aha kuzim sve nemoras pisat mislim da znam sta treba, hvala na svemu
i jos samo evo sad sam malo surfo i naiso sam na ovo http://www.bluedevil.com.hr/article_read.asp?item=49 i neznam sad jer bi to moglo meni sta pomoci pa sam pitam da ili ne?
nemam pojma, ali mislim da ne jer je to za triplets seriju, a ti imas r4513. tak da nis od toga. ja neznam vise kak bi ti pomogo , sorry. pozz
a dobro, hvala vam svima puno. Probat cu sve jos jednom, pa ak nebude onda cu servis i gotovo. jos jednom hvala i pozdrav
gle cinjenica je da nemozes maknut aer jer je na nekom principu zakljucao mob. moglo bi se rijesit tako da se napravi tp i pds repair, i onda novi soft. ali ti kazes da neces raskapat mob, onda jednostavno otidji u servis i reci da oces da ti stave neki drugi softver, a posto oni stavljaju originale skuzit ce da nece, pa ce ga i otkljucat za druge. mislim da ti je to jedino rijesenje, kad onaj idiot kaj je napravio got_moto poceo naplacivat.
pozdrav,Danijel!!!
Pozdrav Danijel, tako cu i napravit. Puno ti hvala jos jednom.
Ivan