Ajde provjeri brzinu downloada, pa javi... Jer nije mi jasno zašto se mora upisivati IP adrese DNS servera, kada je kod T-Coma to automatski...= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Printable View
Ajde provjeri brzinu downloada, pa javi... Jer nije mi jasno zašto se mora upisivati IP adrese DNS servera, kada je kod T-Coma to automatski...= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
WTF download 203kbps upload 151 kak je kod tebe?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pogledaj par postova prije... Tu nešto definitivno ne štima... Ovo je brzina ISDN-a, ne ADSL-a koji pokušavaju prodati... Sutra ih mislim nazvati i čuti objašnjenje, ako ga uopće ima... Dobro da nisam ispunjavao ugovor i slao ga...
moguče da su im linkovi zagušeni zbog navale novih korisnika ja ih sad pokušavam zvat ali je zauzeto...sutra ču još probat...:-/ :-/
Nekako sumnjam da je to u pitanju... Jer ako su im već sad zagušeni kad su tek krenuli sa akcijom, kako će tek biti kroz koji tjedan...= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
možemo samo živit u nadi da če se to riješit...:-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ne želim živit u nadi, nego želim konkretan odgovor... A i ono sa DNS IP adresama mi se uopće ne sviđa... Kako objašnjavaš to da me se locira u Velikoj Britaniji?
i mene locira kaj je naj gore...a IP-eve sam upiso i opet ista stvar
http://www.ip-adress.com/ pogle ovdje di te locira mene u hrvatskoj malo dalje od Zagreba makar sam ja u zagrebu
Ne mogu provjeriti jer sam izbrisao account dok to ne sredim sutra...
sad se spojim prek t-coma SVE MI RADI SAVRŠENO kako ču im sutra je*** sve po spisku
Bilo bi dobro da prije ispunjvanja bilo kakve prijave za VM provjerite ima li neka caka u tom njihovom Flat-u, jer i Amis ima flat koji je jos malo i povoljniji od VM-a ali je brzina download-a i upload-a ogranicena na 128kbps, a to je jaaako sporo za skidanje nekih ozbiljnijih i vecih stvari sa neta. A sistem placanja i VM-a i Amisa je isti,pristupna brzina ADSL-a i dalje se placa T-comu, a ovaj Flat na posebnom racunu Amisu i VM-u.
Na stranicama pišu iste brzine kao i kod T-Coma, znači 1, 2 i 3 Mbit/s...
I na Amis-u su brzine 1,2,3 mbit/s ali je upload i download ogranicen na 128mbps ! Pa mozda je takav sistem i kod VM-a !! to se odnosi samo na Amis paket flat 128, to ogranicenje !!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Mislim, kako bi mogli navoditi iste brzine koje nudi T-Com, a nuditi nešto sasvim drugo? Zapravo, ne bi me ništa čudilo...
sad sam ih ja zvao i lik mi je reko da im je link zagušen i da če to rješit najkasnije i da su dva nova linka u planu a po potrebi odmah če uzet novi....
Najkasnije kad? Ne mislim potpisat ugovor i vuć se po internetu brzinom od 150 kb/s...
Sve je to jako lijepo,ali Slavoniju niti ne spominju u svojim planovima...
Mi mozemo da cekamo da nam jeftiniji net ponude mozda Bugari ili Rumunji!;D
Ljudi, zar nitko ne zna čitati. Naveli su da bi moglo biti poteškoća ukoliko sad pređete ali to očito nikoga ne zanima. Svi očekuju 1 Mbit kao što ih je T-Com razmazio. Ono što je bitno za spomenuti jest da oni u ovih 7-8 dana do kraja mjeseca uslugu nude BESPLATNO!!! I što biste vi očekivali. Trebat će im da postave novi link i to je to i onda ćete sigurno kad budete plaćali Net, ponudit će vam jednako kvalitetnu uslugu, kao i što ste navikli na T-Comu ;D
Meni CARNet svako malo prekida, dok Vipnet pristup nema nikakvih problema, ali ja svejedno ne negodujem jer mi daju 50% popusta i takvi ispadi su očekivani. Smirite se malo i sve bude prošlo, a ovakve glupe i neargumentirane rasprave ne koriste nikome.
= Citat =:
Izvorno postao prowler
tako i ja razmisljam,ali nazalost u istoj smo frci...i u Osijeku jos uvijek nije nitko dostupan osim T-coma. cim bude,odoh i ja...
nego,sad ce se vidjeti koliko t-com brine konkurencija...
jer,bar koliko se meni cini,sigurno nece snizavati cijene dokle god VM,ilibilo tko drugi ne pokrije barem 90 trzista...tek onda bi se ovi zabrinili.
samo cini mis e da ce mo se nacekati,jer svi se bore za purgere,a mi ostali ostajemo pod svabama...i iz nas ce izvlaciti dokle god mogu!
a izvlacit ce dokle god mogu ,er su MONOPOLISTI!
= Citat =:
Izvorno postao omahen
ja ne mogu vjerovati svojim ocima....
kakvo pitanje,kakva teza....
ne,necu ga nazvati nikakvim pogrdnim imenom,jer bi to bila uvreda bilo kome tko je vec tako nazivan...
tako nesto napisati... i sto je najgore nije jedini...(mislim da ce svatko tko prelista ovaj forum shvatiti o kome pricam)
zapitam se kakvi ljudi tu oko nas zive!?
pa dajte procitajte nesto prije nego sto pocnete kucati i pisati gluposti...
pogledaj prvo na amisovim stranicama sta pise,jedno je DSL,sa brzinama 1,2,3 Mbit/s a ovaj flat sa 128k nesto potpuno drugo!!!
to je kao da je napisao:
"joj..rekli su mi u t-comovoj reklami da mi je brzina 1Mb/s,a ja se spajam na 56 k...."
pa prebaci se sa modema na ADSL!!!!
halo....to su dvije totalno razlicite usluge... taj flat 128 ide preko ISDN-a,i nigdje,bas nigdje ne pise da je brzina veca...nego MAXIMALNO 128 k,dvije linije po 64k.
molim vas nemojte pisati gluposti kojima ce te zbuniti ljude koji ne znaju o cemu pricate,a htjeli bi ustedjeti koju kunu.....
ja ne kazem da te VM-mreze imaju super brzinu,fali im jos koji link,jos nesto opreme...ali tko jos ima na maxADSL-u brzinu koju svabe obecavaju...naravno da nema nitko...mozda pribliznu ali ne i onu deklarisanu.
kao sto je kolega forumas prije(inad) mene rekao,procitajte malo.... i oni sami su na svojim stranicama napisali da ce biti malo problema dok ne srede terminalnu opremu...ali zato nam svima poklanjaju tih par besplatnih dana!
naravno da je sve malo usporeno,kada je pretrpana mreza...a zasto je pretrpana!?
neka vam svabe odgovore!
Evo i ja se prijavio pa kud puklo da puklo. Ovako sam mjesečno dobivao račun bar 119 kn jer sam uvijek prešao bar jedan paket, a sad ću za 128 kn imati flat, pa makar bile i sporije brzine to je ipak flat. Najveća satisfakcija u svemu tome je što ne moram više plaćati T-Comu. Još da se riješim pretplate za fixni i dsl i zbogom T-Com za sva vremena.
jel se itko pokusao ulogirati na korisnicki kutak na njihovoj stranici
raky b totalno si u pravu, ima par istih ljudi na ovom, satelitskom forumu i forum.hr koji sve činjenice neprekidno izvrču u korist t-coma :spin:
Guglam malo za informacijama vezanim za VM, i put me nanese ovdje... Posto imam acc, ajd da bacim post :)= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Ljudi sa h.c.adsl koji su zvali support kazu kako se ne placa usluga ukoliko se cijeli mjesec ne spojis preko njih. Ako je to tocno, a posto kazu iz supporta trebalo bi biti, onda mozes uzeti kod njih, isprobati, a ako bude problema jednostavno se prestane koristiti.
E, sad, cemu potpisivanje ugovora na odredjen broj mjeseci - ne znam. Mozda formalnosti radi, a mozda su u sumi.
Sve i da moram biti kod njih 12 mjeseci bez obzira na sve, prelazim cisto da se maknem sa magente :)