Recimo da kvalitetu proizvoda cijenim i kada o njemu raspravljaju na netu- znači ipak nekoga zanima-dakle vrijedi nešto!
Printable View
jel je 'ko kupio Pixatronics SA-202A 1GB? cijena je niska. jel ga uopce jos ima????
:afro:
pzdrv!
prije pet dana sam kupio HYUNDAI mp4 MP-572V i mogu reci da uredjaj OK ali imam jedno pitanje danas sam prvi put upalio uredjaj i skuzio da je u ekranu dlaka velicine cca. 2cm Šta mislite dali ce to proci na reklamaciji te dali cu dobiti drugi ili il ih mogu poljubiti u dupence? ako imam 'ko sa kakvim iskustvima sa reklamacijama bilo bi mi drago da napise koje slovo.
:dunno:
prije 5 dana sam u metro-u kupio hyundai mp4 MP-572V i danas sam uređaj prvi put upali i skuzio da mi je u ekranu DLAKA!! pa me zanima dali ko zna dali ce mi priznati jamstvo ili reklamaciju za novi uređaj??????
meni je otisho gumb sa strane na tom playeru i odmah su ga ishli zamijennit...
evo moje mišljenje o hyundaiu: za te novce dobar mpx player. mane su mu lošije slušalice i ne bas kvalitetna izrada. nakon kraceg vremena izmedju zastitnog stakla ui ekrana udje prasina. Sve u svemu zadovoljavajuce.......jos ih je ostalo par komada u sesvetama....
kupio sam ja na akciji u metrou player i zazalio, bio je vec jedno 6 puta na popravku, tak da izbjegavajte i metro i njihove akcije..
to ti se potrefilo da si naišo na player sa greškom,ja stalno kupujem kod njih svoje mp3 playere i nikad problema i nikad se nisam žalio
:goodpost:
HYUNDAI mp4 MP-572V eno gore mojih postova zadovoljan sam sta se tice mp4-a jedino ta prasina koja udje izmedju ekrana i zastite i prijam radia mu je losiji ali sta se tice svega ostalog. ja smatram da im je ovaj mp4 :thumbup:
ne isplati se uzimat jeftine playere, sony vam dodje 500-1000kn super zvuk, trajnost. pre god sam uzeo mp4player, uper izgleda, color display, radio snimanje, al djabe to ak to ne radi fino-platio ga 400kn. koji sam io naivcina!
.ebiga stari....