zna li iko stranicu s koje mogu skinuti razne stvari za D600 , kao što su wallpaperi . bio bi vrlo zahvalan :thumbup:
Printable View
zna li iko stranicu s koje mogu skinuti razne stvari za D600 , kao što su wallpaperi . bio bi vrlo zahvalan :thumbup:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18184
D600 Wallpapers
= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
znam za to , ali ja sam pitao za neku drugu stranicu sa stvarima za d600
www.zedge.net= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
jel kako moguce srediti da se spremaju poslane poruke? prckala sam po postavkama, ali nigdje nisam nasla...ni jednu poslanu poruku mi nece spremati...pa ono... :) ako netko zna...
Ne, moraš kada šalješ desnim dugmetom te onda označiti da ju snimi :evil:= Citat =:
Izvorno postao rise000
X-Plosiv majstore, daj mi reci koja je razlika izmedu D600 i D600e??
:-/
jednostavno.. D600 nema, a D600E ima EDGE opciju iliti Enhanced Data Rates for Global Evolution koja omogućuje broadbandske brzine na mobovima :thumbup:
uf to mi stvarno ne treba jer imam tele2 :bunny:
Edge je prava stvar,trenutno na eronetu snizenje cijena koristenja gprs i edge usluge,skoro pa besplatno.Ludilo!;D
evo da postavim par pitanja samsung majstorima jer za nekoliko dana kupujem kabel za d600 s koji mogu nadograđivat software pa eto da znam isplati li ga se imat :
1.ima li veće razlike između novijih verzija softwrea i starijih , tj. što se sve mijenja sa novim verzijama
2.može li se sa kablom mijenjati font na mobitelu
3.dali je stavljanje novog softwera teško ili se može stavit bez problema
4.isplati li se kupovat ovo :-/ tj. dali se s ovim kabelom da dosta stvari izmjenit na mobu
sva pitanja se odnose na mobitel samsung sgh-d600 .
hvala unaprijed
1. Mislim da nema puno razlige.= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
2. Imaš par različitih fontova u mobu što se tekst atiče.
3. Čuj, možeš zeznuti a i nemoraš. Ovisi što hoćeš ubacivati, firmware, igre ili.
4. Isplati se uzeti MOBitel
ma najvjerovatnije neću uzet taj kabel , jer kao što kažeš na samsungu d600 se baš neda mnogo izmijeniti tim kablom .= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
@Xplosiv,mozes uraditi lock ove teme sto se mene tice.Ja sam danas nakon 20 dana nosenja samsunga D600E,uzeo SonyEricsson K800i.Nekako sa D600 nisam nikako bio zadovoljan,jednostavno nije ispunio moja ocekivanja;D.Pozdrav.
mislim da se ova tema nebi trebala zatvoriti , već služiti postavljanju pitanja vezanih uz d600 . neznam dali se moderator slaže , ali ovo bi po meni trebala ostat otvorena tema= Citat =:
Izvorno postao Lexxon
naravno, ako ne misli imati otvorene teme na vise mjesta gdje ce novopridosli zapitkivati...
free topic
Ova tema će ostati otvorena, kako bi se daljna pitanja ovdje postavljala :) Nadam se da će se držati ove teme za normalna pitanja o D600u
može li se ikako promjenit ona animacija koja se javlja pri paljenju i gašenju mobitela
stavim java igru koju sam skinuo na netu na memori card micro i nemože se pokrenuti dali ima neka fora i kako se to treba napraviti ali samo na kartici me zanima
jeli to ovo= Citat =:
Izvorno postao tihosoni
Može mi netko reći gdje da kupim malo jaču bateriju za d600 jer mi ova od 900mA nije dovoljna, stalno mi se isprazni baterija !!!!!!!!
Dali se mogu slike pregledavati preko cijelog ekrana(kao što se može video gledati pritiskom na tipku 1.)?