Mozda oni koji nisu prvi ili među onima koji su bili deseti dobivaju 20kn... :-/ Vidjet cemo kad dobijemo.
Printable View
Mozda oni koji nisu prvi ili među onima koji su bili deseti dobivaju 20kn... :-/ Vidjet cemo kad dobijemo.
Ne, pise mi da sam osvojio box, ali ne pise s koliko kuna. Ovo drugo je manje vise isto kao tebi. A viditi cemo oce li sto stici!= Citat =:
Izvorno postao Skener
= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
Evo i ja poslao pa da vidimo šta ce bit...baš me zanima!!!
Ja sam dobio Tomato box, ali nigdje u "uputstvu" ne pise koliko je novaca na racunu. Ne treba mi jos taj broj pa mi se ne da aktivirati samo zbog toga, inace je broj lijep 092/xx yy 789
Dobio sam i ja tomatobox, zaista nigdje ne pise koliko novaca imas na racunu. Ali kakve brojeve daju... jedna znamenka do zlatnog... odlicno. :thumbup:
meni je pisalo u poruci dobili ste tomato box s 20kn na računu= Citat =:
Izvorno postao SEGA
i meni je pisalo da sam dobio 20kn . jeli itko od vas dobio doma tomato box, nije valjda da meni opet neće doć ? ili to poštar uzme ?:evil:
Ne brini doci ce ti i to jako brzo:)
i ja dobio još jedan tomato...
I ja također dobio 2 Tomato box-a, jednu karticu aktivirao i na računu 50 kn.
A i ja sam dobio box s 20 kuna.
Za sad samo poruka.
Jos nije doma stiglo.
U nagradnoj igri u 11. mjesecu sam dobio poruku da sam osvojio box ali mi nije stigao do početka prošlog tjedna. Onda sam im poslao mail i odgovorili su mi da im se box vratio kao neisporučen te da će mi ponovo poslati i bome poslali su :) Ako nisi dobio box iz prošle ili ove netom završene nagradne igre tipkovnicu u ruke i pošalji mail na marketing@tomato.com.hr= Citat =:
Izvorno postao Skener
i box stiže :thumbup: