Mreza VIP
Vip Pretplata ili VIPme ;D
oko 10-13 telefona . . .
jesam blizu ?
Printable View
Mreza VIP
Vip Pretplata ili VIPme ;D
oko 10-13 telefona . . .
jesam blizu ?
Možemo li malo precizirat pojam "mobilovci"?
Misli li se na novinare, uređivački kolegij, suradnice ili presjek ta tri skupa?
VIP
VIPme
nema pretplatnika
VIP
VIP.vpn
8
misli se na službeno registrirane brojeve, pa sad koristili ih urednici, suradnici ili konobarica iz obližnje birtije... :)= Citat =:
Poslao: miško
Možemo li malo precizirat pojam "mobilovci"?
Misli li se na novinare, uređivački kolegij, suradnice ili presjek ta tri skupa?
šalim se... mislim na službene brojeve koje imamo registrirane koje koriste i urednici i/ili novinari i/ili suradnici
p.s. svatko može ostavit jedan set odgovora na ova tri pitanja, za koji dan ću objavit odgovore i prvi koji je odgovorio točno dobiva mobil (a možda i glavni_&_odgovorni(TM) bude dobre volje pa podijeli i još koji, ali ne obećajem ništa :) )
Ekipa,kud ste zabrijali?
Boli briga dečke iz Mobila,oni spikaju gratis...........
Nego,čiju kesu punimo?
Ja VIP-ovu jer "nima ti do VIP-a" :D
U svakom slučaju su bolji od HT-a (mada nisu bezgrešni ali.........)
Vrlo jednostavno. Koriste mrežu i tarifu koja im najviše odgovara i imaju registriranih brojeva koliko im je potrebno. :beer: E , a sad reci da nije točno , ako se usuđuješ.
Ako sam dobitnik, prepuštam nagradu P4E , jer čovjek ne može do kioska i kupit Mobil.
:beer: :beer:= Citat =:
Poslao: Sljaka
Ako sam dobitnik, prepuštam nagradu P4E , jer čovjek ne može do kioska i kupit Mobil.
Vidim da ovdje ima puno ljudi koji imaju 099.
Kako me Zappan nije osporio:cool: , a šutnja znači slaganje, čini mi se da će P4E dobiti svoj primjerak Mobila. :beer::angel: :D
osporit ce te on . . . siguran sam :D a sutnja znaci nije vidio tvoj post
Ako me sad ospori onda je muška k.... , tko mu je kriv kad ne reagira na vrijeme. Prošla baba s kolačima :jump:
Koriste fiksnu liniju jer im je u uredu "mukte"... ;D
eto broj je izašao... kako je i obećano, novi broj dobiva whiteboy koji je prvi skužio da smo na VIP.vpn-u pa eto... whiteboy, javi mi svoje podatke na mail ili na privatnu poruku pa ćemo ti poslat ovaj novi broj mobila....
Čestitke Whiteboyu, baš mi žao Playera trebalo bi mu poslat MOBIL u pdf-u.
Jao stvarno Vam hvala, ali ja sam svoj broj vec jutros kupio! Nisam mogao cekati i nije mi palo na pamet da cu mozda dobiti. Pa ako se ta nagrada moze prebaciti za sljedeci broj... Ako ne onda cu nekome pokloniti ovaj broj.
:cry: :cry: :cry:
OK, OK... Playeru Mobil je tvoj ak ti ga dečki hoće poslati!
Zappane ne treba mi prebacivati nagradu za sljedeći mjesec...
Šaljite ga Playeru!
P4E ako se ne varam tvoju adresu već negdje imamo (sifra:vlmr)
javi dali da ti sada ovaj broj posaljem PDF i nadalje da ti saljemo PDFove, a kad dodjes u zgb da se javis i da dodjes k nama po sve papirnate primjerke i na cevape i pivu.
m.
da....
zaboravih reci da slanje mobila u canadu kosta oko 50ak hrvatskih zivotinja, ali to nije razlog zasto ti nebi radije poslao mobil nego ces ga dobiti sa nekih 20ak dana zakasnjenja a za tu lovu ja naharanim cjelu redakciju :)
stvarno ak ti pase PDF sutra ide a ono odzgo pali!!!
sto se mene tice salji pdf . . . znam da slanje nije tak jeftino slanje u kanadu. . . ja sam ionak rekao da ako se whiteboyu nagrada moze prebacit za sljedeci broj nek uzme . . .
poslao: kakav Nered
= Citat =:
javi dali da ti sada ovaj broj posaljem PDF i nadalje da ti saljemo PDFove . . .
to znaci svake broj koji izade ja dobijem pdf ? anyway hvala :beer:
Rješeno na svačije zadovoljstvo! Player dobiva pdf a meni onda prebacite nagradu za sljedeći broj (zappan mi u PM-u veli da može).
e da whiteboy ne brini sljedeći šaljemo ili možeš doć po njega u redakciju i to po primjerak koji se uzima iz tiskare ne zaklaman i moraš ga sastaviti arak po arak ak te to veseli .... i naravno platit čevose...;)
:beer: :eat:
Ponijet ću klamericu!
:sheriff: :rifle: :sheriff: :rifle: http://cafe.mobil.hr/custom_avatars/avatar7_1.gif :thumbdown gdje je moj PDF ?!? :cry: :cry: