znao sta ce bit i opet me prepade, nisam se nadao onome liku ;D= Citat =:
Izvorno postao alex1
Printable View
znao sta ce bit i opet me prepade, nisam se nadao onome liku ;D= Citat =:
Izvorno postao alex1
Jebote, al sam se usrao!!! E, ljudi, ak imate slabe živce ili srce, ne gledajte!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao alex1
Još da je ubaciti sliku Malog Zelenog umjesto onog tipa kaj se smije... Nekom bi srce otkazalo!
:lmao::lmao:Sestra mi "roknula" sa stolca od toga...jojjj trbuh me boli od smjeha:lmao::lmao:= Citat =:
Izvorno postao alex1
waaaaaahaaahaaa...zaaaakon...AGAIN!!!:D:D
Gdje mi je ta stvar kopirana na disku, htio bi je stavit na mob da frendice malo :bunny: :bunny: ;D ;D
Koristim operu.
Nisi me dobro shvatio, ja kazem da je sigurno netko (zapravo vise njih) vidjelo neku letjelicu kad je cijelo pucanstvo gotovo sigurno u to da se radi o obliku tanjura. Nije lako kolektivnu svijest ljudi uvjerit u nesto sto ne postoji, u suprotnom bi svatko letjelicu zamisljao na svoj nacin, jer nasa masta je sklona tome. Ako das zadatak 20 ljudi da nacrta nesto, svatko ce nacrtat na drukciji nacin...zasto smo svi toliko uvjereni da je tanjur ako ga nitko nije vidio?= Citat =:
Izvorno postao Moby
Za teoriju o Bogu ne bi rekla...po tome ne postoji ni zivot poslije smrti, osim ako onda ne odlazimo u neku drugu dimenziju ;D
A moja teorija o tome zasto nece doc je da se boje...svi misle da imaju neko mocno oruzje i da bi nas satrali, ali ja mislim da nas gledaju, mozda nam cak i ciraju misli, ovisi koliko su razina iznad nas, da znaju za sve ratove i da smo pokvareni do srzi. Zapravo, mislim da su bolji od nas i nemaju oruzje i da znaju sta bi im napravili na kirurskom stolu da dodu...Jer, zivotinje reagiraju prema instiktu, a mi kao razvijeniji, djelujemo tako da prije malo razmislimo, onda napadamo, onda oni, jos razvijeniji, ne rjesavaju razmirice sukobom, vec diskusijom i dogovorom. Ah, vjecito naivna, kad vec ljudi nisu dobri, nadam se da su svemirci ;D
http://rapidshare.com/files/5844621/...aljac.wmv.html
Ovo ste već sigurno vidli,al mi nismo sami niti na zemlji,a kamoli u svemiru:jehon:
Lol, što je radio ovaj svemirac, onako čučnut i u grmlju?
BTW, nisam prije vidio snimku? Čije je to?
Par pitanja... Ovo što je već Moby pitao + zašto je to sa budalizacija.net?... Malo mi je preozbiljno za taj site... Mislim ionako to može biti sve fake, ali ono, video kao video mi uopće ne spada tamo nekako. Btw, nisam ga ni ja vidio ranije, zanimljiv je... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
Da to nije onaj iz gospodara prstenova;D= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
čovjek se zasere.... :freakout:= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
Istina, ali samo zbog "mačjih očiju". Inače, svemirac ko svemirac.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Znači, ovako-ti Mali Zeleni stvarno postoje, malo su viši od nas ljudi (homo sapiensa), imaju cca 2 metra visine i imaju gornji dio tijela u obliku obrnutoga trokuta. Jako tanke noge i razvijene skočne zglobove što objašnjava njihovo brzo kretanje. E, da mozak ima je isto veći nego kod nas. Pretpostavljam, po očima iz ovoga filmića da se jednako dobro snalaze u mraku kao i po danu.
Za pretpostaviti je da su oni superiornija vrsta.
na youtubeu se taj video zove fallen angel tako da ne mislim da je to vanzemaljac
http://www.galaksija.info/forum/index.php
evo zanimljiv forum na ovu temu
A nemam pojma kaj je delal čučnuto!Možda ga je stislo!!;D= Citat =:
Izvorno postao Moby
Nego,vidi se nekakva krv,pero od neke ptice,mislim da se sa tim hranil.
I još ovi ga love,i trče za njih!!:freakout:
Pa nebi nikada više iz kuče izašel da ga vidim.
neznam da li je ovo bilo ali pogledajte izgleda realno....
http://www.youtube.com/watch?v=WhcRUTxIqKQ
hmm, izgleda pomalo nestvarno.... :-/= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
kako sma se zasro... prije toga sam rezo neku mp3-cu i ostali su mi pojacani zvucnici ;D ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Nakon piramida stižu im i svemirci:creep:= Citat =:
Izvorno postao RedkinG