he he ;D vidiš nikad neznaš...ma smijete pričati samo dajte prijedloge ionako još ništa nije odlučeno iako sam jako blizu odluke sada. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Printable View
he he ;D vidiš nikad neznaš...ma smijete pričati samo dajte prijedloge ionako još ništa nije odlučeno iako sam jako blizu odluke sada. :thumbup:= Citat =:
Jooooj, ne Citroen, to je sranje o kojem sam pricala da ga imamo, tj, tocnije C3, iako ne znam nikog drugog tko ga ima da bi mogla usporedit dal i drugi imaju tolikih problema, ali mi stvarno nismo imali srece...i da, nema mjesta otraga kad se vozis moras na stranu noge drzat, a C2 je jos manji od C3-a...Ne znam, tesko je rec kad ne znam vise ljudi, ali osobno iskustvo je koma...
reci cu samo par mana za citroen..
brze mu pada cijena, vise goriva trosi, manje mjesta, ubrzo skripi kokpit, a kad se pocne kvariti onda ce ti se poceti dizati kosa na glavi..
zamisli da ti ode nesto na tom mjenjacu, sto se dogadja, izula bi se fino..
uglavnom, to je auto koji je manje kvalitetan i dosta manje funkcionalan od swifta s 5 vrata..
jedina prednost je sto bolje ide jer ima jaci motor..
i ako ga mislis prodavati nakon npr. dvije godine onda ok, a ako ga mislis duze voziti bolje nemoj kupovati.
pricekaj prvi mjesec iduce godine da kupis auto jer ti se poslije kad prodajes racuna pod godinu mladji :)
jedino ako ti ne daju neki jako dobar popust
eh da.. skroz sam zaboravio komentirati tip c2
puno je bolja opcija 1.6 vts, sa obicnim mjenjacem i 122ks
usput, dosta toga je na njemu poboljsano, upravljac, kocnice....
sve u svemu, bolji vozacki auto koji daje vise uzitka u voznji i za klasu bolje ide :)
O citroneu sam isto čuo dosta loše komentare, npr. frend ima C4 i stalno neki problemi, od samog početka...
:-/ uh dobro da ste rekli, onda je bolji izbor Swift definitivno, a ionako mi je on cijelo vrijeme u primisli :D 207 je otpao njega neću, a u izbor su još ušli VW POLO 1.4 TDI 70ks i nova Opel Corsa 1.4 90 ks i Suzuki SX4...samo nek se ubaci svatko ko ima koristan savjet, hvala.
= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
NA tvome mjestu - uzeo bih SX4 - meni je jako zapeo za oko. 120.000 kn sa svom opremom, a autić je ko bombon.. Čak i da si sad idem uzimati neki gradski autić, ovo bi bilo među prva 3 ;)
suzuki sx4 ili wv polo!
Polo nikako!
zasto? ima frend polo, i mamin kolega. ovi noviji modeli. jedan je benzinac drugi dizel. vozio sam se u oba i super. nema prituzbi na auto.
Više razloga.= Citat =:
Pitaj ih samo kakav je postupak mijenjanja žarulje.
Hm ipak je to VW, ima pocinčanu karoseriju i ok je, al nekako mi je draži SX4 neznam...
Ovo je upravo jedan od razloga. Puno love za ništa. Skupe nadoplate. Kvaliteta upitna u zadnjih x godina. Nije VW više što je nekad bio, ali teško je to našem narodu u glavu utuviti. Pogledajte samo hard-test golfa u auto klubu, od pucanja kvake na vratima, do spigavanja podvozja na običnim cestama...= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
pa sad, otezana zamjena zarulje ipak nije razlog da ne kupis taj auto.. mislim nije presudno...
po meni je recimo minus, dosta konzervativan tj. pre ozbiljan izgled, tu je ovaj suzuki sx definitivno u prednosti jer bas fora izgleda.
da ja sebi kupujem, vjerovatno bi se odlucio za sx. za polo bi se odlucio jedino u onoj sportskoj izvedbi.
Čuj odlazak u servis koji mora skidat masku i cijeli far samo radi izmjene žarulje, i tako svaki put kad ona pregori, meni je bome dobar razlog... no nije presudan.= Citat =:
a mozda najbolje da ubodes nekog mercedesa :thumbup:
na pocetku su bila amo dva u igri, evo ih sad milijun :)
od tih malih evo omentar za svakoga
corsa, super i sve 5, samo ako hoces normalno opremiti cijena ode u nebesa i za te pare se kupi astra
punto, mozda o njemu isto trebas razmisliti, 1.4 16v
yaris, premal i skup, ali kvalitetan
clio, popljuvali su ga na testovima i previse je izvikan i osobno mi se ne svidja..
sx4, cini mi se ok ali to nije u klasi kao i ovi ostali..
za njega vrijedi slicno sve pozitvno kao i za swifta, ali kolkiko sam pratio razvoj svifta njemu su puno dali na vaznosti i jako je dugo bio koncept..
tako da bi se ja osobno radije odlucio za swifta.
polo, ako uzimas onda 1.4 benzin se 75ks ovaj diesel nije dobar jer ima 3 cilindra (usteda novaca) i on je ok ali uskoro dolazi novi model..
napomena, za pola godine stize i nova fabija koja slicno izgleda kao swift..
uglavnom, od svega ovoga ja isto ne znam sto bi odlucio..
a sto kazes na astru gtc 1.4? nije ona bezveze toliko dobro prodavan auto
dobijes najvise auta za ok cijenu
Barem nije ko na C3-u jednostavan postupak, ali pregori svaki drugi dan i u servisu niko ne zna zasto, ne znam ni sta je bilo s tim na kraju, znam da smo ih jedno 5 promjenili... I da, jednom dam na C5 sajbi vidla natpis, nesto tipa: "Nemojte nikad kupit ovaj auto, kostao je "tolko i tolko", a pokvarilo se...(slijedi dugacak popis kvarova) i sve skupa je kostalo vise nego sam auto", Eto, veliko NE Citroenu od mene!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
da slozio bih se s tobom, nazalost :(= Citat =:
Izvorno postao Peky
nije puno bolje ni kod ostalih francuza..
:spin: ijao sad imam kaj za razmišljati, koliko izbora da ti se smuči:rolleyes: Znam da Yarisa, Puntača i klitača neću, a ovi svi drugi dolaze još u obzir...ma da dolazi nova Fabia? Hm...;D Mada SX4 i Swift su najbliži po odluci.
malo OT nikad ne smeta :)
evo dvije slike fabije.. meni predobro izgleda :)
http://www.worldcarfans.com/spyphoto...-showroom-trim
http://www.worldcarfans.com/spyphoto...-showroom-trim
ps, uz fabiju naravno u godini dana stizu i svi modeli iz grupe..
sto bi reklo, wv polo, audi a2, seat ibiza
alaj ce tek onda biti guzva, vis ni ne znas koliko si sretna sto sad kupujes a ne za godinu dana :) :spin:
Lijepo, jako slično Swiftu. :thumbup:
hehe, mogu ja odgoditi kupnju nije hića ;)= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
ma swift je prva liga :)
jos samo da je mrvicu jeftiniji, ali neces fulati garant sto se kvalitete tice.
ako ti se svidja dizajn odmah trk i kupuj, he he..
:thumbup:
ps, pa kako mozes u ovo gluho doba noci visiti na netu, cccc :)
sad malo ozbiljno, za oko 100 000 kn imas i astru, samo nadoplatis klimu, alu felge i to je to, dobijes ju za par tisuca vise nego swifta, ne cini mi se ni to losa opciija, a taj 1.4 motor je skroz super i gtc model bas lijepo izgleda, i uz to je za klasu veci auto sa boljim motorom, a kao rabljeni bolje drzi cijenu..
po meni bi to bila jedina dilema, astra ili swift
:)
Stvarno bi ti bilo najbolje pricekati fabiju, bit ce to jos jedan bestbuy automobil od skode.
Bome lijepo izgleda Fabija, prednji kraj pogotovo...