znam vikija, ali on je otpadnik!
Printable View
znam vikija, ali on je otpadnik!
koji flash si stavio gore, onaj koji je bio sa sje... s45i ili cisti s45?! imam ja doma jedan s45, jedan dan sam ga otvorio, drzao ga malo tako, i ja ga sastavim, i on pusta samo taj zvuk bijesni! flasham ga na s45i v04, aktiviran sve potrebne patcheve, ali ne radi nista?! moze malo pomoci?1
@sL!
Ovako:
Ja sam prvo imao S45 v14 i onda sam stavio S45i v04 i to je sve skupa radilo. Tada sam skinuo full flash file cim sam digao na v04. Onda sam poceo ubacivati patcheve i onda je doslo do problema kod jednog patcha.. pa sam isao undo i onda je sve otislo kvragu :)
Opet sam probao stavit verziju "i" ali sve je bilo uzalud.
Tada na koncu sam (kad vise nisam ni sam znao sto bi) stavio full flash (koji sam skinuo s S45i v04 - cisti bez patcheva) s programom SME45Tools12 i onda s istim programom otisao na Unlock.
E sad za tebe.
1. Stavi gore s ovim programom flash bas od tog moba ako imas.. (ako nemas.. ja ti mogu poslat onaj koji sam ja skinuo sa svog).
* Write Flash pa na Read from file pa ucitas file i odes na Write to Flash
* Addr i Size neka ostanu kako jesu dakle Addr: 000000 i Size na 600000
2. Odi na IMEI u istom programu i klikni na Read Phone i kad ocita telefon onda na Unlock.
Naravno pri tome svemu kratko stisnes crvenu kad te to pita :)
Meni je to pomoglo.
Nadam se da ce i tebi.
Sretno i javi ;)
= Citat =:
Poslao: Fabi
Kolko ja znam (a znam) 3aTmr isto studira ;) u Zagrebu.. [ako jos nije diplomiro - al mislim da se ne moramo bojati.. ne bi to moglo proci bez pive :)]
a ostali.. nemam poma..
haha, da bar.... ali istina je da se nisam ništa približia diplomi još od 6. mjeseca :)
i ja sam na ispitu u petak, tako da... hm... ma bit će koja piva već jednom...
@sL
napravi kako je reka Fabi, stavi si čisti fubu (dakle backup onog tvog originalnog, koji si napravio prije nego si išta išao raditi), pa onda nsa SMe45 tools, odi na IMEI i unlock....
Mora raditi, ako je software-ski problem
ok, probat cu tako, pa ako ne bude radilo, cu vam se javit!!!!
@Sljaka
Dali je na www.siemens-java.com graficki meni na engleskom jeziku ili?
@sL!
Javi se ti i ako bude radilo ;)
Grafički meni je na engleskom ili njemačkom, nisam više siguran, ali to nema veze. Kad ga postaviš, jednostavno sa FFmod ili Siemens picture changer 2 promijeniš sličice. Ako imaš mašte možeš staviti i vlastite ikone.
Nisi se javio.. znaci radi ili?= Citat =:
Poslao: sL!
ok, probat cu tako, pa ako ne bude radilo, cu vam se javit!!!!
Novi problem.. doduse nije moj vec od nekog lika koji mi se javio na mail da mu pomognem.
Imao je S45 v21 i htio je stavit S45i v04
Nije skinuo fullflash prije stavljanja svoje verzije a sad ga vise ne moze upalit nakon flashanja.
Kaj da sad ubaci unutra?
hmm
pa neka stavi tvoj fullflash
pa da, pošalji mu svoj fullflash od S45, neka ga flasha s tim, i onda neka ide na unlocking i kad to napravi, neka onda ide na change IMEI i ukuca svoj imei... To treba raditi. Najbolje da radi sa S7Me45 tools-om.