pa ja ne znam šta si ti očekivao-slr like u ovome;D
pa hebote tko bi fotiče kupovao..ali kažem meni sasvim dosta i nemam potrebu za digitalcem da ga vucaram sa sobom,radije uzmem mob i svi sretni.;D+ja mađarski razumijem:bunny:
Printable View
pa ja ne znam šta si ti očekivao-slr like u ovome;D
pa hebote tko bi fotiče kupovao..ali kažem meni sasvim dosta i nemam potrebu za digitalcem da ga vucaram sa sobom,radije uzmem mob i svi sretni.;D+ja mađarski razumijem:bunny:
namjera proizvodjaca mobitela vjerojatno i nije da mobitel zamjeni fotoaparat,nego samo da u slucajevima kad ne nosimo fotic i mobitel dobro posluzi u nekim situacijama.k800,n73,n93 i d900 sasvim dobro sluze toj svrsi.
Ma njihova nlavna namjera je bila da ga mi kupimo i koristim za što hoćemo i kako hoćemo :mrgreen:
e ovako.....kontam da kad imate neku animaciju na ekranu dok mob rabi....tj. dok nema screensavera......sve radi za 5..
ali kad uključim info o području(ono smeće sa VIPa, koje usput i troši bateriju) animacija 1. put malo štekne i onda radi ok, al kad ulazim u izbornike onda isto ima mel veću zadršku.....rekli bi 1/4 sekunde......
tak da.....kad se taj šit isključi.....mob mi radi bez jebemti.....
a konkretno...ta jebena kockica na ekranu se vrti ko luda..... :D:D:D
R1ED001= Citat =:
Izvorno postao imatic
Al ne događa se to uvjek, mislim bitno je da se dogodi to par puta jer često se čujem sa osobom koja mi je zadnja u imeniku pa znam da se zna dogoditi.... :-/
kako su podaci za memory-kartice?u kojoj velicine i cjene leze?..necu google sada ;D
jer je mp3-player kako kod k750 ili lici vise od w810i? zvuk ?
Ne znam koliko mogu poboljsati mp3 player? Malo mozda smanjiti sumove koji su vise nego ociti na starim modelima. No trebaju i kvalitetne slusalice.
jos nisam isprobao slusalice jel mi je jos sve spremljeno ne dvd-ima ali danas cu to vratit u komp pa budem dao usporedbu playera K800-W810 :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao nokman
ljencino :-P
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ry+stick+micro
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=27651
Evo kratke usporedbe playera K800i sa W800i.
W800 je SonyEricsson W klase, dakle walkman, što govori da podržava walkman player, dok je player kod K800 zakinut za funkciju walkmana. Kada se preslušava neka pjesma u playeru na k800, u odnosu na w800, ne mogu se pregledavat ostale pjesme spuštanjem joysticka (kod w800 se guranjem joysticka prema dole otvara playlista, a na k800 toga nema). Kvaliteta preslušavanja se bar po meni razlikuje, bolja mi je na w800, kao i jačina zvuka :-/ . Došlo je do male preinake rasporeda informacije pjesama (w800 odozgo prema dole - izvođač, album, naziv pjesme ; k800 - izvođač, naziv pjesme, album). Slušalice su naravno bolje na w800, imaju silent cap (za one koji ne znaju, uguraju se u uši tako da gotovo niš izvana ne čujete), dok će ljudi slušalice na k800 gledati s manje čuđenja :-/ (znalo mi se događat da pitaju kakve su to slušalice na w800...). Za iste novce možete kupiti karticu duplo većeg kapaciteta za vaš W800 (w800 koristi MS DUO, a K800 M2).
Zaključak: W800 je walkman te se K800 u tom pogledu može sakrit iza njega :D (a da pređemo na kameru :D)
ma to sve stoji....k800 ima bolju kameru i solidan mp3,a w800 obrnuto...tak da...tko hoće jeno uzme 1, a drugi 2.
no ipak k800 je malo više ono..fency..ljepše izgleda i tak to....pa kontam u mojoj odluci k800 dobiva 1. mjesto....zalo ga i imam LOL
i noviji je model pa je i logicno da se poradilo na dizajnu.
Dobar je ovaj k800 ali nije previše različit od k750, pa mislim da ne vrijedi razliku u novcu.Ja cu ga pricekat kad bude soma kuna u paketu, što sudeci po brzini pada cijene nece biti tako daleko.
Dakle za jedno godinu dana kada će već izaći neki bolji... :D= Citat =:
Izvorno postao konan1
A imaš dost razlike između k750 i k800, samo ih trenutno ne vidiš... Al kad počneš koristit nakon k750 k800, vidiš onda koje su to razlike... Možda jesu sitnjičave al kad se nakupi njih... ;)
dosta je velika razlika između k750 i k800 i vrijedi soma kn..= Citat =:
Izvorno postao konan1
+da,tu negdje za god i pol češ birati između k800 i d900 za soma kn...jer stvarno cifre rapidno padaju,na crno u 2 mj pao 15 e,hebemu...;D
Osim kamere i ekrana, ja ne vidim neke velikie promjene osim što je mob veci. Glupo mi je to što znam da će biti u paketima po soma pa mi se neda dati 2 za njega. Inace mi izgleda odlicno! Kakav je ovaj iz t-mobila.Jako ili blago brandiran?
blago je,ima ikonu unutar i mali natpis i to je sve kaj sam ja primjetio,jako je brz,nije ni malo spor...
općenito je velika razlika u izradi moba,ekran je razlika nebo i zemlja,zvuk također,o kameri ne bi ni pričao...ha gle,di bi svi došli kad ne bi uzeli mob jer će za god . dana biti u paketu jeftiniji,pa boli me za to..guštam se i šljiva...savjetujem isto...:thumbup:
A i to što kažeš.
Samo, uzeo sam prije mjesec dana k750i za 1500kn, a trebao bi njega prodati i uzeti k800i. Koliko dobijem za k750. Sorry za off.
naj bi ti bilo dati ga pod račun na crno ili nekome za foruma,jer ovak za njega možeš soma kn dobiti..tu negdje,zbog akcije u vipu..
A onda ce k800 malo pričekati jer mi se neda gubiti 500kn u mjesec dana.Bolje cu izgubiti 600 u 3 mjeseca.
Pošto je ova tema postala preopćenita što se tiče mobitela K800, predlažem da se iz naziva "K800 mali review", tema preimenuje u samo "K800i"... :-/
pa o cem bi ti da se prica
ima vec tema o K800, a vidim da se tu raspricalo o svacemu. od sad samo o K800, jel je tema o tom telefonu. U ovoj temi mozete pitati sve sto vas zanima o K800, neki detalji i slicno da vam mi koji ga imamo odgovorimo :)
a sto se mene tice, jos nisam stigao slikati vani i malo ga usporediti sa fotoaparatom. jednostavno nemam vremena :-/ cak ni slusalice nisam jos otpakirao iz onog omota
Izgovori, izgovori. ;)
ma bit ce, mozda cak i sutra ;)= Citat =:
Izvorno postao ravilov