meni su nestle i lint najljepše
a tek bombonjere od ovih dvoje.........................:licklips:
Printable View
meni su nestle i lint najljepše
a tek bombonjere od ovih dvoje.........................:licklips:
Između Kraša i Milke bi ipak Milku izabrao u većini slučajeva, ali Kraš je u zadnje vrijeme sve bolji- posebno im je dobar potez "exclusive" serija koja stvarno zaslužuje naziv, bravo Kraš!
Bio sam nedavno tjedan dana u Danskoj i probao (domaći :spin: )Anthon Berg, ali kupljene zalihe su mi već na izmaku :licklips: Zanima me da li je to moguće negdje ovdje kupiti? Bimbi, znaš ti možda?
i ja sam totalna ovisnica.:thumbup: dnevno pojeden barem jednu čokoladu.:licklips:= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
meni je ipak milka draža (osobito milkinis), a da mogu birati, najradije bih uzela lindor.:licklips: :licklips: :licklips:
naravno, kad je kriza, jedem apsolutno sve:čokoladu za kuhanje, šećer, kraš-express...nije bitno:)
mislim da su tu ipak zaboravljeni neki proizvođači. meni su kandit i zvečevo bolji od kraša...
p.s. jel netko zna, jesu li se pojavila ona božićna izdanja milki (s ruskom čokoladom, cimetom...)?
dobra tema... ja sam ovisnik o čokoladi, preferiram kraš, ali milka je isto jako dobra... sad sam se sjetio, nisam jeo čokoladu 16 sati... srušit ću se:thumbup:
ma sta vi znate, dorina je dobra ali najbolja ćokoladica je kinder bueno
ma najbolja od svih je kandit IDILA:licklips: :licklips: a i zvečevo nije za izbacit imaju sad akciju u svojoj prodavaonici u pž 3kn fantazy čokolade:licklips:
joj, idila..:licklips:
a mikado od zvečeva!:licklips: :licklips:
koji si ti sretnik kad živiš u blizini njih...:thumbup:
koji KRAS koja MILKA!?= Citat =:
Izvorno postao vjeko
idila je zakon!!!!
a moze proci i kinder,bilo koja cokaolada...kao i one najjeftinije bosanske iz CBA trgovina!!!
za toliko para 3-4 kn...nema bolje!
znam da se radi o čokladi, al probaj konjak od zvečeva, puno bolji od mikada :)= Citat =:
Izvorno postao nijala
btw. zvečevački mikado je prva čokolada sa rižom u svijetu :)
proud to "majka radila u zvečevu 10 godina" :D
može oboje...:)= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
mama ti je radila tamo? dakle ti si bio sretnik koji je stalno dobivao čokolade?:evil:
p.s. skoro sam zaboravila čokolade goga i dado od kandita.:licklips:
da, radila je, trpali su po meni, nisam ja kriv :D= Citat =:
Izvorno postao nijala
siroče! sigurno imaš užasne traume iz djetinjstva! ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
i ja bi takve! :cry:
pa da, ne bi vjerovala, recimo kad vidim mikado u nekom trgovačkom centru, počnem trčat i onda me moraju hvatat..... :D= Citat =:
Izvorno postao nijala
ali, nema do lindta...
i dorine od keksa :)
ma milka i rafaelo i snikers caruju srcem mojim:king:
moraju te hvatat? hmmm....;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo