Novce od te akcije dobiti ce SAMO one osobe koji su dobili na svoj mail poruku o promotivnoj akciji.Ostali nece dobiti niti kune na racun.Znaci rijesena misterija.Jedino za kraj da citirim jednog forumasa Svi smo mi telci, a nadodao bih i veliki:-/
Printable View
Novce od te akcije dobiti ce SAMO one osobe koji su dobili na svoj mail poruku o promotivnoj akciji.Ostali nece dobiti niti kune na racun.Znaci rijesena misterija.Jedino za kraj da citirim jednog forumasa Svi smo mi telci, a nadodao bih i veliki:-/
otkud ti ta informacija?= Citat =:
Izvorno postao RAUL
i jel onda znaš po kojem su kriteriju birani ljudi koji su dobili mail?
Od jedne djelatnice Tele2;D .Nemam pojima koju su bili kriteriji za odabir
Ok ako je to tako kao što ste naveli. Doduše da me neće čuti to hoće, itekako!
Kad sam ih zvao pitajući ih kako sam čuo za ponovnu akciju, te želeći provjeriti da li je zbilja ta ista akcija ponovno, odgovoreno mi je (prvi put) da nije. Drugi put da je, treći put da je...
Niti jedan-a iz službe za korisnike mi NIJE REKAO-LA da se radi samo za određene korisnike, već da je akcija u tijeku i da ako nadoplatim ću dobiti iznos (ovisno o bonu).
Prema tome, ja nisam mogao znati kakva je akcija u tijeku jer sam doveden u zabludu od strane Tele2, molim lijepo.
Uuuu bit će sad drvljem i kamenjem po Teletu.. Ako je to stvarno tako onda su napravili pravi prc jer ni meni u SZK nisu rekli da je samo za 'odabrane'.. Iako mi je to malo presumnjivo :-/= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Tu obavjest su u SZK dobili tek prije dan, dva.Ovaj put nije kriva SZK vec menadjment Tele"...probajte danas nazvati SZK i pitajte ih za tu akciju pa cete cuti.
Hehe, Ljubica kaže da je ipak tako, pare će dobit samo oni koji su dobili mail... A svašta, koja akcija :wstupid:
Lagana navlakusa:) Kako bi rekla jedan stara poslovica "nema djabe ni u stare babe"
:closed:
A kako su onda meni uplaceni novci a nikakav mail nisam dobio niti sam im ikada dao svoj mail!!!= Citat =:
Izvorno postao RAUL
šuti, ne talasaj...= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
ajme komplikacija...
oni uopće ne znaju što rade!
@hrc777
ništa nisi rekao: jesu li tebi dali novce? mislim ti si jedini ovdje koji je dobio mail...:)
Ma nisam ni ja dobio novce :-/
Ovo je cirkus nad cirkusima :creep:
Uuuu, jadan zabludnio! :spin:= Citat =:
Izvorno postao SEguy
izvor: http://www.tele2.hr/about/press/?article=528= Citat =:
Tele2 nagrađuje posjetitelje Info dana
2006-11-08 10:14:36
Sajamski popust na Tele2 'bla bla' start pakete na Velesajmu
Zagreb, 07.11.2006. - Tele2 sudjeluje na Info danima, manifestaciji koja je danas otvorena u sklopu sajmova Interliber i Educa na Zagrebačkom Velesajmu, i traje do 11. studenoga. Tele2 na sajmu nastupa samostalno, ali i kroz mrežu svog prodajnog partnera Autronic computers koji izlaže u istom paviljonu.
Svi posjetitelji koji navrate do Tele2 u paviljonu 7, štand 23, mogu kupiti 'bla bla' start pakete s mobitelima s posebnim sajamskim popustom. Ulaz je slobodan, a svi koji postanu Tele2 korisnici na Velesajmu, zahvaljujući posebnoj suradnji s časopisom Vidi, osvojit će i poseban popust na godišnju pretplatu na časopise Vidi ili PC Play.
Da ne otvaram novu temu:
Vidio sam pismo (ne mail) koji je dobila jedna kolegica i gdje spominju da do 8.12. ima mogucnost da za nadoplatu 50kn dobije 20kn bonusa, a za 100kn 40kn bonus.
Ovo se odnosi samo na nju jer pise "...biti ce nadoplaceno na broj 095/8..."
A zato je to ona dobila nemam pojma!
Dobio sam i ja email, ali nikada nisam dobio novce. Nek' odjebu :sheriff:
Nazovi SZk i rijesiti ce ti