Kod mene na N6280 ti programi ne rade! A to su programi sa Motorole!
Printable View
Kod mene na N6280 ti programi ne rade! A to su programi sa Motorole!
Evo rijesio sam problem sa icqom tj jimmom, stvar je u tome da se tamo neki time porikta na 29 sek otprilike i sve sljaka savrseno za oko 1 sat dopisivanja skine manje od 100 kb, nije skupo i sa dosta mogucnosti...
Trebao bi radit na svim mobitelima ali trebate pazit za koji mob skidate, ima vise verzija...
Jel ima tko za Series40 onaj famozan Golf Tour koji ima na Nokiji 6280, ali ga nisam dobio na 7373? Zahvaljujem!
O tome se već pisalo...
Evo link na post u kojem sam već napisao kako se registrira theme studio...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=330765&postcount=18 (iz teme: Teme za Nokia mobitele)
Opisani programi meni uredno rade na 6280...možda nemaš ispravno podešene security permissione :)
da li neko zna da li postoji crack za IM+, skinuo sam ga sa getjar-a. Hvala!
Pozzz!
Zamolio bih da netko uploada Moby Explorer sa regcodeom (ako može signed verzija). Skinuo sam unsigned s kodom i za ulazak u svaki folder pita dopuštenje... Prilično iritantno :(
Trebam program za nokia 6280 da mijenja slike na pozadini nakon odredenog vremena (kao slideshow) !?
Jel mozda ima tko ???
postavke>zaslon>postavke nacina pripravniosti>pozadina>pozadine>serija dijapozitiva
Eh da...
Nego za Moby Explorer...postoji ti fora sa Phoenixom (trebaš negdje na nekom forumu naći kak se instalira) i u njemu možeš promjeniti razinu sigurnosti Java podsustava, pa se mogu izbjeći takve gluposti...A što se tiče koda, hmmm, to nemam nigdje, znači cracknuta verzija je jedino rješenje.
A upravo Phoenix pokušavam izbjeći,jer cijenim svoje živce i garanciju :) A probat ću,pa da vidimo,jer je inače genijalan program ali ovo ubija bilo kakav gušt rada s njim
Gle, ne znas sto govoris ;D Nisam rekao da koristis flashanje u Phoenixu nego unutar tog programa imas alat za podesavanje skrivenih postavki na mobitelu. Mozes namjestiti puno toga sto nije podesivo inace u mobitelu...
Ma razumijem te,ali jednostavno ne volim čeprkanje po mobu s ičim osim PC Suitea. Makar ću ovo probati jer ne zvuči tak strašno
Stavio sam u postavkama SERIJA DIJAPOZITIVA ali jos uvijek ne mjenja sliku !!!
Svakih kolko sati mjenja sliku ili dan ???
Molim odgovor
Pa jesi odabrao direktorij sa više slika :)
Inače mijenja ti svaki dan novu...
...pa bile su tri slike,al stavit cu vise slika, pa cemo vidjet !!!
Ovo nije program za u mobitel al konacno sam nasao konverter iz x formata u mp4 koji PODRZAVA burn in titlove, pa sam odlucio podjeliti sa vama
http://www.aone-soft.com/mp4_video_converter.htm
tak da i mi bez symb mobitela mozemo imat titlove na filmekima :raspa:
isprobano na 6280 i radi sam kaj je titl malo sitan al jbga nemos imat i ofce i nofce :D
Zar Nokia podrzava MP4 container? Meni na njemu radi samo audio.
lol normalno da podrzava.
output format mi je mp4
video codec mpeg4
budem probao dok vecu kartcu nabavim xvid i h264 codec.
ma ubiti idem sad probat sa nekim kratkim spoticem
xvid radi normalno h264 radi ali brejka slika onak je usporena.
u teoriji na kojem bi trebao imat manji fajl a bolju sliku?
1.) output MP4 video format(*.mp4)
video codec: mpeg4
ili
2.)output MP4 video format(*.mp4)
video codec: xvid
Vlasnici Nokie 6233 (a vjerojatno i ostali), evo na uživajte:
http://softnokia6233.com/games.php?page=8&sort=2&mode=0
Bio bih zahvalan ako bi mi netko stavio popis programa za nokiu 6280. Jel ima itko Pullface? Zanima me jel postoji program za zakljucavanje slika ili nekih datoteka, potreban mi je bilo kakav program samo da mogu zakljucat neke foldere na merorijskoj kartici.
Jel mi moze itko odgovorit i poslat te programe koje sam naveo jos prije???
trebam program koji može konvertirati filmove , naime imam nokiu 6280 i neke kratke filmove ne mogu gledati koji program treba koristiti