ali k750 nema 3G ,video telefoniranje 2 kn minuta ha a kakva je slika?
Printable View
ali k750 nema 3G ,video telefoniranje 2 kn minuta ha a kakva je slika?
nije mi razlika 200kn već nekih 600Kn... a to nije malo para... A u ostalom, ima 6280 tako da je taj K610 u biti mob od sestre, ali bi se povremeno mijenjali... :spin:= Citat =:
Izvorno postao konan1
djojstik s vremnenom dopizdi
tocnije razlika u cijeni je 300 kn(k750-1298kn k610-1598kn,1591kn)
On ce uzimati na pretplatu pa je manja razlika.
da, i kod mene ista dvojba.........
ne znam zašto svi ističete k750i, možda zato što ga većina ima pa ste malo subjektivni:rolleyes: , ja ne kažem da je to loš mobitel ali nitko nije imao priliku iskušati i jednog i drugog....
ovi k610i ima uslugu web n walk, je li netko mislio na to, ima i blic iako svi vi tu pišete da nema, podledajte ovdje:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-20-00.asp
možemo li sad dobiti nekakva objektivnija mišljenja?
= Citat =:
Izvorno postao daisy
sto se tice blica mi smo svi tupavi a ti jedini pametan? jesi ti uopce vidio taj mobitel? NEMA BLICA!!!!!!!!!!!!
kao prvo k610 nije na ovom linku koji si dao, a drugo- nema blic iliti svijetlo za noćno snimanje= Citat =:
Izvorno postao daisy
samo da se razumijemo vi kad kažete blic mislite na bljeskalicu, zar ne?= Citat =:
Izvorno postao pero1985
inače na onaj link samo namjestite model i vidit ćete da piše da ima bljeskalicu, pogledajte ovdje onda:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-11...sifra=SEK610IW
imao sam u ruci K610 i nema bljeskalicu
ustvari pogledaj na slici pa reci gdje ju vidiš
http://img5.pcpop.com/ArticleImages/.../000299774.jpg
daisy vjerojatno su ljudi koji su napisali da k610 nema blic vidili taj mobitel (ko i ja) pa ne moraju nikakve usporedbe gledat.
Da, kad kažu blic misle na bljeskalicu....= Citat =:
Izvorno postao daisy
Ali ta bljeskalica iliti blic na kodelim k700/k750/w800/w810 je obična dioda koja svijetli (kao mala lampa) pa onda i nije kao blic... Da je pravi blic onda bi samo "blicnuo" kad stisneš da slikaš (kao K800 a slično i na 6280)...
Pošto koristim K610, mogu ti iz prve ruke reć da k610 nema blic (bljeskalicu), već ju imaju K750/W800/D750/W810/K800...
U specifikacijama je krivo napisano...
A što se tiče w'n'w, k610 možeš uzeti i bez te opcije (samo je onda malo skuplji)...
jel ti imaš tu uslugu web n walk? jel moraš biti na pretplati radi toga?= Citat =:
Izvorno postao Ico
a da s ovim na usporedbu doadamo i W300i, šta mislite o njemu...
ovaj k750i mi je malo odbojan, iako je po specifikacijam odličan, zato jer ga svi imaju........
Ja sam na pretplati... Opciju w'n'w nisam uzeo, tako da ju ništa neplaćam...
Ako misliš koristiti w'n'w moraš biti na pretplati...
W300 je slabiji od K750 i K610 , jedino što se dobije veća memo kartica uz njega (čini mi se 256MB), ali bi ga izbacio iz ove usporedbe...
Ja sam isto bio za K750, jer je mob skroz OK, u nekim dijelovima bolji od K610 (prednosti k610_ke su malo veći ekran i 3G), ali sam uzeo K610 jer sam ga dobio jeftinije...
bolji izbor mi se čini k7510i - zbog bolje baterije, i autofokusa
k610i - mislim da mu je jedina prednost što nema joystick
jedva čekam da prodam v360v i uzmem k750i u vipu (jedino ga moram dekodirat na 098) jer mi se čini zakon mob (iako nemam zamjerki na svoju motorolu)
Pa uzmi onda K750 u T-Mobile-u i ne moraš ga otkodiravati...ovak ćeš samo spušiti garanciju...= Citat =:
Izvorno postao jolly_bravo
Od dva ponuđena moba, uzeo bi K750, jer mi videotelefonija nije nešto prijeko potrebna...
izmedju ova dva po meni je bolji k750,a jedino bi prednost k610 dao u dizajnu.= Citat =:
k750, bez razmisljanja, autofokus, baterija, i meni je cak i ljepsi:)
po meni je to mana, sa joystickom je veci gust igrat igrice, ali svako po svom ukusu..Inace slazem se u potpunosti da je k750i bolji izbor= Citat =:
k750 je ruzan,,,dizajne je bljak....a svi ga imaju gdje god se okrenes
a k610 je dizajn prva klasa cak je pomalo ljepsi i od k800
1.
Ovako zanima me koje formate videa podrzava k750 a koje k610?
Na t-mobilovoj stranici pise da k610 podrzava wmv ali njima bas i nevjerujem previse...
2.
Dali k750 podrzava fuulscreen prikazivanje videa?
Pod video mislim na filmove obrađene na kompu a ne snimljene mobitelom.
3.
Ovo ce mi biti prvi prijelaz sa siemensa na SE pa me zanima i kako je rijesen file sistem na telefonu(k750) u odnosu na siemense.
garancija se može vratiti, tako mi bar pričaju unlokeri - tj. ne garancija, već da ako ga otkodiram, mogu ga oni opet vratiti na stanje s kojim mogu mob opet nositi na popravak ako bude trebalo= Citat =:
Izvorno postao El Niño
kako je to u praksi ne znam
e, 1300 ne mogu skupiti, ali 1000 mogu (ostalih 91 će platiti netko tko želi 690 kn na račun) dogovor je već skoro pa pao + 50kn za dekodirati je ok
A u simpa paketu k750 je 1298,dok u vipu 1191kn,+ dekodiranje,na kraju ti ispadne li la samo što izgubiš bezveze garanciju= Citat =:
u mom drushtvu se nalaze oba moba (k610 i k750), i mogu rech da nakon k610 ne bi uzeo k750... recite vi da k750 ima AF, ali k610 radi slike da ti mozak stane BEZ af-a, a k750 josh uvijek ima joystik!!
= Citat =:
Izvorno postao bubAmeZhivot
K610 je Pila....medju najljepsim mobicima...recite sto hocete al ljepsi je i do k800