ETO na, :evil: ukleli ste mi "BT". sad ne mogu spojit benq-siemens EL71 preko njegovog "mobile phone menagera". Preko Bluesoleila prenosim podatke i Serial port service radi.:chef:
Printable View
ETO na, :evil: ukleli ste mi "BT". sad ne mogu spojit benq-siemens EL71 preko njegovog "mobile phone menagera". Preko Bluesoleila prenosim podatke i Serial port service radi.:chef:
meni se dešava isto! do sada sam sve operacije obavljao direktno preko Bluesoleila tako da nisam imao potrebe koristiti druge programe. sad vidim da ne mogu spojit EL71 preko njegovog "Mobile phone menagera", ali preko npr. "Mobile mastera" mogu...wtf?= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
daj neki link. downloadao sam verziju 6.5.1. A sad će radit "uninstall".;D madrfakr
moja je evaluation verzija 6.5.1.
mislim da ću ipak nabaviti kabel - s njim je moguće mijenjat firmware, a psihički mi je ugodnije saznanje da se baterija pri tom čak i puni
pa nije baš dobro puniti mobitel ako je napola pun ili skoro pun...= Citat =:
Izvorno postao haloBing
Ovo je bezveze. Ni meni ne radi Bluesoleil konekcija za serial port, što znači da bilo kakve naprednije mogućnosti ne funkcioniraju. Bezveze totalno. Što napraviti? Jel se može ikako koristiti ugrađeni Microsoftov ili Widcommov (uostalom gdje se može naći?) BT stack?
Eto toliko o instalaciji Widcommovog BT stacka...Još mi samo ostaje da pokušam koristit MS-ovo nesazrelo čedo. Widcommov mi ne prepoznaje BT dongle i nemogu ništa s njime napraviti.
na EL71 se punjenje preko usb-a može uključiti ili isključiti prema potrebi= Citat =:
Izvorno postao Compov
Evo malo sam napredovao, uspio sam pokrenuti Bluetooth Serial Port Service, ali mi još uvijek Nokia PC Suite odbija suradnju. Jel postoji ikakav način osim kabla da se ostvari ova konekcija između Bluetooth donglea i Nokije 6280, a da se koristi PC Suite?
ma totalna katastrofa taj program,malo mi nađe mob,pa onda nenađe,pa neće prebaciti sa kompa na mob,pa nakon par sekundi hoće,uglavnom ja sam nezadovoljan sa njim!
vidi sad mi radi normalno fora je bar kod mene ta da se bluesoleil nesmije upaliti odmah s kompom nego ga trebaš sam uključit kad ti zatreba i onda uprit u my bluetooth onu prvu opciju i kad nađe fon uprit refresh services i radi
a ako neće samo treba ištekat pa opet uštekart bt
kod mene od 100 pokušaja samo jedanput nađe mob,a i onda nemogu ući u slike i ostalo....
Ja ću danas prodati ovo smeće od Bluetooth keya, koje koristi Bluesoleil i kupiti normalan stick koji radi...Trust-ov dongle u HGšrotu :)
Kod mene se za sada nije dogodilo da mi ne nađe mobitel,ali zato nikako ne mogu prebaciti podatke sa mobitela na kompjuter.Sve dobro počne i onda kad treba napokon prebaciti taj podatak uvijek napiše "Remote Device Nokia N70 has disconnected from my Object Push Service".Da li zna netko o čemu se radi jer ja također nemam živaca više stalno isprobavati!!
Kod mene nikad problema,prepoznao mi je do sad sve mobove koji imaju bluetoth i na stolnom i na laptopu.Uključim program nađe mi mob,klik na ikonu uređaja da uspostave vezu i klik na transfer files i šljaka.Bluesoleil je mrak.
Kod mene BlueSoleil radi bez problema, ko švicarski sat. Sa svim mobitelima sam se odmah spojio i prebacivao stvari u oba smijera, do sada niti jednom nije zaštekao a imam ga više od godinu dana. Stvarno odličan i jednostavan program :thumbup: .
mi može neko reći kako da na BlueSoleilu namjestim da mi ne briše stare fileove koje sam prebacio na komp?prije mi je to tako radilo,npr. kad bi prebacivao snimke pisalo bi snimka(2),i kad bi za nekoliko dana(sedmica,mjeseci)prebacio neku drugu snimku koja mi se isto zove snimka(2),na kompu bi mi ta nova snimka došla kao snimka(2)(1).a sada kad prebacim tako nešto,stara snimka mi se izbriše.
to je tako normalno... moraš micati iz foldera fileove gdje bluesoleil nabacuje...= Citat =:
Izvorno postao seha
da,ali prije to nisam trebao.automatski bi mi preimenovao file,a sada kad sve te snimke koje sam prebacio želim staviti u jedan folder,moram neke preimenovati...:-/
Ma i kod mene ta BlueSoleil steka.
Prijenos datoteka ide bez problema, to radi ok. Ali dok upalim serial port (COM), onda sve pada u vodu. MPM za Siemens skuzi mob i s njega ocitava tako dugo dok ne pokusam prenesti neki file. Onda se odma COM port ugasi i kaze "No device detected", dakle jednostavno se iskljuci.
Totalno bez veze!
ja isto iman taj bluesoleil , i na sve mobitele mi je radilo bez greške ( T610,T630,K750i, N71), pa neznan kako vama ne radi....
i meni radi bez najmanje greske vec godinu dana.. spajao nokie,se,siemense,i samsunge,koji obicno imaju problem sa spajanjem.. sve uvijek ide za 10..
Moj prvi BT je bio MSI BToes sa Vidcomm driverima i to je na SP1 sa P900 radilo bez problema. Moga si sto god si htio. Onda je dosao SP2 i sa njime vise bas i nije radilo. A oni genericki MS drveri su koma. Sa onime ne mozes inicirati niti najobicniju serijsku vezu. A o nepodrzavanju slusalica da ne pricam. :thumbdown :thumbdown :thumbdown
Onda sam probao neki BT sa Blusoleil softom i to mi je bila jos veca katastrofa. Na tome mi u vecini slucajeva nije nista radilo jer on nije kuzio da je BT ustekan. To sam dao frendu kojemu i danas radi bez problema. :) :(
Vratio sam se natrag na MSI jer mi je tu barem radio file transfer sa svim mobovima. :)
Sad koristim Bekonnekt sa Toshibinim softom i stvar funkcionira savrseno sa svime sa cime sam probao. A kupio sam ga bez veze zato jer je kostao 100kn. Nije da sam mislio da ce mi raditi kako treba. :)
Samo da napomenem,skinuti program možete ovdje http://www.bluesoleil.com/download/index.asp a ako nekome treba rješenje za skidanje onog ograničenja od 5MB,javite mi se na PM i šaljem download link.
Zadnja verzija koju imaju je BlueSoleil_2.3_standard_Release_060728,veličina 26,95MB.
oduvijek sam korsitio blue soleil ako nisam koristio od proizvođača moba i nikad problema, i kad god netko ima problema sa BT-om preporučim mu blue soleil
Slažem se gore sa Compov-om.Program je fakat o.k.Nije me još razočarao a koristim ga cca 2,5 god.Za ono što meni treba(a to je prebacivanje fileova) je izvrstan.Kome se ne sviđa postoji alternativa(uvijek),a kome ne šljaka nek' pita.