Neka nam Dražen kaže što mu piše na mobu. Made in ____
Printable View
Neka nam Dražen kaže što mu piše na mobu. Made in ____
to bi eto i mene onda zanimalo. s obzirom da na siemensovoj stranici njemacke o njemu nemaju detaljnih podataka nego samo okvirno.
...u novom Mobilu se spominje da to nije čistokrvni Siemens...
Čitajte stare postove, odavno je rečeno da to nije čistokrvni Siemens.
Baš sam htio to napisati!!!= Citat =:
Poslao: Sljaka
Čitajte stare postove, odavno je rečeno da to nije čistokrvni Siemens.
Dajte malo čitajte ljudi ;)
...pa to većina nas zna,samo eto,kad neki nečitaju..."sljaka" - :thumbup: ...
wow vi ste mi najinteligentniji....
šta bi to trebalo značiti?= Citat =:
Poslao: panka
wow vi ste mi najinteligentniji....
Pa forum je tu da se raspravlja, ali nema potrebe da se neke teme ponavljaju i ponavljaju...
al opet isto t ako nema potrebe da novima odma tako fino spustite da im se vise ne da ni pogledat forum
da, ali samo da si pogledao ovu temu od početka, vidio bi da se o tome raspravljalo...
Ako si novi ovdje, onda pročitaj temu koja te zanima od početka. Mislim da se to ovdje spomilnjalo na 2 ili 3 strani....
Vjeruj mi, nitko ti nije želio spustiti, i siguran sam da će ti svi pomoći ako znaju i umiju, ali jednostavno moraš malo i čitati...
To je sve ;)
have fun
mislim da je na drugoj
zapravo na 2, upravu si a moj komentar se odnosio na:
ma je iz azije to 100% potraži na mobile review i tamo stoji da ga je radila neka druga firma-samo sam pogledala na mobile review i tamo pise da je dizajn slican azijskim i a nigdi ne stoji da je pravljen u aziji ili di vec
da, ali sad postoji još jedno, već se prije izlaska ovog modela pisalo na forumu pod nekom drugom temom gdje je netko i aziju spomenuo...
Ma dobro, nije sad to više toliko važno; malo smo startali na krivu nogu, a to nije dobro ;)
ja sam samo malo masu tvrdoglava...
haha, dobro je biti malo tvrdoglav ;)
samo se nemoj sad prestrašiti pa otića sa foruma. Uvjeravam te da su svi ok!
kad bi se svega plasila di bi zavrsila...
i on je iz azije kao i oba dosad preklopna siemensova modela ali je siemens otkupio firmu i prodaje ih pod svojim imenom kada bi oni sami napravili tft ekran u 65k boja jevrlo upitno i zasigurno je samo sx1 bolji od st55 od svih dosadasnjih siemensovih mobova...........
sta mislite koji je bolji mt55 ili t610?
t610
?
JA STVARNO NEZNAN KOJI JE TEBI DA JE ST55 BOLJI OD SVIH DOSADAŠNJIH SIEMENSA ČOVIČE JESI TI LUD ONO SMEĆE NEMA NI JAVU :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:= Citat =:
Poslao: drazen
i on je iz azije kao i oba dosad preklopna siemensova modela ali je siemens otkupio firmu i prodaje ih pod svojim imenom kada bi oni sami napravili tft ekran u 65k boja jevrlo upitno i zasigurno je samo sx1 bolji od st55 od svih dosadasnjih siemensovih mobova...........
BOLJE TI JE DA:-X :-X :-X
evo nešto malo slika:
http://www.siemensmania.com/images/st-ka.jpg
skoro pa su isti
pa da, nadajmo se da će software-ske razlike biti veće ;)
ali mob mi jebeo izgleda