velim ti ošla ti matična...= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk
Printable View
velim ti ošla ti matična...= Citat =:
Daj nemoj...
Kako znas??? Po cemu???
Jel moguce da je nesto drugo?
EDIT: Zasto Linux Mandriva mogu instalirati i koristiti bez problema a Win-e ne???
imao sličan problem... naime meni je komp počeo gubiti sistemske podatke... ono upalim komp veli da mi fali file sistem.... prvo sam mislio da je u hardu problem... skoro sam kupio novi... nakon pola mj. natezanja i svaka 2-3 dana instaliranja novih windoza poludio sam... kasnije mi više nije ni instalacija wina prolazila... samo se smrzne..... odnio sam ga na servis likovi imaju "more" komponenata pa su skužili da je matična... eh zato uvijek ako imate stare komponente koje rade nemojte ih prodavati ne isplati se... bolje ih čuvati za takve stvari...= Citat =:
sad mi reci jesi ugrađivao kakvu novu komponentu/e u računalo?
EDIT: zato što Mandriva možda ne koristi taj dio matične koji neradi ;D
Nisam nista ugradjivao ali sam prije toga nego sto su mi poceli problemi prebacivao sam komponente u drugo kuciste ali je komp poslije toga jos radio.
da naglasim radio= Citat =:
hm... prebacivanjem komponenata se može puno toga oštetiti tako da... neznam možda je u početku radilo, ali kasnije :nono:
odi si na servis minimalno ti mogu naplatit pregled koji nije skup... pa ti sad odluči želiš li da ti zamijene pokvareno ili ne... nakon dijagnoze...
tražiti ovdje hardwareski problem bez dodatnog hardwarea je suludo...
Slazem se!Odi na serivs, kosta te manje zivaca!:thumbup:;D
E jel moguce da je sve to zbog Floopy-ja????
Sad mi na linuxu nece procitati niti jednu disketu,a na drugom komu mi sve radi.
Joj buraz ti nikako da shvatis.
Vrisnula ti maticna, odi na servis.
Vidis da ti pokusavamo pomoc, zamars sa dotanim pitanjima.:spin:
čuj ja nemam floppy pa mi sve radi :thumbup:= Citat =:
makni ga, disejblaj ga u biosu pa vidi :D
nego čemu tebi služi ta disketa u 21st? ;)
Eto samo da javim da sam sve sredio.
Ipak nije maticna u pitanju, uzeo sam od frenda ram i zamjenio i sve radi kako treba. Jucer navecer sam popipao slucajno memoriju i vidio da je jak vruca.
Odmah sam posumnjao da je u njoj problem. :thumbup:
Hvala svima na pomoci!!!!!
To,buraz! BRAVO!:thumbup: