ma nismo, budemo, nisam imo mobitel kad su zvali
Printable View
ma nismo, budemo, nisam imo mobitel kad su zvali
trebao sam ici u petak u papayu, nije mi se dalo... vidis, ne bi imao pojma da su tamo...
na mom faksu je bio isti plakat, samo nije se spominjala medicina uopce, nego samo buduce stomatologinje...
a kaj delate u nedjelju 16.
jebemo
Pustih li želja... :green:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jebemo
sad but true
nista, mozda rucak! picek s mlincima... najbolje jelo ikada! :)
Mogli bi nesto osmisliti, 12.12.2003. je opet tulum u papayi (koliko ja znam), medicinara, stomatologa, i tko zna jos koga sve... pa bi se mogli za tam dogovoriti... jest dugorocno, ali barem se da isplanirati...???
Jebote kako znaš?= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jebemo
Bil pustilo i nas fosile?= Citat =:
Poslao: vrag
nista, mozda rucak! picek s mlincima... najbolje jelo ikada! :)
Mogli bi nesto osmisliti, 12.12.2003. je opet tulum u papayi (koliko ja znam), medicinara, stomatologa, i tko zna jos koga sve... pa bi se mogli za tam dogovoriti... jest dugorocno, ali barem se da isplanirati...???
naravno... dolaze na te tulume i nasi asistenti s faksa, a ovaj petak je bio cak i jedan profesor... :)
...ala,di je to... a primaju li strance? ...
Dobro čoviče božji jesu tebi vrane mozak popile, da fosili, kako možeš tako. Čini mi se da sam koju godinu stariji, al još sam mlad. Nije mi još ni kosa sva narasla :D . Nemoj više jer dolazim u Split ako se ovako nešto ponovi, a onda te ne spasi ni bačva vina.= Citat =:
Poslao: miško
Bil pustilo i nas fosile?
PS. Za dvi bi već razmislija.
bogati= Citat =:
Poslao: Sljaka
Dobro čoviče božji jesu tebi vrane mozak popile, da fosili, kako možeš tako. Čini mi se da sam koju godinu stariji, al još sam mlad. Nije mi još ni kosa sva narasla :D . Nemoj više jer dolazim u Split ako se ovako nešto ponovi, a onda te ne spasi ni bačva vina.
PS. Za dvi bi već razmislija.
ajde ljudi u petak u aquarius svi
zakaj u petak? tko će to sve doći?
pa u petak ja idem :)
aha. pa dobro, neću ništa obećati ali možda doletim na kratko..
e da htijela sam ti reći, najbolje si ispao na slici gdje si pobrao šore, i tamo gdje si u busu....znam da je offtopic ali hebiga....sorryte
evo ovako... nas nekoliko čemo se okupiti u petak navečer u jednom kafiću(ili nekom drugom iza njega) pa koga zanima neka dođe da popijemo nekaj. tu možemo dogovoriti detalje ako nekog interesira.
http://web.vip.hr/marko.r.vip/karta1.jpg
dakle nije definitivno taj kafić ima jedan iza njega (Madera).
meni nije gušt izlazit van među 1000 ljudi i nadvikivat se sa ekipom. tu je fini i domaći tlak odnosno atmosfera, nači će se nešto za prigrist itd..
moram si isprintat ovu kartu tako da barem postoji šansa da dolutam od nekuda....:D
******, svi nastupaju od 10 tako da mozda ne odem u aq jer imam trening
e, mogli bi se nesto dogovoriti, no s moje strane, nista ne obecajem, jer vec imam planove za petak, no ako to propadne... moze!
Nego, to ja dvojkom idem iz vodnikove pa do kraja vukovarske ak sam skuzio, ili?
ja isto nisam za papayu, kaj cemo tamo kada se ne moze ni pricati...
evo vjerojatno ipak idem u aquarius, od kada do kada ste vi u tom bircu?
oko kolko vi mislite doci tamo, ja sam popodne u skoli, a od skole imam 5 minuta do kafica
odlično, od ovog okupljanja možda nešto i bude :)
evo nered će napisati oko koliko, a još se treba dogovoriti i koji od ta 2 birca...