kad kupim sve napišem neda mi se natezat
i sumnjam za garanciju to je potrošna roba...
Printable View
kad kupim sve napišem neda mi se natezat
i sumnjam za garanciju to je potrošna roba...
Nije potrošna roba nego dodatna oprema za mobitele. Ako su sluške original SE moraju imati 12 mjeseci garancije.
http://img177.imageshack.us/img177/3...0241bv0.th.jpg
Dva frenda su kupila HPM70 za 90 kuna (na prvi pogled su bile identične kao moje) i nakon otprilike tri mjeseca su slušalice počele rikavati, gubio se zvuk a nije bilo nikakvih vanjskih oštečenja a nisu imali garanciju. Onda su me zvali da im katem gdje sam ja kupio svoje. Ne kazem da če se to svakome desiti ali ako kupiš originalne i nakon 11 mjeseci riknu odeš u trgovinu sa jamstvom i poprave ti kvar ili dobiješ nove.
evo za 120kuna sam ih ja danas kupio hpm70...zvuk njihov je do jaja...stvarno im sluske rasturaju...a sa megabassom josh....ugl najboljih 120kuna sto sam potrosio na mob ikad...sluske dolaze s garancijom na 12 mjeseci i kupljene su u importaneu pothodniku tamo u tmobile onom ducanu...ako idete od autobusne stanice onda kod one pekare(di imaju stepenice za dolje jos jedan kat) skrenete na lijevo i drzite se lijeve strane...ducan je iza onog "okruglog sa satovima"...ugl must have...a da je jos kartica od gige...
[EDIT] meni se cini da su original....kvalitetno su izradjene, i imaju blizu onog connectora onu zutu trakicu na kojoj su specifikacije i certifikati i te gluposti...
[EDIT2] kutija im izgleda identicno ovojhttp://www.mercadolibre.cl/jm/img?s=...0_5438.jpg&v=P samo sto su sluske srebrne...
[EDIT3]jamstvo mi je doduse malo drugacije od ove slike iznad tj. samo je crno na bijelo na 505 jezika bez ovih slikica i gluposti, al je svejedno 12 mjeseci...hmmm...jesu li original...
Ma imaš garanciju 12 mjeseci, to je bitno a i cijena je dobra. Mozda i ja uzmem još jedne za LG Shine da ne moram prebacivati stalno s jednog moba na drugi.
e ljudi imam problem nabavio sam si HPM 70 sluške a imam k750 sa w800 softom, i sad mi užasno krće slušalice a dok stavim one HPM61 pet puta bolji zvuk na njima nego na tim HPM70 koje su kakti bolje. dal zna možda tko u čemu je problem
i meni je bolji zvuk na hpm61.
Sigurno nisu origigi. Ja imam jedne i druge i na HPM 70 mi je osjetno bolji zvuk :thumbup: .
ma zvuk mu je super samo je stavio blizzove drivere za zvuk a opali eq da jaja pa mu je glava skoro otpala al namjestio ih je kak sam mu reko sad je happy i ne krce neg su kak je on reko ''kristalno cist zvuk'' :thumbup:
gdje ima sve za kupit u zg hpm-70 slusalice i po kojoj cijeni
Bilo je vec razgovora o cijenama u ovoj temi ali evo opet inf.
- importanne centar -> cca. 130 kn
- importanne galleria -> svijet medija, cca 230 kn
- MOBILKOM CENTAR -> maksimirska 80, cca 230 kn
- amruseva ulica kod zrinjevca, pored Ustavnog suda-> cca 230 kn
- www.oglasnik.hr ili www.kupiprodaj.net
e hvala compov, sutra su moje
Ima li ih u Varaždinu po takvim cijenama?
e...a el ima u osijeku negdi za kupit?
Jel ima u Osijeku negdje?
ima li gdje u sarajevu, ali provjereno da ima, ??
koliko dodu hpm80? zapele su mi te slusalice za oko, ali se bojim da ce cjena bit nesto sa 500kn :notooth:
Slušalice su odlične, ja ih koristim vec godinu dana i poceli su mi samo malo kontakti stekat
Ne znam baš da ih možeš kupiti igdje kod nas, osim u paketu sa w900i. Imaš zato HPM-82 za 320 kn isto ti imaju mali upravljač na kabelu da ne moraš vadit mobitel da bi prebacio pjesmu, zaustavio playback ili smanjio/pojačao. Ja sam prezadovoljan s njima, jedino mi nije jasno kako imaju garanciju samo 6 mjeseci a kupio sam u Sancta Domenici koja bi trebala prodavati samo original Sony/SonyEricsson stvari...
EDIT: ipak imaju 12 mjeseci, nešto sam krivo vidio bio :) Uglavnom, moja preporuka, sluške su vrhunske :respect:
EDIT2: pakiranje ti mora izgledati kao na ovoj slici da bi mogao bit siguran da su original:
http://original.com.ua/photos/2/SE-HPM-82a.jpg
Tako su moje bile upakirane :)