je je.
Printable View
je je.
da, baš sam se sjetio te zvjeri 20v turbo kad si ti coma spomenuo fiat coupe. Mrak auto!
Ja obožavam motore pogotovo Harleye, to mi je san snova kupiti jednog i putovati, putovati...eh da mi je love nebih razmišljala o nikakvom auto nego Harley Davidson.:cool:
Andrea lijep je meni taj Peugeot samo kaj mi je preskup.
Sviđa mi se i mislim da ću si uzeti s obzirom na svoju plaću Renault Clio, ali ja bi onaj sport s debelim gumama samo kaj je taj naravno skuplji. Kaj vi mislite o tom autiću čula sam da se jako isplati uzet ga na kredu.
Najbolje auto uzet na krađu;D
dobar je to auto... 2 frenda ga imaju i zadovoljni su.
[QUOTE]Poslao: Mobyfan-ica
[B]Ja obožavam motore pogotovo Harleye, to mi je san snova kupiti jednog i putovati, putovati...eh da mi je love nebih razmišljala o nikakvom auto nego Harley Davidson.:cool:QUOTE]
oOOOOOO daaAAAAA ti si prava :)
ja bi isto volio imati jednog easy ridera za nedjelju popodne, onak laganini kruzing... to je i meni san kad bi imao viška love...
svi bi mi puno toga samo da je love....:cool:
yup!
coupea ima po 6000eura, a kaj je najbolje ovaj od 220ks se najvise isplati uzeti jer ne trosi uopce puno vise od najlosijeg modela!
ja bi htjela mercedes sl 500 METALIK SREBRENA BOJA, ili kabrio lijepi neki...neki dan sam se smrznula ko ***** kad sam se na otoru furala...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fali M ,motoru
to smo uočili :)
ja se svaki dan vozim i opče mi nije zima, naravno imam jaknu za motor, kacigu i rukavice
e kao prvo pozdrav svima dugo me nije bilo
a sada odgovori:u familiji su 3 auta:pljugo 45-ja kupio za vozikanje,učenje vožnje i slaganje mašine kada sam krenuo u mehaničarsku školu.
Škoda Favorit a.k.a."Projekt 1.8 turbo"-kupio sam audijevu 1.8 turbo mašinu i uz pomoć svoje ekipe luđaka slažem ovaj suludi projekt stavljanja tog motora u taj auto.
Zadnji je honda civic iz 1978.-prešao 400000 km bez i jednog kvara
a auto koji bih želio imat jednog dana je nissan skyline gtr.
Zašto?
Zato što je to jedini auto sa kojim možete uletit u gotovo svaki zavoj brzinom od odprilike 150-170 kmh i imat 99.99 posto šanse da čete ga proči bez previše proklizavanja.(U ovo sam se sam uvjerio prošlo ljeto)
ljep autič skyline, i ja sam se uvjerio u to ovo ljeto u granturismu :)
ja sam svela izbor na meni dostupne (po cijeni dakako smrtz) na 206 ili clio
da imam malo više novaca uzela bi cc206 za šminkicu, a d aimam još više....eeee joj našlo bi se mračnih stvari...
no ne žalim se, da prodam svog, uzmem kredit, dio skucam kunu po kunu i imam tutach....(jednog lijepog dana)
ja sam se vozio i u 206cc i 206 i cliu, uzmi 206icu, ono... 3vrata, al da ima klimu.
206cc je ljep, al tu nema mjesta za ništa
moje mišljenje: ako več biraš između clia i 206ice: DEFINITIVNO 206
pa i ja sam nekak naginjala na 206 i to XS 1.6 16v ili quiksilver , klima definitive...
jedino sto clio ima vise opreme, npr clio Ivica napunjen je sa svim i svačim
evo ovaj mi se svidja i htjeo bih ga
http://www.mrcap.com/im/bevis/mbl01.jpg
+nove niskoprofilne felge, +bordelska boja, +prozirni farovi.
ma daj pa to se smeče kvari svaka 3 dana.
i trosi puno
al je picolovac (mislim an auto) :) ;)
kao prvo nisam stedisa i kao drugo promjenit cu ga do zadnjeg djelćca makar me to kostalo bankrota (ako se bude kvario)..
@twixy istina auto je pravi piolovac
da ga imas nebi se bunio= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ma daj pa to se smeče kvari svaka 3 dana.
pa naravno da bi se bunio da mi se auto stalno kvari!
a i ovaj nije baš nešto... moj focus mi je ljepši