pa nisi lud da predjes na Mućke2 na pretplatu...uzmi na bonove....ja sam na pretplati i nikad nicim neces biti nagradjen osim sa 12 kuna zrakarine....= Citat =:
Izvorno postao 1142007
Printable View
pa nisi lud da predjes na Mućke2 na pretplatu...uzmi na bonove....ja sam na pretplati i nikad nicim neces biti nagradjen osim sa 12 kuna zrakarine....= Citat =:
Izvorno postao 1142007
ja ne kužim zašto se stalno žalite što se tiče Tele2... ja sam na onoj pretplati 85 još od božića, gdje svih 85kn mogu potrošiti na sve pozive i poruke, i mislim da je to daleko najbolja ponuda u hrv... nemogu se uopće požaliti, mislim da imaju najbolje i najjeftinije cijene, a sad da se žalim što me ne nagrađuju svako malo, neću, jer mi nije potrebno, i ovako prolazim izuzetno jeftino.. npr. kupio sam još jedan mobitel i vip prepaid karticu i tek sad vidim razliku u cijenama, to je abnormalno skupo naspram tele2...
ovako, i moj stari misli preć s prepaid vipa na tele2 pretplatu, znači točno ovo, e sad imam par pitanja.. znači može platit samo 1 kunu i uzet benq siemens c81 i dobit tele2 karticu sa starim vipovim brojem? i kakva će to bit pretplata - piše "0kn zauvijek", dali to znači da on neće imat najmanju mjesečnu cifru koju mora potrošit, već će jednostavno platit kolko potroši? a to je 59lp/min za tele2, 1,59kn/min za ostale mreže i 33lp za poruku?
Ako uzme mobitel potpisuje ugovor na 18mj, uzme tarifu s mukte brojem, ima 0,59 i 1,59 cijene + jedan besplatan broj unutar mreže. Minimalna potrošnja u tom slučaju je 48kn koja se može potrošiti na sve mreže.= Citat =:
Izvorno postao marke
Sa Prepaida Se MoŽe Samo PreĆi Samo Na Prepaid,a S Postpaid Na Postpaid Odluka Hat-a
aha... ali ako prijeđe na tele2 blabla (znači prepaid) i onda se prebaci na pretplatu, jel to šta dodatno košta?= Citat =:
Izvorno postao web
= Citat =:
Prepaid korisnici koji prenesu broj u Tele2 mrežu (postanu Tele2 “bla bla” korisnici) te nakon toga prijeđu s prepaida na pretplatu (postanu Tele2 pretplatnici), također mogu iskoristiti ovu ponudu.
Ne, ali onda nema mobitela po kunu.= Citat =:
Izvorno postao marke
Dakle IMA mobitela po kunu u tom slucaju!= Citat =:
Prepaid korisnici koji prenesu broj u Tele2 mrežu (postanu Tele2 “bla bla” korisnici) te nakon toga prijeđu s prepaida na pretplatu (postanu Tele2 pretplatnici), također mogu iskoristiti ovu ponudu.
da, pa jasno piše da oni koji iskoriste prijenos broja i pređu na prepaid, pa zatim se prebace na pretplatu MOGU ISKORISTITI OVU PONUDU.. znači da bi trebalo bit mobitela po kunu...
40 kuna se plača prijelaz sa prepaid na postpaid,meni to prošli mjesec nisu naplatili,sigurno će ovi,jer tako stoji u ugovoru
Ja sam preša sa tomata na tele2,dobija sam novu karticu,koju ču koristit kad se prijenos broja završi,a do tad ću koristit staru tomato karticu.I tako tomato me u navedenom roku danas isključi,al me telci ne uključe kažu u službi da su imali poteškoća pa će sutra od 8-16,ako ni tad ne budem da ih nazovem.