Ne razumijem čemu ono 19.95 kn?Ah da,idemo u EU,ili... ;D .
Printable View
Ne razumijem čemu ono 19.95 kn?Ah da,idemo u EU,ili... ;D .
nismo promjenili papir.
iz nekog čudnog razloga savki put kada izađe novi mobil dosta ljudi "primjeti" promjenu papira i da je Mobil nekako tanji. To se vjerojatno pričini ljudima kad je friški jer več nakon par prelistavanja on odeblja i papir je kao i u predhodnom broju.
U ovom broju je promjenjena samo cijena
Dobar je broj!Nije ni misica loša iako se u gradu nađe ljepših ženskih.Ali mi jako smeta ono na 27. stranici.Pod "konkurencija" poše Nokia 7250i a zadnja rečenica za nju: "Najveća je Nokijina prednost cijena" što uopće nije istina jer košta 300 kn više od E700! (cijene su iz dućana) Znam da sam picajzla al eto :)
Pa na pet miljona prodanih primjeraka 5lipa po komadu nije mala lova:)
...i to samo na hrvatskom tržištu ne računajući inozemna izdanja na njihovim jezicima (popularniji su od Kule Stražare)... :D
82 str. + korice i stvarno se udeblja nakon par dana ;)= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
nismo promjenili papir.
iz nekog čudnog razloga savki put kada izađe novi mobil dosta ljudi "primjeti" promjenu papira i da je Mobil nekako tanji. To se vjerojatno pričini ljudima kad je friški jer več nakon par prelistavanja on odeblja i papir je kao i u predhodnom broju.
U ovom broju je promjenjena samo cijena
Ma broj vam je super!Čuj ušteda od 5lipa je puno.Tako i coca cola štedi.Ste primjetili da dosta ima da se popuni boca?Na tome puno štede
je al kad na kiosku umjesto 19.95 kn ostaviš 20 kn, tih 5 lipa u stvari ide u džep tete prodavačice...
Al ona to ne uzima.Uostalom 5 lipa mi ne znači puno.
e sad vam ne paše poskupljenje. Dajem ČPR da će sljedeći poskupiti:)
btw. tko to beše danas u redakciji ?
Kahm...= Citat =:
Poslao: Hrc
Al ona to ne uzima.Uostalom 5 lipa mi ne znači puno.
Tete na kioscima i poštenje... :(
Jeste li se ikada upitali koliko stvarno dođu papirnate maramice i žvake koje kupuju klinci...
U biti one svaki mjesec od viška natuku oko 500 kuna pa si mislite...
Vratimo se papiru ovaj je deblji jer skužih po trpanju u torbak (slabije se savija)... :)
500 kn? možda na nekom kiosku koji je u nenaseljenom području, žvakalice i sve ono što ne nosi markicu je odličan izvor zarade.= Citat =:
Poslao: dmi
Kahm...
Tete na kioscima i poštenje... :(
Jeste li se ikada upitali koliko stvarno dođu papirnate maramice i žvake koje kupuju klinci...
U biti one svaki mjesec od viška natuku oko 500 kuna pa si mislite...
Vratimo se papiru ovaj je deblji jer skužih po trpanju u torbak (slabije se savija)... :)
...ovo je samo okvirni iznos ali baš ih i ne čujem da se bune na plaće... :)
Ja, po drugi put, nisam poslije stigal, biće i treća sreća.= Citat =:
btw. tko to beše danas u redakciji ?
e ****** kaj nisi rekao da si taj koji jesi. Javiše mi da si bio u Panorami na nečemu ali ja sam imao obaveza i došao sam kasnije. drugi put pošalji mail kad dolaziš.
Ne dolazi u obzir da se najavim, onda otpada faktor iznenađenja. Inače, to u Panorami je bila konferencija National instrumentsa.
Na koliko? 24.95 , 29.95 ili možda 20.95 kunica... :)= Citat =:
e sad vam ne paše poskupljenje. Dajem ČPR da će sljedeći poskupiti:)
@Sljaka kod nas u firmi vrijedi ona stara "ništa nas ne smije iznenaditi"
@Eminem 37.54
a znas ti onu "a da ti meni malo puši puši za te pare!" NHF naravno!
...coma pa gdje se ti krečeš za tako sitne novce... ;D
@nered bumo vidili ;) :beer: