Kako misliš da ćeš otkrit mjesto kretanja moba ?
Printable View
Kako misliš da ćeš otkrit mjesto kretanja moba ?
Otkriva se pomoču jačine signala i sjecištem 3 repetitora.= Citat =:
Izvorno postao tino1
Točnost je do 50 metara.
Meni je od svega učinjenog najjača kazna oglas za drva u plavom oglasniku:thumbup: Mislim da će mu telefon zazvonit barem 25 puta na dan,možda i više jer od neki dan i on-line izdanje plavog oglasnika ima uz oglase kontakt brojeve;D
Zima se bliži brrrrrrr a jeftina drva su svakome primamljiva:klap:
nego ,nešto bih pitao vezano za snimanje razgovora-kao npr u ovom slučaju ako te netko uznemirava i priča bolesnoće isl. i ti snimiš razgovor na mob - jel policija reagira na to ukoliko saznaš tko te zove. jer bez snimke ako prijaviš nemaš dokaz niakav.
Momoću čeka ?= Citat =:
Izvorno postao Amdejac
Kojeg uređaja
:wstupid:
Pomoću trikodera trianguliraš signal (naravno, treba vas biti troje minimalno) i jednostvanom matematičkom operacijom dobiješ udaljenosti mobitela od pojedinačnog, jel', trikodera. A malo kompliciranijim načinom dobiješ i Z koordinatu pozicije mobitela :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao tino1
Ovo je za GPS ali sve je to ista stvar:
Code:Postoji jednostavna formula koja kaže prijamniku koliko je pojedini satelit
daleko: Udaljenost od satelita jednaka je brzini emitiranog signala pomnoženoj
s vremenom koje treba da signal dođe do prijamnika (brzina x vrijeme
putovanja = udaljenost).
Ali ti to netreba jer provider uvjek zna gdje si. ;D= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Naravno, samo treba povući neke vezice!= Citat =:
Izvorno postao Amdejac
PS: pošto mi je prijašnji post malo pametnijeg sadržaja, nemojte misliti da trikoder postoji... :-/
postoji, postoji samo je kamufliran u mobitel ;D= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Hmm mislim da moj to nema :-/= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Nekako opisu najbolje paše SE P9xx serija baš onda kad se otvori tipkovnica.. :D
Ako se netko sjeća prastarog mobitela Mitsubishi Trium Mars.
On je imao mod gdje je ispisivao do 10 repetitora i snagu u decibelima, te sve đinđe o svakom repetitoru.
Još uvjek se volim prisjetiti tog mobitela. Imao je animacije i screensavere i kojekakva druga čuda koje nisu imali punoskuplji mobiteli.
Na kraju je tu firmu pokopao Microsoft jer im je kasnio sa izradom OS-a.
Sad sam se sjetio da sam na jednoj nokii 7110 vidio da pokazuje razne informacije kao što si naveo za trium mars. Samo to je bio neki modani software,na mojoj to nije bilo. Nego,kako sam zadržao taj mobitel iz "sentimentalnih" razloga zanima me mogu li doma stavit u njega sam novi softw i gdje bi mogao naći taj modificirani da mi pokazuje te sve informacije o odašiljačima - da se malo poigram sa 7110 nakon par godina:)
Svi modeli mobitela imaju tu mogućnost samo je dobro skrivena od pogleda. Služi za testiranja i ostale inžinjerske potrebe. Za neke modele i marke je lako naći način kako napraviti taj meni dostupnim npr. Siemensi svi od reda, dok je za neke vrlo teško to iskopati.
Imaš kakav link za Siemensa.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Negdje imam, ali tko zna sad gdje. to je stari program. Javi mail pa ću ti ga poslat. Inače za dosta Siemensa postoji patch koji otvara taj meni, tako ako trebaš za neki određeni model, napiši.
Ma netreba. Bolje da ništa ne čačkam ionako mislim prodat CX65 nakon 2 godine služenja.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Kad smo već skrenuli ;D ne čačkaš ništa. Program generira kod na osnovu IMSI-a SIM kartice i taj kod upisuješ na posljednje mjesto na SIM kartici. Jednom upisan kod otvara Developer meni na svakom Siemensu u koji se stavi.
saznas tko je i :sheriff: :rifle:
Zna ko mozda za motorolu
Pa to nije loše.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Daj ako ćeš imat vremena i volje nađi taj programčić.
Nije hitno, a ako ne nađeš nije bitno. :thumbup:
Program imam, ali nemam mail na koji ga mogu poslat. U kafiću ne mogu stavit privitak.= Citat =:
Izvorno postao Amdejac
A ja gledam tko me to zove za drva...
Zovite vi njega od 0-24. (sa skrivenog broja) i vrijeđajte ga :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
Gledati datume i ne dijeliti glupe savjete, pogotovo ne u tim godinama!
Tema se može zaključati. Broj se više ne koristi. Spam je napravio svoje.
= Citat =:
Izvorno postao TinoExpert
Ovo tu i mene zanima...