ma nebi ga više niti taknula, a kamoli imala seks s njim. joj kako sam bijesna! da bar imam vreću za boksanje tak bi ju zbubala:angry:= Citat =:
Poslao: dilurekba
Oproštajni sex je najbolji sex!
Printable View
ma nebi ga više niti taknula, a kamoli imala seks s njim. joj kako sam bijesna! da bar imam vreću za boksanje tak bi ju zbubala:angry:= Citat =:
Poslao: dilurekba
Oproštajni sex je najbolji sex!
a ****** stvarno frajer nije spretan... frendica od frendice.... khmm... neka, sad si opet svoja andrea i svijet je tvoj! ;)
Znači sad si slobodna cura?= Citat =:
Poslao: andrea
ma nebi ga viđe niti taknula, a kamoli imala seks s njim. joj kako sam bijesna! da bar imam vreżu za boksanje tak bi ju zbubala:angry:
Playing now in Winamp:
- Imali Nade Za Nas---
da slobodna sam. i mislim da će tako i ostati zauvijek.
i kaj je najbolje danas dobivam poruke cijeli dan od nekih poznanika kao da znaju da sam prekinula s dečkom. joj vi muški, kad zapnete nema stajanja dok se cilj ne postigne!
hm, jos ne kuzim, ti si saznala to zbog frendice ili je onda saznala to preko te iste frendice?
jel on znao da se vas dvije znate preko te frendice?
sorry, ak te gnjavim ali ovo mi dodje ko santa baraba pa me zanima :)
je si li jos uvijek u bedu? ili smo te mi macani s foruma vec uspijeli udobrovoljiti? :)
E pa neăe :cool:= Citat =:
da slobodna sam. i mislim da że tako i ostati zauvijek.
moja frendicaA ima frendicuB koju ja nisam poznavala. od te njene frendice frendicaC je ta. ja sam doznala preko svoje frendice A a ta cura je doznala preko svoje frendice B. kužiš sad?
oni su se upoznali prije 2 mjeseca u fucking baobabu
otad su se vidjeli 5 puta. nije bilo seksa. to je ziher. zato ga i ne kužim. kak smo bili na ročkasu cijeli vikend kod njega na viksi, bilo je cijelo društvo i tulum, on je njoj rekao da ima obiteljski ročkas. kao samo familija. mislim koji *****, ma joj mrzim ga.
nas dvije se nismo upoznale skroz dok nismo saznale. onda je ona mene preko moje frendice pozvala da se nađemo. i tak smo se našle.
on je njoj rekao da se on nema njoj kaj opravdavat, jer kao nisu bili skupa....a meni se to nije usudio reći jer sam se tako derala preko telefona da se doslovno usro! nije znao zinut.
znas kak se kaze, tko prvi njegova djevojka... :) kakva bi tek navala bila da znaju da ti uopce vise ne trazis decka, nego da zelis biti slobodna do kraja zivota... :)
Hvala na podrsci ;)= Citat =:
dmi pa moramo pomoći dečku. zgodan je i žao mi ga je.:cool:
Da se bar poslije fino ponasala prema meni, mozda bi joj oprostio, ovako..... Ma uostalom nije ni vrijedna spomena...
Andrea nemoj se uopće živcirati zbog toga učinio ti je samo uslugu time šta je napravio, sad bar znaš kakav je i hvala Bogu da više nisi s takvom osobom. Zbilja mi je žao mogu misliti kako se osjećaš ma ko ga jebe.:fried:
normalno da mi je lakše. hvala vam kaj vas zanima i kaj ste uz mene. jeste valjda? ma jeste znam ja.:rolleyes:
da vidiš bed je to s frendicama od frendica od frendica... treba to moći žonglirati... ;)
thank you very much :kiss:= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Andrea nemoj se uopće živcirati zbog toga učinio ti je samo uslugu time šta je napravio, sad bar znaš kakav je i hvala Bogu da više nisi s takvom osobom. Zbilja mi je žao mogu misliti kako se osjećaš ma ko ga jebe.:fried:
ok, sad mi je jasnije... :) mada iskreno ni ja ne kuzim sta je radio s njom 2 mjeseca ako se nisu ni sevili, mozda zato sto si ga ti previse izmarala pa "jadnik" vise nije mogao... :)
nadam se da te ne smeta kaj se ovak salim? to samo zato da te prije prodje losa volja :) iskreno, trebala bi biti sretna sto si se rijesila debila...
p.s. eto ja sam doma bolestan i laganini mi je dosadno, a ukoliko sam vise od 15 minuta za komp boli me glava :( tako da idem ja.... ;)
obadvije nas je zvao ribica, valjda zato da se ne zabuni. licemjer proračunati...u biti pitaj boga jesmo mi jedine...brijem da ima još ribica u moru..jer more je veeeeeeeeeliko.= Citat =:
Poslao: whiteboy
da vidiš bed je to s frendicama od frendica od frendica... treba to moći žonglirati... ;)
a i baobab
meni je samo žao zato što si bila uvjerena da je on najbolji na svijetu (po onome kaj si pisala) i onda te ovak sjebe... ma bez brige, naći ćeš ti frajera makar ga ni ne tražila, pogotovo ak se uzme u obzir sva kozmetika, nokti i ostale pizdarije na koje ide lova ;) (moram te malo nasmijati...)
ukoliko sam vise od 15 minuta za komp boli me glava tako da idem ja....
Gog, kakva je to bolest?
ma ne smeta mi. ozdravi nam gog, pij čajeka meda i limuna i super će ti biti. popi i Coldrex. kažu da pomaže.= Citat =:
Poslao: gog
ok, sad mi je jasnije... :) mada iskreno ni ja ne kuzim sta je radio s njom 2 mjeseca ako se nisu ni sevili, mozda zato sto si ga ti previse izmarala pa "jadnik" vise nije mogao... :)
nadam se da te ne smeta kaj se ovak salim? to samo zato da te prije prodje losa volja :) iskreno, trebala bi biti sretna sto si se rijesila debila...
p.s. eto ja sam doma bolestan i laganini mi je dosadno, a ukoliko sam vise od 15 minuta za komp boli me glava :( tako da idem ja.... ;)
jesi uspio si. smijem se od uha do uha....istina je što si napisao, bio je najbolji od svih na svijetu, takva sam ja kad se zaljubim, postanem slijepa.....******. hvala wb.= Citat =:
Poslao: whiteboy
meni je samo žao zato što si bila uvjerena da je on najbolji na svijetu (po onome kaj si pisala) i onda te ovak sjebe... ma bez brige, naći ćeš ti frajera makar ga ni ne tražila, pogotovo ak se uzme u obzir sva kozmetika, nokti i ostale pizdarije na koje ide lova ;) (moram te malo nasmijati...)
nema na čemu. nek se sad nosi s tim...kad ni sama nezna šta bi.= Citat =:
Poslao: zoro
Hvala na podrsci ;)
Da se bar poslije fino ponasala prema meni, mozda bi joj oprostio, ovako..... Ma uostalom nije ni vrijedna spomena...
= Citat =:
....... i kaj ste uz mene. jeste valjda? ma jeste znam ja.:rolleyes:
Kako ne bi bili sad kad si slobodna :D
sam ti zajebavaj....sad dok sam ovak bijesna ...mogla bi te sa vrećom zamijeniti....:D
Ja zajebavam???...nee= Citat =:
sam ti zajebavaj....sad dok sam ovak bijesna ...mogla bi te sa vreżom zamijeniti....:D
A đto se tiče vreăe mogli bi neđto iskemijat ako niđta onda vreău za spavanje :D
:lol: :lol: :lol:
idem ajat. noć
Ja cu ti preporuciti da sto cesce izlazis s prijateljicama, drugovima, da si sto manje u kuci da sto manje mislis na to, tako sam ja radio pa me brzo proslo ;)