ne moraš biti tako grub :( :cry:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
jel moram popisati kakav ugovor za tu flex opciju?
Printable View
ne moraš biti tako grub :( :cry:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
jel moram popisati kakav ugovor za tu flex opciju?
Prvo mi reci koju tarifu sad imaš, tj. dal si na prepaidu ili postpaidu. A flex nije opcija nego se tarife zovu flex 60, 150 itd. Ako si na prepaidu prelazak na postpaid bez uzimanja mobitela je kolko ja znam besplatan i nema nikakvog trajanja ugovora.= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
ojpi.. trenutno sam na prepaidu ali sve 5. malo sam pročakala po t-mobile stranicama i dobila odgovore na sva svoja pitanja u vezi flex tarife :)
sada me mući nešto drugo, a to je da li ću morati sada u 11mj ponovno slati sms da mi aktiviraju unlimited opciju ili će mi sami skinuti s računa 25kn? što ako 1.11. nemam 25kn na računu? :-/
Koliko sam ja skužio, automatski ti se skida 25 kuna sa računa svaki mjesec do kraja godine... Od iduće godine moraš sam svaki mjesec nadoplaćivati..
Tako je.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A sad mene zanima još nešto: akriviriao sam Unlimited 5.10. i da li će oni meni skinuti pare danas (još ništa ne primjećujem na računu) ili 5.11.? Logično bi bilo da skidaju 5.11. (mjesec dana)..
Drugo pitanje: što ako na računu imam <25kn ili ako mi je račun neaktivan (npr istekao mi je bon od 25kn)? Hoću li ići u minus?
Skidaju ti 25 kuna svakih mjesec dana, dakle, skinut će ti 5.11.
Ako nemaš dovoljno kuna (kao što danas ja nisam imao ;D ) onda ćeš dobiti poruku "Postovani, opcija Simpa Unlimited ne moze se ponovo aktivirati zbog nedovoljno sredstava na racunu. Nadoplatite Simpa racun pa opet zatrazite aktivaciju."
Zanima me sto npr. ako ne produze unlimited tarifu, a ja je aktiviram 30.12. Naplate mi 25 kn. i onda mi je ukinu 1.1.2007. Poslao sam im mail, ali ne javljaju se. Ako netko sto zna bilo bi dobro!
ala...
Po nekoj logici bi ti trebala trajati 30 dana (ili 31, nisam siguran). Rijetki su je aktivirali odmah prvi dan... Onda bi sve ostale pokrali na kraju 12-og mj.= Citat =:
Izvorno postao andro2001
To se i meni cinilo, ali kad sam zvao sluzbu lik tvrdi da 1.1 prestaje bez obzira na aktivaciju. E sad buduci da ja njima ne virujem bas, zvati cu opet! :king:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
a jel postoji mugocnost da sam otkazeš anlimitd opciju?:)
Skinut će ti u roku od 24 sata, a ne nakon 30 dana...= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
za simpu= Citat =:
Izvorno postao jana
pretplata= Citat =:
Želite li deaktivirati opciju Unlimited, pošaljite SMS sadržaja Simpa na 1133. Opcija Unlimited bit će deaktivirana po isteku 30-dnevnog perioda, a o deaktivaciji ćete biti obaviješteni SMS porukom.
= Citat =:
Opcija Unlimited deaktivira se pozivom Pretplatnika T-Mobile Službi za korisnike, slanjem SMS poruke sadržaja D na broj 3636 ili potpisom odgovarajućeg zahtjeva za deaktivaciju opcije Unlimited na ovlaštenom prodajnom
mjestu, s time da zahtjev za deaktivaciju opcije Unlimited stupa na snagu na kraju obračunskog razdoblja u kojem je zahtjev
postavljen.
da ne otvaram novi topic,
Što je sa 7 simpa ti&ja brojeva? Piše da traju do 31.10. a još nema updatea na stranici. Oće to bit produženo po x-ti put ili kaj?
Dakle, produženo (4. put valjda) do 31.1.2007.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Mislite li da će se unlimited na simpi za 25kn nudit i nakon nove godine?
Mislim da je to izvjesno kako bi ostali konkurentni na tržištu
= Citat =:
Izvorno postao imatic
da..za simpu...ako naprimjer prije isteka tih 30 dana zelim prekinuti tu opciju,da li je to moguce?:)
ne :) valjda kad ti istekne tih 30 dana onda ti je deaktivirana= Citat =:
Izvorno postao jana
to bi bilo fantastično :) nadam se da će ostati 25kn ali sve nekako sumljam u to :-/= Citat =:
Izvorno postao SeaMan
Zapravo je to i jedini razlog zašto sam ostao na Simpi... Već sam planirao preći na Vruću tarifu zbog cjene poziva:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao SeaMan
E baš to sam mislia napisat. Ako se unlimited za 25kn produži do daljnjega na simpi i postpaidu moga bi potpisat ugovor na 12 mjeseci i uzet neki mobitel npr. K750i za 700kn. Ako ne onda bye bye t-mobile i vruča tarifa :)= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
da li svaki mjesec moram slati poruku za aktivaciju?
Ne moraš. Ako imaš dovoljno kuna na računu onda će ti se automatski produžiti.
meni danas tetica rekla da možeš aktivirati 31.12. i od onda će ti trajati još 30 dana, ali za to se treba naravno pitati više puta jer imam filing da ni oni sami u korisničkoj službi to ne znaju ;)= Citat =:
Izvorno postao andro2001
mogu slobodno reci d aje taj unlimited jedna od boljih stvari sto mih se dogodila;D
Uživaj i iskorištavaj ju dok možeš... ;)= Citat =:
Izvorno postao Brut