Nemoguće, kada ti uvode maxtv - stave ti posebnu brzinu za tv - ako se ne varam 5 mbs ili tako nešto, a priključak koji ti ide u komp je odvojen - nemaju veze jedan s drugim!= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
Printable View
Nemoguće, kada ti uvode maxtv - stave ti posebnu brzinu za tv - ako se ne varam 5 mbs ili tako nešto, a priključak koji ti ide u komp je odvojen - nemaju veze jedan s drugim!= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
Znamo da to nema veze jedno sa drugim, ali iz nekog blesavog razloga takve se stvari ipak znaju događati...
negdje se varaš= Citat =:
Izvorno postao herci
imam tarifu super.150 u kojoj je uračunato 150 minuta gratis za pozive prema fiksnim mrežama u RH i prikaz broja(clip) a sve to je u mjesečnoj naknadi od 95 kuna sa pdv-om.:thumbup:
kod tarifa super.60 (60 minuta gratis-mj.naknada 60 kn sa pdv-om) i super.100 ( 100 minuta gratis-mj.naknada 85 kn sa pdv-om) prikaz broja nije uključen u mjesečnu naknadu i dodatno se plaća mjesečno 12kn+pdv= 14,64 kn:spin:
super tarife su dugo na tržištu, mnogi ljudi griješe i misle da imaju 150KN razgovora, a ne 150 min.= Citat =:
Izvorno postao webgsm
no o tome smo već razglabali, trebamo se držati teme
sve je to jos uvijek preskupo za fiksnu mrezu...pa koliko god oni to znali lijepo upakirat :)
meni to nije nista posebno,a pogotovo sto u neke tarifne modele nije ukljucen prikaz broja.:-/= Citat =:
Izvorno postao webgsm
mislim tko još danas naplaćuje prikaza broja osim t-coma
e to je skroz bezobrazno...= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
A do prije nisu nudili niti specifikaciju poziva. Zamisli koliko je tu prostora bilo za pljačku :)
dobro, to smo odavno elaborirali, ovdje se raspravlja o mogućem "ukidanju" pretplate, stoga.......
nema ukidanja pretplate....= Citat =:
Izvorno postao Inovator
zasto bi kada ove ovce,pardon ljudi ne znaju da nisu duzni biti korisnici t-coma.
ovako,kada te ovce,ovaj korisnici misle to....tj,ne prelaze u alternativne operatere,svabe kontaju...."zasto bi im ukidali pretplatu,kada nema potrebe....zadovoljni su i i ovako,ne bune se."
a i jeb*s fiksni telefon...i onako danas skoro svi imaju mob (nadam se da ce i tu skontati da ih svabe i braca austrianc pljcakaju i vuku za rogove)
e s tobom se slazem...to je sve sustav mrkve i batine:evil:= Citat =:
Izvorno postao mmx
Ljudi moji,sve je to velika prevara.Nema govora o nekakvim jeftinijim opcijama.Osnovni problem je cjena minute razgovora a ona je 0.28l i tu je kraj price.Nema sanse da platite manje.Najvise sam placao kad sam imao besplatan razgovor nedeljom.Jedina jeftina opcija je Hombox a i buducnost je u bezicnim komunikacijama koje ce sve preuzet na sebe.
cekajte i sta ce se jos desiti?
kada to...ako je 1. post napisan 1.10.2006 i u njemu je receno za mjesec dana...to bi bilo u studenom,ako se ne varam... a mozda se i varam,jer studeni je prosao...
ah da,u t-comu vrijeme sporije tece...nikad da dodje taj 11. mjesec...zanimljivo inace im vrijeme tece brze...kada mislimo da smo razgovarali minutu i 10 sekundi....oni nam kazu da smo razgovarali 2...tako i naplate...hmmm
zajeban pojam to VRIJEME!
ja se nikako ne snalazim u tome.
Dajte ljudi dosta vise izmisljanja novih snizenja i super ponuda iz T-coma. kome je on preskup neka ide dalje,kome nije...neka ga,neka uziva.
Nista necete postici kukanjem,direktori u toj firmi,ako slucajno i zalutaju na forume,nece razumijeti ono sto ste pisali...pricaju samo njemacki, a mi ostali smo se dosta naslusali kukanja...
Laznu nadu nam daju samo oni kojima je u cilju da sto duze svoje pare dajemo nasem nacionalnom operateru...ili oni kojima je smijesna cinjenica koliko se ljudi zaljepi za njihove sale,tako da vise nema smisla nagadjati kada ce svabe snizti cijene neke usluge...bilo na mobilnoj,fiksnoj ili internet mrezi.
Kada i ako se odluce na takav potez,sigurno cemo svi mi biti DOBRO upoznati sa tim putem medija...jer oni svaki svoj potez bombasticno najave
Cuo sam da bi moglo za cca 3-4 mj. telefon(neograničeno unutar HR fixne linije)+ internet(flet) cijena 300kn.
Sta vi mislite o tome?
Dal se to isplati!?
Pa sad je telefon + Flat = cca 353 kn mjesecno + potrosnja telefona.
Tak da ak bi to bilo istna, onda dal, ja bi zapravo radije da ponude samo internet bez telefona, odma bi si iskljucio fiksnu, kaj ce mi...
kaj bu s fiksnom me opce ne zanima.. al mogli bi vise skinuti tu cijenu flata...