jaoooo! Ne kužim... pošaljem poruku na 3636 i sve u redu, kažu oni da če me obavjestiti kad bude aktivirana usluga, ali još ništa, pa koliko im treba?! Zovem službu za korisnike i non stop me izbacuje, zar su broj promjenili????
Printable View
jaoooo! Ne kužim... pošaljem poruku na 3636 i sve u redu, kažu oni da če me obavjestiti kad bude aktivirana usluga, ali još ništa, pa koliko im treba?! Zovem službu za korisnike i non stop me izbacuje, zar su broj promjenili????
U roku od 24 sata je aktivirana usluga...
a šta je sa 0981523' zašto me non stop izbacuje kad hoču nazvati?
eto javili mi da je unlimited opcija uključena!
tek sam postao pretplatnik pa neznam, na simpi je SZK bila na broju 0981523, a ova poruka je došla sa broja 0981550... šta nisu iste SZK u t-mobilu, ili su mjenjali broj?
a i ja postavljam glupa pitanja... evo dao sam si sam odgovor!
sjetio sam se da kad zoveš SZK ona žemska kaže: "Dobrodošli u simpa glavni izbornik..." ehhhh ja seljo....;D ;D ;D
Naravno da su brojevi različiti... Treba samo baciti pogled na www.t-mobile.hr...
Aktiviraju u roku 24h, obicno ranije. Ja sam deaktivirao web n walk, deaktivacija je na kraju mjeseca, znaci kad dode 12mj moze se odma deaktivirat unlimited jer ce vrijedit do kraja mjeseca ionak a na kraju ce sigurno bit zatrpani s deaktivacijama pa da se nebi uslo u 1.mj i platilo 100kn...
pa zar ne vide datum kad podneseš zahtjev za deaktivaciju?
pitanje...aktivirao sam opciju poruke,i došla mi je kući obavijest da je uključena i sve to...i dođe mi sad račun i piše naknada za opciju poruke 7.27 i sve ok i idem gledati račun a nemam niti jedne sms pored koje mi piše 0 kn...aktivirao sam opciju poruke oko 24.10....+
skužio sam ,cjenik mi je sam za druge mreže,sms koje su 0 kn uopće ne pišu...+offt-kako isključiti govornu poštu po kratkom postupku??hvala
za deaktivaciju usluge utipkajte: #70#= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ili
http://www.t-mobile.hr/2/20-20-10-50-00.asp
hvala:thumbup:
to ti je kad si brzopet.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Da li je možda netko zna hoče li produžiti ovu akciju unlimited za 25 kn?
A čuo sa da će i onih favorit 7 poćet naplačivati.
Hmmm baš i nisu nešto konkurentni
Da li je možda netko zna hoče li produžiti ovu akciju unlimited za 25 kn?
A čuo sa da će i onih favorit 7 poćet naplačivati.
Hmmm baš i nisu nešto konkurentni
P.S.Neš sa serverom šteka jel se opet pojavio onaj famozni EROR pa mi lupio dva posta:evil:
Neće se produživati... Od 1. 1. 2007. opet će koštati 100 kuna mjesečno za sve tarife osim, čini mi se Flex 500 i 700, oni će moći imati tu opciju za "samo" 75 kn... ;D I da, Favorite brojevi će se naplaćivati 25 kuna mjesečno...
I to im nisu najpametniji potezi... :-/
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Jel to provjerena informacija ili nagadas s obzirom da tako pise trenutno u cjeniku???
Definitivno si u krivu, u flexu 700 opcija unlimited stoji samo 50kn. ;D Dok 7 brojeva na simpi traje do 31.1. Tog datuma će produžit akciju 530-ti put, ili će počet naplaćivat ko na pretplati 25kn.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa sigurno ne može bit provjerena. T-Mobile je produžio 7 brojeva na simpi već 4-5 puta tako da je sve moguće, ali nekako sam dojma da ova akcija neće biti produžena. Nema mi smisla da formiraju cijene ovisno o flexu paketu od 100 - 50kn i onda vječno zadržavaju promotivnih 25kn, a i nešto su zametnuli opciju unlimited na simpa stranicama, tj. ne znam zašt nije na naslovnoj kad je tako superrrrr.= Citat =:
Izvorno postao andro2001
To sigurno,pogotovo sada.Ne znam možda im otkažem suradnju,al opet to stalno pričam pa opet ostanem i tako se stalno vrtim u krug..Ostati ili ne....pitanje je sad...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Sto mislis zasto stalo daju neke akcije umjesto da napokon snize pozive i gotovo?!= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Zbog takvih kao ti!
Sada ce biti zatisje do 3-4 mjeseca kad se ljudi malo ohlade od cijena t-mobile pa ce onda nuditi akciju npr. 100 sms poruka za 15kn mjesecno (lupam) i tako do sljedece promocije... :-)
Točno to, a cijelo to vrijeme plaćaš 3kn prema drugim mrežama.= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
= Citat =:
Izvorno postao ojpi
A viditi cemo, jer kako god bilo oni nikad nisu u gubitku. Ustvari mislim da kako su uveli unlimited da ekipa puno vise zove, a 0.25 lipa kada se pomnozi s nekim brojem daje dosta love koja prije ne bi bila potrosena jer je mnogima skupo zvati.
Ljudi bozji, pa zar smo mi svi malo blesavi pa ne vidimo iza skrivenih redaka, sve je to nacin da se sto je moguce vise ljudi navuce na potpisivanje kojekakovih " pretplatnih paketa " koji su naravno najpovoljniji i slicno. HT i njegova sestrinska podkompanija t-mobile i dalje uspjevaju sa minimalnim kozmetickim zahvatima da zadrzavaju najvecu cijenu minute razgovora u ovom djelu svijeta. Mi svi koji smo korisnici placamo pozive prema fiksnoj mrezi koja je 95% vlasnistvo HT-a a samo 5% su svi oni mali operateri koji su dosli na trziste kojim vlada DT kao vlasnik HT-a. Od kada je DT dosao u posjed HT-a nije u infrastukturu, bilo fiksnu, bilo mobilnu nista ulozio osim najnuznijih popravaka i odrzavanja u hladnom radu. Jedini segment tvrtke u koji se ulaze je promidzba i napada se korisnike na sve strane. Pogledajte samo cijene u Njemackoj u t-mobile Deutcheland mrezi kojoj je vlasnik DT i sada te iste cijene usporedite s nasim. Ostati cete zabezeknuti i budite sigurni da cete se osjecati prevareno!!!! Ako mi ne vjerujete, provjerite sami, pa se molim javite!
Zar stvarno misliš da svega toga nismo svjesni? A kakvog uopće izbora imamo, osim onoga da odaberemo onog operatera koji nam više paše po tome da možemo najviše zvati unutar iste mreže... Kao da je VIP jeftiniji? Meni ne bi sigurno bio...
Ne kazem da je situacija sto se tice tvrtke VipNet inace u vlasnistvu Austrijskog telekoma koji je inace u vecinskom vlasnistvu tvrtke iz Velike Britanije Vodaphone
a koji je u vise svojih sestrinskih kompanija u vrlo dobrim partnerskim i suvlasnickim odnosima sa Deutche Telekom AG. Bas iz tog razloga su cijene VipNet-a i t-mobile Hrvatska potpuno iste u nekim a vrlo slicne u ostalim uslugama. Jedina razlika izmedu njih je u biti u kvaliteti infrastrukture GSM mreze koja je kod VipNet-a bolje kvalitete a razlog tomu je sto je Vip u biti razvijao samo GSM usluge dok je DT kada je kupovao HT dobio vec gotovu infrastukturu ali i ogroman broj zaposlenih i naravno ono najbitnije , monopol u fiksnoj telefoniji. Automatski su odlucili da sto prije je moguce vrate svoje ulaganje i to su ucinili na taj nacin da su rasprodali sve nekretnine kojih su bili vlasnici i poceli se koristiti unajmljenim prostorima. Ulaganja u mrezu su bila minimalna, tek toliko da radi a maksimalno se ulaze samo u promidzbu. Onog momenta kada se DT rijesi sve svoje rashodovane opreme iz svojih kompanija u EU i vrati ulaganje X2/3 automatski ce prodati HT najboljem ponudacu a mozda ce ga i ugasiti, sta im se bude vise isplatilo! To su vec naravo uradili u vise zemalja kao npr. Ceska, Poljska, SAD, Kanada, Indija idr.
sto se tice ovih 'besplatnih' poziva, ja ipak mislim da oni hoce da nas navuku i 'nauce' da ne gledamo na sat dok telefoniramo. evo npr. sada kad govorim za <sarkazam>nevjerojatnih</sarkazam> 25lipa po pozivu onda poziv koji inace traje 20tak sekundi traje i po 5minuta. To im je taktika, jer poslije kada pozivi budu normalni ljudi ce zadrzati stare navike. A da ne spominjem one koji ce zaboraviti ugasiti Unlimited opciju, pa ce im sljedeci mjesec stici racun za 100kn veci ;) Zato sam ja maloprije ugasio Unlimited i nakon nove godine cu opet morati gledati na sat dok budem telefonirao :D