Takvi mobiteli (i naredne verzije N9x) će biti povoljnije (kolko tolko) tek za godinu dana (zato jer će neko vrijeme promjene biti minimalne) a tržište veliko i gladno
Printable View
Takvi mobiteli (i naredne verzije N9x) će biti povoljnije (kolko tolko) tek za godinu dana (zato jer će neko vrijeme promjene biti minimalne) a tržište veliko i gladno
http://www.mobileburn.com/media/noki...5-IMG_2268.jpg
http://www.mobileburn.com/media/noki..._berlin_02.jpg
Pogledajte koliko su im slični dugmići sa strane :)
da, to sam skuzio, potpuno su isti.... jeeee,,,N73 is mutated N95 :bunny:
moze li neko malo bolje pojasnit ovaj GPS na n95 da li ima ugraden u sebi GPS modul ili moras kupit posebno modul kao i kod ostalih nokia i kad bi se moga mobitel pojavit kod nas???
Sve je ugrađeno u njega (zato piše GPS), jedino što ti moraš nabaviti je karta Hrvatske ili čega već želiš...
koje če bit besplatne,no sa telefonom če več doč karte nekih područja.pravo je pitanje koliko če ovakav telefon bit efikasan s obzirom na tako kratku autonomiju.
Otkud ti ovo? Što to znači da se na N95 neće trebati instalirati TomTom ili nešto slično?= Citat =:
Izvorno postao sodom
sa mobile review-a= Citat =:
As regards GPS, there is another thing that can exert great influence upon the market – the standard software kit includes an application going by the name of Maps. With its help, users can upload maps of the world’s largest cities and use them without having to pay anything. This technology has been passed on to Nokia by gate5 (taken over by Nokia lately). Apart from the maps themselves, the application offers tool tips on sights and other places of interest. The only chargeable piece of software is an add-on module, enabling navigation on the road (sound notifications, enhanced route building etc.).
However the fundamental difference of Nokia’s approach from everyone else’s is not the freeware navigation program – other companies don’t charge for it either. What really matters is that Nokia has decided to invade the market by offering free city maps, in other words they provided basic functionality for their application without requiring any payments, while other manufacturers prefer letting users get maps for money. Apparently, it’s quite a good claim for being a success and should the GPS-functionality get a boost on Nokia’s smartphones, in 2007-2008 the company will be capable of shape-changing the fundamentals in this field.
ne, Nokia će proizvodit karte za sva područja...sve će biti izložemo i dopušteno za korištenje korisnicima(nećeš valjda dati 7000 kn za mob. pa da te još za kartu traži 1000 kn ;D )
EDIT: sodom me stigao :-/ , al mi se neda prevađat, ja sam negdje ovako pročitao
@ Sodom, SF
Hvala!
Ovo je stvarno dobra vijest. Baš me zanima da li će Nokia u studenom predstaviti mobitel iz E serije sa GPSom. To bi bila super stvar (znači, nešto kao N95, ali bez kamere, pa da bude par tisuća kuna jeftiniji, kao E61 i N80)
Mislim da neće. Tko bi ona kupio N95.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Što se tiče nove serije E, fokusirat će se na novim komunikatorima.
9500 i 9300 odavno vape za nasljednicima, a čak ni 3g ne podržavaju.
Al dobro, krajem 10 mjeseca ili početkom 11. bi sve trebalo biti jasno.
Evo, Eldar ima neki protopip u rukama i postao je na svom forumu slijedeće vrijednosti trajanja baretije.
Izgleda da ćemo uskoro imati neki review :spin: :spin: :spin:= Citat =:
some digits about battery time
WiFi - around 3 hours
GPS Navigation - 3.5 hours
Games - 3 hours
Playback video - 2 hours
it is real data from the device
pa covjek je stvarno legenda.kako mu to uspijeva???
Bivši agent KGB-a sve može ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
nema sta, vrhunski mobitel, predobro izgleda, ima sve....ekran je jednostavno :thumbup: :thumbup: , ali stvarno me strah te cijene, preci ce to i 1000 € :-/
U nokiji kažu da će cijena u Europi biti 550€
...ali hrvatska nije u europi nego na balkanu ;D zato možeš računat na +200 eura min.= Citat =:
Izvorno postao gervasius
joo želi je imat :spin:
http://img135.imageshack.us/img135/5...6481vo9.th.jpg:
a tek ja.......
ne znam kako cu se strpit jos tolko dugoooooo....
Samo što je mob malo veći kad je zatvoren (velik je kao i N70)... ali dobro... zbog velikog displeya mi to nebi smetalo... :rolleyes: :spin:
Jedino što mislim da će biti zafrkano pisati poruke s tim mobom... :rolleyes: :-/
njet, tanji je i niži...
da, relativno malena tipkovnica izgleda...
Da, malo je povelik, ali za ono što pruža je ok...i puno manji od N93
Ja mislim da su mu baš dimenzije prednosti...samo ta jeb... baterija kvari sve, ali to mogu prebrodit,nadam se boo:-/ Mislim da je to puno bolji izbor nego n93
Slažem se. N93 je fakat prevelika.
Kaže zadni test u Mobilu i da škripi. Pa, dati soma eura za "škripavca"...
N95 zgodno izgleda. Daj Bože da ne ostane samo na tome.;D
valda nece skripati n95..
u zadnje vrijeme je jako slaba kvaliteta izrada kucista, dok soft sve vise napreduje
gotovo svaka novija nokia skripi i na to se treba naviknuti.