gledao sam w700, cini mi se ok, sta drugi misle
Printable View
gledao sam w700, cini mi se ok, sta drugi misle
Mislim da bi trebao to pitanje postaviti u SonyEricsson dijelu... Ipak, to što si napisao je totalno nevezano za temu...= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
Ne moras biti bezobrazan,ako si vidio nova sam u ovom pa ne znam,mislim da sa svojim oglasom nisam nikog uvrijedila ili?!Nemrem vjerovat na primjedbu!!!!!!
Ok! Nisam te htio uvrijedit... Samo ti lijepo kažem, jer se zbog sličnih stvari može pokupit ban... Pa da nebi bilo, da nisi znala... Nisi nikog uvrijedila! samo ti to prijateljski kažem...
Kaj je to ban,znam da mozda zvuci glupo al ne znam!Hvala na isprici,poslusala savijet i otisla na oglasnik i nadam se da sam sve ok napravila jer mi jos neke stvari nisu jasne pa se ucim i otkrivam......
ne, u paketu ti ne dolazi niti usb kabel, niti slušalice, dakle, samo aparat, punjač i cd sa sotwareom (MPM- Mobile Phone Manager). Usb kabel imaš za kupit posebno, cijena mu je oko 150 kn.= Citat =:
Izvorno postao chiraz
oprosti ali ipak je covjek u naslovu rekao predlozite mi mobitel, nije rekao da mora bas motorola, i usput odgovaram na post a ne postavljam novo pitanje:angry:= Citat =:
Izvorno postao Ico86