uzas, fuj
Printable View
uzas, fuj
zašto vjeko? pa kaj ne voliš jetrica? :lol: :lol: :lol:
hehe..krvava andrea :D :lol: :lol: :lol:
nije više bloody marie...nego bloody Andreica....
vidiš ja volim jetrica-al sad za ozbač.
gledala sam neki dan na tv-u kak su napravili za jest biftek i gore polili sa čokoladnim preljevom. fuuuuuuuuuuj. kombinacija meso + slatko fuj, odvratno.
...na kraju sve ti se to ipak 'zmješa u želudcu pa što se prenemagat' (zvekneš na to još koju papričicu i kiseli krastavac i popunio si skoro sve okuse)... ;)
dobro, istina, ali opet fuj.
...makar imaš stav...
što bi trebalo značiti?
Engleska kuhininja - meso sa šlagom! Probo i mogu reći nije tako odvratno kako se čini ;D
...pa puno fuj... ;)
fuj, jedno veliko fuj!
Jeste kad probali tortu od graha i juhu od jabuke? Ne ozbiljno nije to loše uopće.:cool:
Pa smljeveni grah često uvale u kesten pire da bi uštedili i to dobro pomješaju pa se ne skuži... pogotovo je frka naručivati kesten pire kad je već prošla sezona kestena... ;D
...dobra informacija...
daj nemoj zezat wb....to nije istina.
****** ja sam čuo da tako rade... nadam se ne u Vinceku, ali danas svi pokušavaju negdje zaštedjeti...
pa dobro znam, ali pa osjetilo bi se..po okusu..ma joj ujfu
:jehon:
sacherica, reform torta....tiramisu
sladoled sa onim finim cokoladnim preljevom
obozavam glazuru od cokolade
bajadere, zagreb.......
rožata..njami
čokolada......mljac je lindt bijela čokolada s bijelom kremom
.....a i ostalo lol..... nikako nije za odbacit
Samo mi nemoj to govorit :cry: :cry: :cry: :cry: Kesten-pire,slad.od kestena,kseten-torte,kolaci...sve iluzije su mi pale u vodu:( :( :(= Citat =:
Poslao: whiteboy
Pa smljeveni grah često uvale u kesten pire da bi uštedili i to dobro pomješaju pa se ne skuži... pogotovo je frka naručivati kesten pire kad je već prošla sezona kestena... ;D
Kaj onda kad zafali graha može se staviti malo kestena u grah čušpajz?:lol:
probaj pa javi
:lol: :lol: :lol:
meni je zakon milka od keksa i bijela milka......
ali i griote nisu za bacit...
tek twix,mars rafaelo......
:) gdje ste našli tu temu...joj ja volim slatko...čokolade,kolače,sladoled,sve..
BTW kaj se tiče graha to je stara fora.Imam recept kaj ide i krumpir.To ti je ko i za palačinke kad mi je kuharica rekla (u jednom restaču)kud bi oni došli da rade palačinke samo od mlijeka.;Dhttp://img362.imageshack.us/img362/6...kies1ai.th.jpg
sve čokolade sa kokosom itd....