hmmm^2 :)
Printable View
hmmm^2 :)
OK, vrijeme je da se vratimo na temu ovdje, mislim samo ako netko ima nešto za dodati...
KAJ MI STALNO BRIŠEŠ POSTOVE!!! Ja nisam nikad offtopic,a šta se šale tiće uvjek je u granicama razuma.Ontopic šale i potpore valda mogu ić,pa nisam na forumu da se ponašam ko na karminama!!! Neka sranja tipa "nabi si partviš itd..."ostaju?,a meni mičeš moju briju. Nemoj se za...avat.Ak ti se ni ovaj post ne sviđa moš me zbanat boli me ..ta.Malo uskladi granice kriterija.
U POSTU ĆE SE NAĆ ONAJ NA KOG SE ODNOSI!!!!
Valda nisam sad offtopic!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????,a ak netko osjeća da sam ga osobno uvredio ili destabiliziro njegov psihički mir nek mi pošalje PM,pa ću mu se osobno ispričat ak ću smatrat da je to u redu,a ak ne onda ću ga još jednom sterat u krasan k....!
Kiseli :)
tko, što, kome, čemu??? :confused:
...možda mi komp nevalja........
ne kužim, ja ti nisam ništa nikad zbrisao, pogotovo u zadnje vrijeme u nedostatku vremena slabije obavljam mod dužnosti, znam da je zappan nešto danas malo čistio forum, ali ja nisam (iako jedva čekam da vam za Božić poklonim jedno masovno brisanje off topica, ako me tko ne prestigne... ;D) ... daj reci tomo kaj je bilo, 'tužbalica' je tu da se žališ otvoreno...
...pa stalno mi fale postovi-il sam lud,il mi komp nevalja........možda haluciniram,a možda su u šumi.
Sad ću svaki post prepisat sa kemijskom na papir ,pa bumo vidli.
Oču odgovor na neki post,a ono ga nema ,to je bilo.
AKO MI NITKO NIJE BRISAO POSTOVE,A NEKOGA SAM UVREDIL.....JA SE DUBOKO ISPRIČAVAM!!!!!!
SORRY:) EVRIBADI
ah, i nered je bio na forumu... možda mu nisi htio platit pivu pa ti se tako osvećuje... ;)
...može bit...evo tebi jedna:beer:
...i njemu:beer:
...naš da čovjek pozdipi kad mu nema posta,sad moram i ja pit:beer:
čim mene nema odmah sranje....dobro da ja nemrem brisat postove , jer bi ziher ja bila kriva....:D
...možda si neposredno djelovala... :D
(evo sad si i ti kriva)... ;D
primjećujem li ja to da tomo tiho štrajka konstantnim ON topicom?? :) To je kao kad carinici 'štrajkaju' tako da rade svoj poso... ;D
baš sam se pitala gdje si ti dmitrovski sunce ti tvoje...= Citat =:
Poslao: dmi
...možda si neposredno djelovala... :D
(evo sad si i ti kriva)... ;D
da, ja sam sve kriva! kriva sam ti ja pred ljudima, kriva sam pred njom i drugima, kriva zato što sam tvoja bila, ....tralalalala
vjeruj, to je samo prolazna kriza!= Citat =:
Poslao: whiteboy
primjećujem li ja to da tomo tiho štrajka konstantnim ON topicom?? :) To je kao kad carinici 'štrajkaju' tako da rade svoj poso... ;D
Nije ni tebi lako... ;D= Citat =:
Poslao: andrea
baš sam se pitala gdje si ti dmitrovski sunce ti tvoje...
da, ja sam sve kriva! kriva sam ti ja pred ljudima, kriva sam pred njom i drugima, kriva zato što sam tvoja bila, ....tralalalala
oš`po dupetu, il` iza vleha?:D
...ja b' rađe kuna... ;D
@tomo: a možda sam ja malo imao napadaje brisanja... a možda i nisam tvoje brisao.. nešto malo jesam jučer čvaknuo reda radi ;D . možda da si napisao u kojoj temi se tto dogodilo bih ti i više znao reći, ovako tko zna što se desilo... pitaj nereda, možda on ima neke veze s tim.. on isto tak voli svašta obrisat kad dođe doma u petak navečer (subotu ujutro... ;D )
LOL
da, zna se dogoditi da i cijeli thread (npr. sa slikama :rolleyes: ) nestane... ;D
@wb....:beer:
@zappan...:beer:
@coma...:beer:
Samo vi dečki radite kak treba,sa moje strane imate sve pohvale.Ruku na srce-nezamjenjivi ste
....malo sam pop.....l, hebiga dogaja se.
BTW......nemojte se sad uobrazit
kad cemo mi te pive popiti?
jedan dan cu obrisat cjeli Internet pa cete vidjet.
a kako cemo mi to skuziti?
ti bi samo cugao coma....pa buš alkić uskoro postao...ak već nisi...= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kad cemo mi te pive popiti?
:D :D :D
čula sam da u MIOC-u imaju automat na kovanice s pivom...to si ziher ti inzistirao...:D