ja idem ovih dana odjavit w'n'walk (odnosno prebaciću se na s svidja mi se kako radi ta stvarčica) pa vam javim jel uspjelo...= Citat =:
Izvorno postao zzzzz
Printable View
ja idem ovih dana odjavit w'n'walk (odnosno prebaciću se na s svidja mi se kako radi ta stvarčica) pa vam javim jel uspjelo...= Citat =:
Izvorno postao zzzzz
Uzmi radije u T-mobile ipak dobiješ garanciju a u Mobis servisu čim pokažeš mob več te to košta 500 KN:thumbup: :thumbup: :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao iwek
ajd ti to provjeri. ja sam uzeo varia na tu foru i rekli su da mogu iskljucit ili se prebacit na S, ali kakvi su oni, svasta moze bit. uglavnom svakako se isplati uzet neki od ta dva mobitela. zapravo isplativo je ak se uzima mob na duze vrijeme. N70 je odlican mob, bar je takav dojam ostavio na mene, kad sam ga koristil par dana, ali ja sam se ipak odlucil za mda
Bez brige, uspjet ce.= Citat =:
Izvorno postao iwek
Frajera sam izričito pitao za tu "foru" i rekao je da to zaista tako funkcionira.
Predpostavljam da nakon isteka promotivnog razdoblja više neće, ali za sada to tak ide.
Objasnio mi je da w'n'w funkcionira kao i ona Unlimited opcija, jedan ju mjesec mozes koristiti, a drugi ne moraš, pa ju onda opet mozes aktivirati i tak stalno.
Dakle, iskoristite priliku! :thumbup:
E jok... to nemože samo tako...= Citat =:
Izvorno postao zzzzz
pričitaj malo ovjete korištenja web'n'walk -a... tamo piše da se ta opcija može uključiti SAMO 2 puta... Znači nemožeš jedan mjesec ju ne koristiti pa ju ponovo drugi mjesec koristiti... Tako da od toga ništa... :evil: To je mala caka... :-/ ;D
To nisam vidio, istina.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Međutim, usluga w'n'w je ionako samo dostupna do kraja veljače 2007. čini mi se, jer do tada traje promotivno razdoblje; ko zna kaj bu poslije :)
uspješno isključen w'n'walk na kraju obračunskog razdoblja uštedio sam 300 kuna na mobu ;D= Citat =:
Izvorno postao iwek
Možda...= Citat =:
Izvorno postao iwek
ali ipak pogledaj račun za idući mjesec kad ti dođe (za 10.mj) pa onda reci da li su tu uračunali tih 100Kn koliko dođe w'n'w...
zvao sam službu sa korisnike usluga je deaktivirana danas.idući mjesec će mi doć za ovaj sto kn...s tim sam i računao jedna rata mi ne gine..= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ako je to zaista tako, onda bi si mogo piknut N70, sa tim w'n'w-om... :thumbup:
Hvala na info...
Znači, u biti plaćaš tih 100kn za 9ti i 100Kn za 10ti mjesec?
Al dobro... opet se ušpara...
nou samo jednom sam platio 100 kuna odnosno tek ću ih platiti jer sam mob uzeo prije 3 tjedna...i nakon 3 tjedna sam zatvorio uslugu.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
pitanje.. kad se kupi n70 sa w'n'w' kako se moze instalirati novi soft?
jel se to moze sam ili ga treba nositi u servis?
i da, postoji li neki program za raspored ikona, menija i izgleda moba iznutra?
t-mobile ti je prije nekih mjesec dana povukao nokije n70 iz trgovina i ubacio softver potreban za w'n'w uslugu te sve aparate "softverski ažurirao" i vratio u trgovine tako da ja na mojoj njoki imam verziju v.5.0616.2.0.3 datum softa je 24.4.06. ,tako da osim svega ovdije već navedenog još dobiješ i mobitel prilično UP TO DATE :thumbup: Po svemu ostalom je to obična t-mobile njoka znači imaš onaj logo ispod displaya i na poledjini na poklopcu kamere.Sve drugo od t-mobilea se može pogasit (screen saver i t-mobile melodija) a izbornik urediš kako sam želiš (ipak je to symbian) mičeš ikone, raspoređuješ, trpaš u mape itd....(sa nekim temama ti se ful mijenja i izgled ikona no to vjerojatno i sam znaš...[vezano za teme HVALA DRUG MILE GLAVNI SAM NA KAVI OVIH DANA :jump: !!!])= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
Ko što je Iwek rekao ikone mičeš sam, uređuješ meni kako poželiš... Čak možeš i foldere naparaviti i u njih staviti neke ikone... Tako sam si ja slagao meni još i na 6600...= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
A ako izađe noviji soft nego što je na mobu, mislim da bi se trebao normalno moć instlirati... a ako se nebi mogao, zato imaš garanciju kada ga kupiš u t-mobu, pa ti onda u Mobisu stave novi soft besplatno... :thumbup:
Uzeo sam neki dan ovaj mob sa W'nW, mobač je bolesno dobar i prekrasan, pravi muški mobitel, internet radi fantastično, još samo da na t-mobile proradi videotelefonija :thumbup:
nemoj sam zaboravit otić pred kraj obračunskog razdoblja (znači oko 25. og u mjesecu ) iskopčat to sranje... osim ak ti se surfa za 100 kn mjesečno...= Citat =:
Izvorno postao Gec
još da ne kvrcka čim ga u ruku primiš bio bi savršen= Citat =:
Izvorno postao Gec
više ne kvrcka u crystal caseu....= Citat =:
Izvorno postao smogovac
thx za pojasnjenje za meni i slicno.
a za iveka, :thumbup: da, ali je onda malo manje lijep
odlučio sam kupit novi mob i za oko mi je zapeo N70(u t-com ponudi).
e sad me zanima dal u t-com ponudi postoji crna boja(na netu piše da je to Music Edition,valjda se dobije više memorije,uglavnom nije važno)(VAŽNA je BOJA:licklips: ), ili ako ne postoji dal se može negdje kupit crna orginal maska da mogu zamjenit ako ipak uzmem ovaj sivi iz ponude??
bio sam u dosta ducana i nigdje nisam vidio sa crnom maskom, najbolje je pitati u t-mobilu jer imaju uvijek male kolicine tih mobaca. Sigurno se moze maska zamijeniti no dosta je skupa= Citat =:
Izvorno postao marq
Ta crna Nokia N70 je tek najavljane i još nije došla u prodaju kod nas... Prema tome, nećeš još nać u dućanima tu crnu N70 music edition...
Što se tiče maske, ona se može zamijeniti u servisu, ili ako si spretan, zamjeniš ju sam, ali sumnjam da ćeš sad naći original crnu masku... Možda ćeš ju moć kupiti kada se na našem tržištu pojavi crna N70... do tad, nažalost ništa...:-/
Ima (barem je bilo) na www.crazy-shop.com crna maska i tipkovnica za male novce (zamjenska naravno).
Ako nije trenutno u ponudi moze se poslati upit pa ce javiti kada ce stici.
prošlo je godina dana a oni tek sad izbacuju crnu boju-zanimljivo:rolleyes:
Ma fakat kvrcka evo imam ga vec koliko i stvarno to nije nikakav problem :rolleyes: mob uopce ne kvrcka i jedino lose na njemu je zadnji poklopac koji za one koji nisu neke teske picajzle i nije opet nikakav problem sto se njega tice...sam je problem kaj se otvori kamera kad ga vadis iz depa ali i to se moze sredit za one koji su snalazljivi...ja neznam jesam li ja sam ovakav il su sam neki tolke picajzle...sad mob udaram vucem da vidim di to kvrcka i nis...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
To je moje misljenje a vi sad mislite kaj ocete...