sam se ti tjesi..kad bum imao 520 eura bum si kupil 8910i pa mi onda reci da nije bolji do siemensa..a i sad imam makinu.
Printable View
sam se ti tjesi..kad bum imao 520 eura bum si kupil 8910i pa mi onda reci da nije bolji do siemensa..a i sad imam makinu.
ajde koji siemens serije 55 (osim c55) nije bolji od 8910i?????
M55= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ajde koji siemens serije 55 (osim c55) nije bolji od 8910i?????
pa neznam bas
a i sad imaš makinu koju molin te ?
Nimda,varaš se!
ajde ti uđi u tramvaj sa 8910i i sa simensom pa ces vidjet koji plijeni veću pozornost! ono s55 je samo jadan pokusaj simensa da se priblizi lukzuznoj klasi...btw simens ima 256k dok nokia 4000+k.........i kaj ce simensu fotic ako mu je jadan ekran?........
ajde samo reci kolko memorije ima na njoka!
ne govorimo ko plijeni vise paznje nego koji je po funkcijama bolji
imaju jednako memorije tu negdje oko 2mb manje vise
oko 200kb kolko ja znam
200kb, nije moguce mozda kod obicne verzije(8910-bez i)
pogledaj u mobil, kolko se ja sjecam imalo je nesto vise od 200kb
o jadosti od noklje
i uostalon ja ne kupujen mobitel da se ljudi okreću za njin radi izgleda dovoljno je meni u busu da kad me neko zove svira baš u originalu higway to hell kad će to noklja moć
daj priznaj da je noklja precijenjeno smeće
da nokiaja je smeće al trunku bolje od simensa..trebali ste napraviti thread simens Vs. sonyericsson jer su jednaki i u raspodjeli klasa......nokia, simens imaju nedoraden softwer....sony ima najbolji i najbolja resenja..
to je djelomično točno ali zašto npr. na t610 nemoš slat bilo kakva vrste fajlova dok na siemens moš SE kad mu pošalješ neki fajl prvo provjerava da li ga podržava ako da onda ga tek stavlja u memoriju odnosno ne stavlja dok u siemens moš stavit bilo kakvu vrstu fajla
vjeko, pa nokia ima najbugovitiji sw od svih
ne može da prihvati da noklja ne svaća
@cule nokia je isto sranje ko i simens..ako ste vidjeli izbornik ondosno software sonija, vidjeli biste kako je bio ispred svoga vremena i po izgledu i po brzini..poruke mi je otvaralo isprve, podrzavao je wallpapere po cijelom zaslonu visoke tada rezolucije(95x95), dok danas vecina simensa nema tu rezoluciju a kamoli 128x128..pa i polifolne melodije koje su skoro na kvaliteti dansanjeg samsunga..
znači da obraniš noklju više nemaš argumenata pa sad pribacuješ na drugu frontu ?
PA NE BRANIM NOKIJU SAMO KAZEM DA JE SIMENS LOSIJI
tema je siemens vs nokia i mi smo lipo raspravljali na tu temu onda si ti upa da je i nokia i siemens(šta za siemens nije istina) smeće a da je SE najbolji i onda san ja reka da kad više nemaš argumenata za obranit nokiu da pribacuješ na drugu frontu jesi sad razumia šta je pjesnik tija reć
kog sam god pito nesto o simensu(oni koji mijenjaju mobilne marke) kazu da je simens uzasno spor naspram drugim mobitelima..hehe i gotovo koliko ja vidim ni ti nemas agrumenata..the end!!!
dobro evo vako ćemo prvi mob mi je bia m35i 2001 15.10. kupljen nakon njega san ima 3310 T20e s35i c55 s55 a još da ne nabrajan na koliko mobitela san se ima priliku "igrat" i nikad AMA BAŠ NIKAD NISAN POMISLIA SIEMENS JE SPOR
mogu ti se zakunit na bibliju ako oćeš
ispravak netočnog navoda m35i san dobia na 13. rođendan dakle 15.10.2000