Izvorno postao krunoslav
Evo danas je izašao novi Moj Moby, na 84 stranice. Smanjili su broj stranica za 16, cijena je ostala ista (20 kuna). Znači, Mobil sada ima 24 stranice više (ukupno 108 stranica) za 5 kuna više.
U našem zadnjem broju Mobil ima 14 testova mobitela, a Moby 10. U svakom broju Mobil ima više testova mobitela, ovisno o prostoru dajemo im i po 2 stranice, a nedavno je Nokia N91 dobila 3 stranice. Ako ima štofa za pisati, kada se dogovaram s novinarima oko prostora koliko ćemo pojedinom mobitelu dati, uvijek damo prostora koliko treba i koliko mobitel zaslužuje.
Možda smo se hvalili da smo bolji od konkurencije, ali nije li to sada i očito gledajući samo ove brojke.
Što se tiče ženskih na naslovnici mislim da ću dobiti i podršku od don Ante Bakovića za to (nadam se da ga se sjećate, to je onaj svećenik koji propagira rađanje i što više malih Hrvata da se rađa), jer kako Hrvatska sve više postaje pederska zemlja, mislim da se po tom pitanju nešto mora poduzeti. Stoga, neka žena i da nam se diže na njih :spin:
Samo da vam kažem da ženski dio čitateljstva stalno pita kada će na naslovnici konačno biti neka muška faca. Što kažete na to? Na nekog mišičavog? Da li biste radije i dalje ženske komade na naslovnici? Mislim da bi na ovo svi trebali odgovoriti!