sumnjam da su ovu tarifu kreirali prema tvojim potrebama. Ako se opcija zove FIKSNA malo je cudno ocekivati od te opcije da budu jeftiniji pozivi prema drugim mobilnim mrezama.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Printable View
sumnjam da su ovu tarifu kreirali prema tvojim potrebama. Ako se opcija zove FIKSNA malo je cudno ocekivati od te opcije da budu jeftiniji pozivi prema drugim mobilnim mrezama.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ja imam neku staru VIPMe karticu i na njoj cu aktivirati tarifu FIKSNA i samo cu je za to koristiti, a sve ostale pozive preko Tele2.
To je po meni najisplativija opcija ali eto opet dva mobitela se moraju nositi ili ne ako VIP-FIKSANA ostaj kod kuce kao pravi fiksni telefon :-)
Sada bi jos samo trebalo aktivirati kod t-coma Mini halo sa pretplatom od 45kn+PDV (55kn) da me drugi mogu zvati i da mogu na internet.
nisam ni ocekivao da je kreiraju prema mojim potrebama,nego da ipak malo usklade cijene poziva prema mobilnim mrezama,jer tele2 ima dvostruko nizu cijenu.tih 2,5kn stvarno strse u toj tarifi.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
potpuno tocno... takoder i za pozive prema vip mrezi:= Citat =:
Izvorno postao blue_soul
1000minuta ,s tim daje minuta = 0.15kn
a o sms porukama da ne govorim...
100 sms ova te kosta 0.4 po smsu.
http://www.agrokor.hr/pls/A2/A2.uti_...?entry_id=7642
eto vidis isto tako u ovoj gore ponudi pise da kila piceka kosta 18,99 kn sto je cista laz. u konacnici on kosta nesto vise sto bi moglo biti takodjer neisplativo. Nigdje se ne spominje da ja moram jos potrosit nesto struje za pripremit tog piceka i vode za pranje sudja.
za sve kojima su ove tarife cudne imaju na Prepaidu Send tarifni model gdje je najtransparentnija cijena poziva prema fiksnoj 3,36 kn i 2,14 kn a SMS je 40 ili 29 lipa i nema skrivenih troskova :)
gledaj, ako saljes 100smsova onda sigurno neces uzimati to, to je za ljude koji salju dosta vise od 100smsova tj 3 smsa dnevno= Citat =:
Izvorno postao megane1.9
posto jos nitko nije, molio bih nekoga tko zna da mi odgovori na ovo= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
pa kad ti prode ugovor, 12 ili 24 mj. mozes uzet novi mob.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Da i? Zašto bi se to trebalo spominjat? Pa nećeš platit vodu i struju konzumu.= Citat =:
znaci nemoras imati odredjen broj bodova?= Citat =:
Izvorno postao megane1.9
dragom Bogu svejedno komu se placa. megane je ustanovio da se placa vise nego sto se u prvom trenu cini nije bas nesto spominjao kome se placa.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Da, ali si naveo usporedbu s vipovom reklamom, a ona s tim nema veze.= Citat =:
naveo sam u usporedbi s ovim postom a vipovu reklamu nisam spomenuo :)
= Citat =:
Izvorno postao megane1.9
neznam, ja bi vrlo rado uzeo sms opciju, ali nemože na easy tarifu...
ja mislim, da bi najbolje bilo, da je vip ponudio neku tarifu s kojom mozes pricat prema fiksnoj za nekih npr. 0,20kn, ali da nema onda mjesecne pretplate.... ili cak0,30kn, 0,40kn.... ni pola kune nebi bilo previse, samo ne vrijedo govorit kad od toga nema nista......
ljudi ja vas stvarno ne razumijem, kako ide vrijeme, tako se snizavaju cijene i to je normalno. i sada vi niste zadovoljni sa najboljim pretplatama u hrvatskoj i definitivno najnizim cijenama. (naravno da ako pricate 5 minuta mjesecno i saljete 20 poruka onda vam se ne isplati)
Nema najnizih cijena, sve se svodi na kojekakve modele pa kako kome pase. Isto kao sto se niti za jedan shopping centar ne moze reci da je najjeftiniji.
nema bodova, svakih 12mj mozes kupit... a ako imas bodove mozes i ranije...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ma ljudi. ova vip tarifa je samo ocigledno jeftina, sve su oni u vipu iskalkulirali da bude za njih isplativo.
sve to stoji sto kazes, ali ovdje se radi prvenstven o vipu, koji je kao "najjeftiniji" a zapravo je istakao zavaravajuce cjene.. jer ostatak ipak ide njemu i on zaraduje...= Citat =:
sto se tice plieta, struja i voda idu drugoj firmi i konzum od toga nema koristi pa je cjena tog pileta konačna tj konzum hoce biti najjeftiniji, da ne odes u merkator i kupis to isto...
no kod vipa, oni reklamiraju jednu cjenu, a zapravo je potpuno druga cjena a sve ide istoj firmi... dakle hoce da budes kod njih a nisu ti stavili prvu cjenu koju placas..
primjer s piletom:
konzum: cjena pileta je 8.99 s tim da moras platiti ulaz u konzum 10kn.
e to je nerealno,, onda bi ti reko eej, pa pile me zapravo kosta 18.99.. a ne 8.99 kao sto reklamiraju.. e to radi vip trenutno.
da, ali vecina ljudi kada udje u konzum nece kupiti samo pile, pa ako potrose 100 kn ili više, sigurno to pile neće koštati 18.99 :-)= Citat =:
Izvorno postao megane1.9
VIP reklamira stvari kao da su najeftinije svakome, a zapravo će toliko jeftine biti onima koji više koriste i zovu, tj. nekima.
To ne umanjuje činjenicu da je VIP model 50 + sve Opcije povoljnije i isplativije od Tarife 60 + Unlimited. Obje mogućnosti imaju cijenu od 160 kn + 12,5 kn za frekvenciju, no VIP opcija nudi puno bolje cijene. A za cijene prema ostalim mrežama, tu je Tele 2 sa Vrućom tarifom ili Tomato. Više nije potrebno niti dva mobitela, jer postoje SIM adapteri za 2 kartice koje stanu u svaki mobitel (rezanje kartica). I eto ne vidim zašto bi to trebalo biti problem :thumbup:
Sumnjam da će netko ponuditi Tarifu ili Model koja će uvijek moći zadovoljiti svačije potrebe za jeftinijim komuniciranjem, jer tako bi svaki mobilni operater u HRV brzo otišao iz nje sa malim profitom.
Eto, možda sada Tele2 nešto pametno i jeftino ponudi idući tjedan (ako gledamo koliko im je trebalo da odgovore na Tomato ili na VIP easy).
Prije nego što sa pilića prijeđete na jelene - vip nikoga nije prevario - niti zavarava cijenama - jednostavno - ako želiš pričati za 0,1kn sa fiksnom plati 30kn... I ljudi znaju da moraju platiti 30kn i plate to, i tada je cijena 0,1kn minuta...
i to je korektno od strane vipa i nikoga ne zavaravaju reklamom... a ako je i 0,16 u najboljem slučaju to je za ljude bez fiksne super jer su do sada plaćali 0,91kn tarifa easy u najboljem slučaju...
mislim da je takva buka oko toga nepotrebna...
bilo kako bilo, ja se ne gibam od tarife easy...:comp:
ma cisto nebitno komu se placa.
vidim da je to nekima skupo jer nebi koristili uslugu.
www.caritas.hr pa probajte tamo
tele2 je jeftiniji i od caritasa:guitar: :flame:
Mali offtopic:
Je li tko vidio ovaj tekst: "HURA mora reagirati i zabraniti prikazivanje reklame s majmunom jer se njome omalovažavaju građani koji imaju fiksne telefone, kaže Zoran Vujović, član upravnog odbora Društva Potrošač"
http://www.poslovni.hr/21382.aspx
Koji su to debili, njih vrijedja sto ovi koriste scenu iz Odiseje 2001! :-)
Potrošač poprilično neradi ništa osobito pametno, a ako se zapitate zašto imamo više takvih udruga tj. zašto je došlo do raskola u centralnoj riješenje ćete naći u novcu koji primaju od donacija u rh, a pogotovo iz inozemstva. Kako su se lako identificirali s gorilom, zanimljiv osjećaj sigurno, čiste majmunarije :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
Dakle uzmem pretplatu od 50 kn, doplatim po 30 kn za fiksnu i unutar mreže, te za 110 kn + 12,50 kn radijske frekvencije (dakle za 122,50 kn) razgovaram po 0,10 kn/min unutar Vipa i prema fiksnoj, a prem t-mobilu i tele2-u za 2,50 kn/min...Uz to ovih 50 kn mogu potrošiti na bilo koji poziv unutar HR.
Tja, pa meni ne izgleda tako loše ...